Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני מספר ימים ניגשנו לסוכנות יונדאי על מנת לרכוש יונדאי טוסון גרסת פרימיום 154K

אנחנו מעוניינים לתת את המאזדה 6 שלנו ולהוסיף את שאר הכסף אבל ההצעה שקיבלנו מבישה (לא מעוניינים להתעסק במכירה פרטית )

הנתונים

מאזדה 6

שנת 2009

יד 2 ( ראשונה ליסינג )

130 אלף קמ

מחירון 50

הם מציעים לנו עליה 32 אלף ש''ח (30 וקצת אחוז פחות מהמחירון )

לכן אמרנו להם שנחשוב על זה ולא הזמנו את הטוסון בנתיים

2 שאלות.

1. האם יש סיכוי שהם יסכימו ''לשלם יותר על המאזדה'' על מנת למכור לנו את הטוסון (ציפינו לקבל 37 אלף ש''ח )

2. אם לא. האם יש אפשרות לדעתכם להתמקח על המחיר של הטוסון (הם רוצים 154 ) האם מקובל להתמקח על הורדה של כמה אלפי שקלים לכיוון ה148-9

פעם ראשונה שאנחנו רוכשים מסוכנות לכן די אבודים

תודה לעוזרים :)

פורסם

נתחיל בזה שהמחירון 50 לרכב פרטי. לא ליסינג נכון ?

לפני שמתחילים לדבר צריך להוריד 22 אחוז מהמחירון.

דבר שני עד מתי יש טסט לרכב ? אם זה פחות מ 4 חודשים אז גם את זה יורידו. אותו דבר גם טיפול.

פחחות ? מה עלות התיקונים אם יש ? גם את זה מורידים.

זה הבסיס לזיכוי טרייד.

עכשיו איך השוק של הרכב ? כמדומני השוק של הדגם הזה בגלל הליסינג לא להיט.

לדעתי במקרה הכי טוב במשא ומתן אולי תוכל לקבל עוד 2.000 שח זיכוי.

בנוגע להנחה על היונדאי.

ברגע שיש טרייד אין הנחה.

אין טרייד ? יש הנחה.

על פני הזיכוי לא כזה גרוע.

בהצלחה :-)

פורסם
נתחיל בזה שהמחירון 50 לרכב פרטי. לא ליסינג נכון ?

לפני שמתחילים לדבר צריך להוריד 22 אחוז מהמחירון.

דבר שני עד מתי יש טסט לרכב ? אם זה פחות מ 4 חודשים אז גם את זה יורידו. אותו דבר גם טיפול.

פחחות ? מה עלות התיקונים אם יש ? גם את זה מורידים.

זה הבסיס לזיכוי טרייד.

עכשיו איך השוק של הרכב ? כמדומני השוק של הדגם הזה בגלל הליסינג לא להיט.

לדעתי במקרה הכי טוב במשא ומתן אולי תוכל לקבל עוד 2.000 שח זיכוי.

בנוגע להנחה על היונדאי.

ברגע שיש טרייד אין הנחה.

אין טרייד ? יש הנחה.

על פני הזיכוי לא כזה גרוע.

בהצלחה :-)

על ליסינג לא מורידים 15 אחוז ?

לרכב יש טסט 12 חודשים

טיפול בוצע לפני 3 חודשים

0 תאונות מצב חיצוני כמעט מושלם

מה אתם ממליצים לעשות ? לבקש זיכוי גדול יותר ? אם כן בכמה

פורסם

מה אנחנו ממליצים?

שתמכור לבד ותבוא עם כסף מזומן לקנות את הרכב.

שאתה עושה טרייד אתה מפסיק פעמיים - אחת שלא תקבל הנחה על הרכב החדש - שנייה שאתה מוכר את הישן בזול.

לרכב שלך יש שוק. למרות שהיה בליסינג.

ממבט חטוף ביד 2 אין רכבים ב-37 ובטח לא ב-32.

אם אתה רוצה למכור מהר תפרסם ב-39. אני בטוח שתוך שבוע תמכור.

אם יש לך קצת סבלנות לדעתי תקבל אפילו יותר על הרכב. 42 בערך.

הטרייד יימכור את הרכב שלך ב-40-45 - והוא רוצה רווח.

על נוחות משלמים - במקרה שלך זה יוצא בערך 10K. בלי לחשב את ההנחה/הטבות שאולי תקבל ברכישת רכב חדש בעסקת מזומן.

תחשוב לבד אם זה משתלם לך.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?595713-2016-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%9F

מצטרף לדעה שתמכור כפרטי ותוסיף לך עוד 10K בערך, מילא 2,000 אבל רבבת שקלים זה סכום לא מבוטל.

אני קונה את הרכב בתשלומים, מקדמה+36 תשלומים+יתרה סוף תקופה (יוצאת קרן השתלמות,והשתלומען החודשיים נוחים לי מאוד)

גם במצב כזה אם אמכור את הרכב לבד. אוכל לקבל הנחה מ 154 ? או שברגע שמשלמים בתשלומים גם האופציה להנחה מתבטלת

פורסם

אם הרכב שלך במצב מעל הממוצע, אז שווה לנסות למכור באופן פרטי, קח בחשבון שהשוק מוצף במאזדות, וזה לא קל למכור,

לפי דעתי הטרייד לא ימכור ביותר מ 42 את המאזדה שלך,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

עזוב מוצף שמוצף.

חיפשתי רכב עכשיו, השוק מוצף בזבל. המגרשים מלאים בפחי אשפה על גלגלים, חצי מהמודעות של הפרטיים ביד 2 סוחרים.

רכב במצב סבבה במחיר הגיוני עם בעלים נורמלי שמשתף פעולה ומוכן להראות את הרכב - יימכר

פורסם

תעשה ניסוי קטן: בא פרסם כאן בפורום ב37 אלף שקל, שזה המחיר שרצית לקבל. (יש מצב שאני זה שיתקשר...)

לאחר מכן אם הכסף ביד, לך לסוכנות ללא טרייד אין, אני בטוח שתקבל הנחה של כמה אלפי שקל.

פורסם

בסדר גמור. אני אפרסם את הרכב ב39 (הכי זול שמצאתי את הדגם הזה זה 41 אלף שקל עם 200 ק"מ)

אם מישהו מעונין שיצור קשר בפרטי.

איפה אפשר לפרסם פה בפורום?

פורסם

המלצה אישית: תתמקח ביונדאי, ללא הטרייד-אין ניתן לקבל הנחה יפה, ברכב שאתה רוצה ניתן לקבל הנחה יפה מאוד!

תסביר להם שהוצע לך אותו הרכב ביד 01 ב142 א"ש, אך כבר כעת קבלת הנחה כי המחירון הוא 158 א"ש, לא הצלחת בסוכנות אחת, תנסה בעוד אחת עם עדיפות לאזור שונה לגמרי.

• תוכן חדש...