Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 ספיריט 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,עשיתי היום בדיקה למאזדה 3 ספיריט שנת 2008 עכשיו רציתי יעוץ שלכם אם כדי לרכוש את האוטו.

הרכב עשה 120000 אין פגיעות שילדה הנזילות שמצוינות בטופס זה עיניין של לחות ולא נזילה נזילה ראיתי את מקום החניה של הרכב והשטח תחתיו היה נקי מכל נוזל כל שהו,מערכת הבלמים עובד מצוין הבוחן פשוט אמר לי שיתכן ובטיפול המוסך ירצה להחליף תופים,והגיר הוא אמר שיש בלאי של זמן יעני לא שקרה משהו בגיר הרכב כבר 8 שנים אז מובן שיהיה לו בלאי.

תודה מראש.

IMG_20160729_113410.jpg

פורסם

נזילה מהמחזיר של הגיר- בעיה ידועה שיש במאזדות.

אם מדובר בהזעה קלה אפשר לחיות עם זה.

להחליף את המחזיר במידה וצריך עולה המון כסף.

תושבות מנוע זה בלאי סביר.

צינורות מערכת היגוי-מוזר.

להחליף רפידות וצלחות בלמים-גם בלאי סביר ברכב בן 8.

בדוק שהוחלפו בולמים או שמצבם תקין-גם מחלה במאזדות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
נזילה מהמחזיר של הגיר- בעיה ידועה שיש במאזדות.

אם מדובר בהזעה קלה אפשר לחיות עם זה.

להחליף את המחזיר במידה וצריך עולה המון כסף.

תושבות מנוע זה בלאי סביר.

צינורות מערכת היגוי-מוזר.

להחליף רפידות וצלחות בלמים-גם בלאי סביר ברכב בן 8.

בדוק שהוחלפו בולמים או שמצבם תקין-גם מחלה במאזדות.

בולמים הוחלפו לפני כ4 חודש,הנזילה מהמחזיר גיר זה הזעה קטנה כנ"ל בצינור מערכת ההיגוי.

מישהו אולי יודע מה סדר גודל מחיר להחלפת תושבות מנוע?

פורסם

מקורי סביב 1000+ במוסך מורשה.

הזעה במחזיר שמן גיר - גם אצלי יש. כל מי שראה אמר לי לא לגעת. עניין של 2500 שח כולל עבודה בערך במורשה יבואן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מקורי סביב 1000+ במוסך מורשה.

הזעה במחזיר שמן גיר - גם אצלי יש. כל מי שראה אמר לי לא לגעת. עניין של 2500 שח כולל עבודה בערך במורשה יבואן.

בכללי לפי מה שנראה אתה ממליץ לרכוש את הרכב?

פורסם
הבוחן הסביר לך יותר מה זה צינורות מערכת היגוי?

לפי הבנתי אלו הצינורות שבהם עובר השמן הגה כנ"ל גם פה זה לא נזילה פשוט הצטברה שם לחות

• תוכן חדש...