Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, אני מחפש רכב ידני זול לתחזוקה, חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט), נסיעות מנתניה לב''ש פעם בשבוע, ורוב הנסיעות בב''ש הן עירוניות.

עדיפות קריטית לרכב ידני - לא אוהב אוטומט.

בחיפושי בפורום, ראיתי שהרוב המוחלט מציע על הפונטו, אני מבין שהסטיגמות לא נכונות לגבי הרכב. אבל, האם יש חבר'ה עם הרכב הזה בשימוש ממושך שיכולים להעיד על אמינותו האמיתי של הרכב?

בנוסף, האם יש המלצה נוספת לרכב שיתאים לצרכיי - נוחות נסיעה גם משחקת תפקיד אצלי ככל שניתן להכניס בתקציב.

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם (נערך)

היתה לנו פונטו איבו למשך שנתיים, אמינות מופתית - נורה שרופה, וזהו. יש שרשור עליה בפורום, אם תחפש בפרופיל שלי אתה תמצא.

מאוד אהבנו את הרכב.

החסרונות העיקריים שלו: מנוע חלש, וחוסר בהילוך שיוט שישי.

אם הנ"ל לא מטריד אותך מדובר באחת העסקאות הטובות לסופר מיני משומשת, היות וירידת הערך שלה נובעת בעיקר ממיתוג גרוע וענייני גיר (רובוטי) - לכן היא אחלה עסקה בתור משומשת.

ממליץ להתמקד בגרסא שלאחר מתיחת הפנים (קרי: איבו, לא גרנדה). נראית טוב יותר, שיפור בעיצוב ואבזור פנים.

אגב, את הרכב מכרתי תוך שבוע בערך, במחירון לוי יצחק משוקלל מינוס אלפיה (מתוך רצון טוב), והיו מס' מעוניינים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בדגם הידני יש מנוע 1.2 מאוד ותיק ופשוט, הוא מגיע מימי הפונטו ספייס ועבר שדרוג ל-65 כ"ס עבור הגרנדה.

רכב אמין מאוד, רוב הידניות שירתו בליסינג והשכרה ואתה צריך לשלם בהתאם.

יש גם דגמים מאוד מאובזרים, הם כולם כנראה 1.4 - אני לא בטוח שזה נכנס לתקציב שלך אבל תדע שיש.

סה"כ תמורה מעולה לכסף.

פורסם

לשים לב רק לאזור כרית אוויר נוסע,הבנתי שיש לפלסטיק נטיה להתנפח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, זה קטע של איטלקיות, אבל חוץ מעניין אסתטי לא מצאתי תיעוד לכך שזה משנה משהו (מבחינה בטיחותית)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בדגם הידני יש מנוע 1.2 מאוד ותיק ופשוט, הוא מגיע מימי הפונטו ספייס ועבר שדרוג ל-65 כ"ס עבור הגרנדה.

רכב אמין מאוד, רוב הידניות שירתו בליסינג והשכרה ואתה צריך לשלם בהתאם.

יש גם דגמים מאוד מאובזרים, הם כולם כנראה 1.4 - אני לא בטוח שזה נכנס לתקציב שלך אבל תדע שיש.

סה"כ תמורה מעולה לכסף.

רק אוסיף שבתקצבי הזה תוכל להכניס גם את ה1.4. תנסה למצוא אחת שמורה.

לגבי הevo - הבנתי שבגרסאות המולטי-אייר לעתים יש בעיות.

עדיף את הגרסה הרגילה

פורסם
לא צריכה להיות בעייה עם מולטיאייר שטופל לפי הספר.

תראה - בוודאות אני יכול להגיד לך שנאמר לי במוסך מורשה שאם תשווה את המנוע הרגיל של 1.2 למנוע המולטי אייר - חד משמעית הוא פחות מוצלח

פורסם

יש תקלה נפוצה במנועי המולטי אייר, שפורסמה גם פה וגם בפורומים בעולם, על הברגה שנהרסת בצילינדר 3 וגורמת לקומפרסיה להיפגע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה רבה על הענות.

אני מחפש אך ורק סופר מיני / מיני ידנית.

הבנתי שהרכב מומלץ.

בנוסף לתגובות, תוכלו להכווין אותי גם לרכבים אחרים חסכוניים בדלק ואחזקה ואמינים ככל האפשר.

כמו כן, מה הדעות לגבי סקודה סיטיגו או סיאט מיי?

סיאט איביזה גם באה בחשבון כמובן.

תודה רבה.

• תוכן חדש...