Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אז למי שעוקב כאן בפורום- התלבטתי לפני כשבוע האם לשדרג לקיה ספורטז' או לסקודה אוקטביה (היום יש לי פולו 2014). בסוף חלה תפנית והחלטתי ללכת על גולף.

השאלה, האם פער המחירים בין ה-125 ל-150 שווה את זה? מה דעתכם?

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלוי למי. יש כאלו שפער המחירים ל-R32 שווה בעינהם.

אם המחיר היה זהה מה היית מעדיף?

אם הוא לא זהה, עשה את השיקולים הכלכליים שלך (בהתאם לרמת ההכנסה שלך וכו'. אין תשובה חד משמעית גורפת לכולם).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום, אז למי שעוקב כאן בפורום- התלבטתי לפני כשבוע האם לשדרג לקיה ספורטז' או לסקודה אוקטביה (היום יש לי פולו 2014). בסוף חלה תפנית והחלטתי ללכת על גולף.

השאלה, האם פער המחירים בין ה-125 ל-150 שווה את זה? מה דעתכם?

אני חושב שכן. בגירסה הבכירה אתה מקבל:

גג פנורמי, מנוע יותר חזק, איבזור משופר, מושבים יותר טובים.

בנוסף במכירה של הרכב, מי שימכור את הגירסה של ה-125 יצטרך להתחרות עם רכבים שמגיעים מליסינג. ובתור מוכר יהיה לך יתרון שהגירסה של ה-150 נמכרת רק ללקוחות פרטיים.

אני חושב שהתוספות שוות את ההפרש, אבל זה אינדיבידואלי.

פורסם

לטעמי ה 150 שווה את ההפרש. אולי תנסה לקבל עוד קצת הנחה או אבזור? זה לא שאתה הולך להידחף בתור ולמרפק את כולם בדרך לגולף חלומותיך. שיתגמשו קצת ה...בלות.

פורסם

מסכים שעם הגולף 150 כס היתה קצת יותר זולה, היא היתה יותר אטרקטיבית. כרגע לדעתי המאזדה 3 2 ליטר SPIRIT מהווה תמורה טובה יותר לכסף.....

פורסם
לטעמי ה 150 שווה את ההפרש. אולי תנסה לקבל עוד קצת הנחה או אבזור? זה לא שאתה הולך להידחף בתור ולמרפק את כולם בדרך לגולף חלומותיך. שיתגמשו קצת ה...בלות.

הם נותנים הנחה 1000שח+חישנים ששווים 1300 כמעט אוטומטי. אפשר גם לקבל טיפול ראשון חינם

פורסם

אצלנו בעבודה התחילו לפני חודשים להציע גולף 125 בליסינג, ויש לא מאט שלקחו.

כנראה שעד שפותח השירשור ימכור את רכבו היה לא מעט גולפים מליסינג לכן זה שיקול.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

אם ההבדל בכוחות הסוס והתוספות בגרסת ה-150 פחות חשובים וחשוב לך יותר מחיר נמוך, אז הייתי הולך על העסקה של 0 ק"מ.

שם גרסת ה-125 כוחות סוס נמכרת הכי זול ב- 118,500 אלף.

זה מה שאני הייתי עושה במקומך, במידה והייתי צריך לרכוש את הרכב בימים / שבועות הקרובים.

נ.ב

אמורה להגיע לקראת סוף השנה, גולף לאחר מתחית פנים ועם מנוע TSI 1.5 חדש.

אז אם זה לא דחוף לך, הייתי מחכה קצת כדי לראות את ההתפתחויות.

לך תדע, אולי יציעו את דגם ה-150 כוחות סוס בהנחה משמעותית.. או שתזמין כבר את הדגם החדש במחיר זהה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x

• תוכן חדש...