Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אז הגיעה זמנה של הפונטו 2001 ששירתה אותנו לא רע עד היום.

הורגלנו לצריכת דלק לא רעה של כ15 קמ לליטר. אז מנסים לשמור על זה.

הרכב נוסע כ15-20K בשנה.

חשבתי על סיריון 2011, הבעיה שרובן יד שניה מליסינג או השכרה, המחירים שלהן סביב ה30-35

נסעתי למתחם בגלילות לראות מה ההצעות שיש למגרשים שם להציע.

מצאנו בעיקר את הניסאן מייקרה, ההצעה הכי טובה היתה של אלדן, מיקרה 2013, מהשכרה, הבדיקה ניראתה נקייה(ד"א, ניתן לסמוך על הבדיקה שהם מציגים או לקחת לבדיקה במקום אחר בכל מקרה?), שובר להחלפת צמיגים ואחריות כמובן למכלולים העיקריים. המחיר 40K וטסט עד יוני17, הבעיה העיקרית היא 118KKM. ממוצע של כמעט 40 אלף בשנה.

אשמח להמלצות והצעות שונות באותו סדר גודל של תקציב וגודל הרכב.

תודה, מתן

פורסם

אני חושב שתעזוב את הליסינג. רוב הרכבים יהיו קרועים עם נסועה גבוהה.

המיקרה והמיצובישי ספייס סטאר רכבים שיושבים על התפר בין מיני לסופר מיני, ולא מרגישים מי יודע מה על הכביש, אבל חסכוניים ואמינים (להוציא הגיר הרציף בניסן ששמעתי שהוא נוטה לשבוק ורפידות הבלם שיש להן בלאי מהיר בזפייס סטאר). אם זה מה שאתה מחפש, ופחות חשובים לך נושאים כמו כוח מנוע, עיצוב חיצוני ולא איכפת לך שהרכב לא ברמת ניהוג כמו של סופר מיני עדכנית, לך על זה.

עם הנייר של הבדיקה שלהם אפשר ללכת לנגב (חומוס, כמובן), תמיד תבצע בדיקה משלך.

מהן הדרישות שלך מהרכב? וגיר ידני הולך?

פורסם

תודה,

אמינות וחסכון חושב לי קצת יותר מהנוחות, הספייסטאר אכן באה בחשבון, אעביר עליה בדיקה גם ביד 2.

אני מנסה לצאת מעניין הליסינג וההשקעות, הבעיה שהשוק פשוט מוצף בהן, כמעט כל מיקרה שהסתכלתי הבעלים לפני היו השכרה או ליסינג.

האם לדעתכם הפרש של 10000 שווה בין הסיריון למיקרה?

תודה שוב

פורסם

בעיר הספייס די נטחה בגלל מתלים רכים,הבעיה בכביש מפותל,שם יש זווית גילגול גדולה,המנוע לא שקט במאמץ אך בשיוט תודות לגיר ב 100 קמש הסלד באזור 2100.

הרכב מאוד חיסכוני עם איבזור לא רע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה, אני רואה שבאמת יש כמה ספייסטאר שנראות לא רע ביד 2 עם קילומטרז נמוך יותר חלקן יד 1..אנסה לראות בתחילת השבוע אם יש מה לדבר.

יצא לך לראות אולי השוואה כלשהי בין הספייסטאר למיקרה?

ניראה שהסיריון יורד מהפרק אם אני עולה לשנתונים של 13+-

• תוכן חדש...