Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יותר חשוב, שנתון או ק"מ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מת על ההרגשה של הרכב על הכביש ולכן אני לא כל כך מתחבר אליו.... :?

לא כל כך ברור לי איך ההרגשה של הגטס כן מרגישה לך טוב אבל של המאזדה לא...

נסעתי על שני הרכבים האלה, גם בתור נוסע וגם בתור נהג ואין מה להשוות.

טוב, כנראה שזה באמת עניין של הרגשה ולא משהו חד וחלק.

אני עדיין חושב שבתקציב שלך, עם הדרישות שלך לאמינות, בטיחות וצריכת דלק, המאזדה 3 תהיה התמורה הטובה ביותר למחיר.

רק צריך לשים לך שקונים את גרסת הקומפורט ולא האקטיב. ההבדל הניכר ביותר בין 2 רמות הגימור הוא הבטיחות. למיטב זכרוני באקטיב יש 2 כריות אויר בעוד שבקומפורט יש 4.

אני במקומך לא הייתי שולל את המאזדה וכן הולך לבדוק לפחות אחת, לך תדע...

שיהיה בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

על מאזדה 3 יוצא לי לנהוג מדי פעם, על גטס מעולם לא נהגתי אלא רק הייתי הנוסע.

יכול להיות שגם נהיגה בגטס לא תהיה לי נוחה אולי בגלל הישיבה הנמוכה של ההונדה זה מרגיש לי מוזר.

בנוסף, בגטס אני יכול להוציא שנתון יותר גבוה מהמאזדה, אני חושב שזה אולי כן שיקול שכדאי לקחת?

בסוף מדובר בבלאי של גיר ומנוע כמובן שזה תלוי בנהיגה של הנהג.

אני מנסה לצמצם וליצור לעצמי רשימה יותר קטנה של דגמים בכדי שאוכל להחליט כמו שצריך.

Honda Civic 1997

פורסם
זאת החשיבה שלי גם אבל מצד שני אני יקנה פיאט במחיר כזה.

רק בגלל הירידת ערך זה לא שווה.

זו חשיבה לא נכונה בעייני.

כשאתה קונה רכב ב-35K, זה שהרכב לא שומר על מחירון זה דווקא יתרון ולא חיסרון מבחינתך. הוא כבר איבד את רוב המחירון שלו, ובזכות זה אתה יכול להרשות לעצמך לקנות רכב חדש יחסית עם ק"מ נמוך יחסית בתקציב מצומצם.

אני אישית הייתי מעדיף לקנות ב35K גרנדה פונטו 2008 ולא טויוטא יאריס 2004...

פורסם

ולכן אחת האופציות היא גטס 2008 שהיא יחסית אמינה ביחס לאחרות שלא יפניות...

מה עם סיריון גם? בהתחשב לפי מה שמפורט מעלה?

Honda Civic 1997

פורסם

קילומטרז' הוא לא מדד חד משמעי לבלאי. יש רכבים עם 100K יותר שחוקים מאלו עם 200K. מה שצריך לעשות זה לבדוק את כל הרכבים ולקחת את השמור והמטופל ביותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אילו היה אפשר לבדוק שעות מנוע ביחס לק"מ זה היה טוב.

יש הבדל בין רכב שנסע 120 ק"מ על כביש 6, לבין רכב שנסע 120 ק"מ בתוך תל אביב או ירושלים.

הבלאי בתוך העיר הרבה גדול.

יש לזה משמעות, אם היה שעון שעות מנוע זה היה יכול להיות מצוין כדי לדעת היכן הרכב בילה בעיקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתקציב הזה עם קצת סבלנות תמצא גם מאזדה 3 2008.

הרכב שלי פורסם למכירה 3 חודשים וההתעניינות הייתה נמוכה מאוד.

השוק רווי ברכבים כאלה יוצאי ליסינג והרבה מוכרים מתייאשים.

בשנתון הזה אין הבדל בבטיחות בין האקטיב לקומפורט, שתיהן הגיעו עם 6 כריות אויר.

בקרת יציבות הייתה רק בספיריט והגיעה ל-1.6 בדגם החדש ב-2009.

פורסם
בתקציב הזה עם קצת סבלנות תמצא גם מאזדה 3 2008.

הרכב שלי פורסם למכירה 3 חודשים וההתעניינות הייתה נמוכה מאוד.

השוק רווי ברכבים כאלה יוצאי ליסינג והרבה מוכרים מתייאשים.

בשנתון הזה אין הבדל בבטיחות בין האקטיב לקומפורט, שתיהן הגיעו עם 6 כריות אויר.

בקרת יציבות הייתה רק בספיריט והגיעה ל-1.6 בדגם החדש ב-2009.

למיטב זכרוני, מ- 2008 בקרת יציבות הייתה חובה בכל הדגמים המיובאים לארץ.

מישהו יכול לאשר?

פורסם

לא. מ2010 או 2011.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אם הבטיחות חשובה בראש ובראשונה,וותר על הגטס.

הרכב הזה ברוב דגמיו (למעט GLI,שכולל 2 כ"א) ממש לא בטיחותי ומכיל רק כרית אוויר אחת ורובו ללא ABS.

ממש לא חבילת בטיחות שמתאימה לרכב משנתון מתקדם.

למה להתפשר על רכב שקרעו אותו ?

מחשבה על בטיחות +תקציב כמו שלך מובילה לכיוון מגרש כמו לובינסקי,שבו אפשר למצוא מכוניות כמו C4 או מגאן 2008/9 במחירי רצפה.

ברכישה מלבינסקי יש אחריות מקיפה,שתוריד לך את החרדה מתקלות יקרות אפשריות.

אם אתה מפחד מצרפתיות,יש אפשרויות אחרות בשוק כמו מיצובישי לנסר/מאזדה 3 שמגיעות עם 6 כריות אוויר כל אחת.

בטוח עדיפות על הגטס .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגטס יש דגמי GLX וGLS שנמכרו עם 4 כריות אוויר, ABS וESP (אפילו כשESP לא היה חובה).

מיצובישי עד כמה שזכור לי, בדגם ה1.6 לא זכתה לציון של 5 כוכבים במבחני הריסוק, אלא הדגם של ה1.5 וה1.8, שכולל 7 כריות אוויר וזכה לציון המירבי.

• תוכן חדש...