Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF TSI 1.4 160HP (חזק וחסכוני עד 65K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בדקתי באינטרנט וגם פה וראיתי מלא דיונים על הדגם הזה ושיש או היו לו בעיות .. חלק רשמו שהיבואן כבר תיקן את זה וחלק שמעו שמועות שמועות שמועות ..

אני לפניי רכישה של רכב כזה שנת 2010 97000 קילומטרז

רציתי לשמוע חוות דעת .. מאנשים שאוליי נוסעים עם הרכב הזה .. מאנשים שמכירים אנשים שקרה להם מקרים ..

ובכללי המלצות .. עדיף לי לוותר וזהו ?

ואם כן .. הדגם עם ה122 HP גם עושה בעיות ?

תודה

פורסם

אני מחפש רכב שיהיה מרווח מבפנים (לא משהו מיוחד ,פולקסוואגן הייתה בסדר בשבילי למשל)

שיהיה חזק וחסכוני .. עדיף כמה שיותר חזק D:

שנתון שיהיה כמה שיותר גבוהה 2010 ומעלה או אם הוא נראה יפה מבפנים ומבחוץ זה לא משנה ..

עד 65000

תודה

פורסם

אמינות במנוע בדגם הנ"ל בעייתית.

הייתי מחפש גולף עם מנוע אחר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איזה VW הייתה לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...