Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קיה פיקנטו 2013 33 אלף קמ גיר רגיל(מחירון משוקלל 48 אלף שח) ואני מעוניין לבצע עסקת טרייד אין על מאזדה 2 החל משנת 2010 ועד סכום של 60 אלף שח

בעניין העסקה,מה כדאי לבדוק וממה חשוב להיזהר? מה מקובל? מחירון מול מחירון? איך העסקה מבוצעת בפועל?

כמו כן אם למישהו יש המלצות על מקומות אמינים(רצוי בפ"ת) ולחלופין מקומות בעייתים אשמח לשמוע

תודה מראש!

פורסם (נערך)

טרייד מוצלח זה למכור לבד ולקנות רכב שמור מאדם פרטי או טרייד אין של יבואן מזדה.

מה שאתה מתכוון לעשות זה להפסיד הרבה על הרכב הנוכחי ולשלם יקר על הרכב הבא. גם אם תשכור רכב לחודש בשביל לחפש מזדה פרטית, תפסיד פחות.

וכל זה עוד לפני שנגעתי בנושא אמינות מגרשי הסוחרים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

נשאלת השאלה הבסיסית - למה? מה לא בסדר בפיקנטו שלך שבגללה אתה רוצה להחליף רכב 2013 עם ק"מ נמוך מאוד, ברכב מ 2010 שכנראה יהיה עם ק"מ גבוה יותר. אם זה העניין של הגיר האוטומטי - זה דבר אחד, אם מרווח הפנים לא מתאים - זה דבר אחר.

בקווים כלליים יקנו ממך את הרכב ב 'לא מעט מתחת למחירון' וימכרו לך במחירון משוקלל.

כך השוק עובד. הטרייד אין הוא עסק לכל דבר וחייב להרוויח על כל עסקה. הטרייד אין לא עושה עסקאות בשביל להגדיל את המחזור.

ההמלצה החמה שלי - אם אין ברירה אלא להחליף את הרכב, תמכור את שלך לבד, בשוק החופשי, תמקסם את התמורה ממנו, ועם כסף מזומן תחפש לך רכב חליפי. אם תרצה עזרה שלי בנושא - בשמחה.

שלומי

• תוכן חדש...