Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מציע לילדון (לפי הרגשתי) להתחייב להלוואות? ממש לא.

Sent from my m2 note using Tapatalk

את הכסף הוא ישלם בכל מקרה. מה לעשות, זו המציאות.

בשנת 2010 סיכמתי את כל הקבלות שלי על טיפולים במוסכים לרכבים הישנים שהיו ברשותי, סובארו ליאונה וסיטרואן קסארה.

יצא לי ממוצע של כ-500 ש"ח לחודש - כאשר כמובן יש חודשים טובים, ויש חודשים רעים - אבל כל הזמן יש תיקונים, כמובן במידה ומעוניינים לנסוע ברכב תקין - ולא ברכב גמור, בלי מזגן, בלי בולמי זעזועים וכו' וכו'.

לכן, כשהבנתי שאני מסוגל לטוב ולרע לשלם 500 ש"ח, לקחתי הלוואה של 25 אלף שקל, וקניתי לי פונטו ספייס בת 4.

מאז קניתי עוד 2 מכוניות (פיאט פנדה ולנצ'יה אפסילון) - וכל הזמן אני ממחזר את ההלוואה הזו. משלם סכום קבוע בחודש, ולא נתקע במוסכים ולא נוסע במכוניות גרועות.

יש היום אפילו אפשרות לפרוס ל-100 תשלומים, ככה שאתה יכול לרכוש לעצמך די בקלות, עם אותם 4500 שקל של הנובירה, רכב סביר בהחלט כמו פיקנטו בת 3 עם 80 אלף ק"מ (נגיד) בערך ב-40K.

לא עדיף לשלם 400 ש"ח בחודש החזר הלוואה, ולנסוע באוטו נורמלי, בלי מוסכים ועצבים - במקום לשלם את אותו סכום למוסכים ולנסוע ברכב דפוק וישן?

פורסם

גלאנט באמת הרבה אוטו לשקל, חזק יחסית למה שיקבל במחיר הזה.

אבל עד כמה היא באמת חסכונית?

הייתי נשאר בתחום הסופר-מיני ידנית, כמה שיותר צעירה ומטופלת היטב.

לא יודע מאיפה ההרגשה שמדובר בילדון, נשמע דווקא אדם מאוד שקול.

פורסם

היי

שאני שומע את המילה חסכוני מבחינתי זה סך כל העלויות של הרכב.

היו לי כבר שלושה גאלאנטים, עכשיו אנחנו רק אם שניים אלו שצוינו בהודעה.

את השניה מכרתי לשכן.

האוטו אמין בצורה בלתי רגילה, לא מפונק כלל מבחינת טיפולים ואני יכול לספור על יד אחת את התקלות שהיו לי בזמן מצטבר של 22 שנה עם שלושתם יחד, בכולם אני מטפל באופן אמצעי, הרכבים לא נכנסים למוכסים.

מעבר לטיפולים בכולם הוחלף פעם אחת רדיאטור ופעם אחת סליל כרית אוויר, באחת מהם גם חיישן קנשפט.

זהו!!!

בכולם הכול עובד! (למעט השעון בדשבורד, שבאף אחד מהם הוא לא עובד:lol:

צריכת דלק משולבת היא 1 ל-10.

בעיר יותר לכיוון ה 1 ל-8 בנסיעה לאילת קיבלתי 1 ל- 12.8.

אבל גם אם תקח רכב אחר שעושה מעט יותר ק"מ לליטר בחישוב שנתי זה יכול להתאזן בכניסה אחת למוסך על תקלה.

אני עכשיו קניתי s-max בגלל התרחבות המשפחה אחרת היתי נשאר עם בגאלאנט.

ובנתיים עם כמה שיצא לי לנסוע עם הפורד, לא נעים לי להגיד אבל הגאלאנט יותר נוחה, יותר זריזה וחזקה מימנה בתחושה.

בכלל, נסעתי בלא מעט משפחתיות חדשות שלא מגיעות לרמה שלה.

באמת רכב ששוה כל שקל.

לפותח השירשור, הרכב לא למכירה כי הוא יעבור להורים של אישתי אבל אם אתה מעוניין לבוא לראות ולעשות סיבוב אתה מוזמן בכייף.

• תוכן חדש...