ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, הציעו לחבר את שני הרכבים ב0 ק"מ סביב 117K ש"ח? מה היתרונות/חסרונות של כל רכב? תודה
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
שלום לכולם, אז לובינסקי יצאו במבצע על ה-208 ב-80K. על פניו נשמע אטרקטיבי, ומבחינת הנתונים היבשים הרכב נשמע לא רע. הדבר היחיד שמטריד אותי זה נושא האמינות. הייתה לי 206 ישנה שקניתי אותה עם 60,000 ק״מ. עד 100,000 ק״מ היא הייתה בסדר, ואחרי זה היא די התחילה להתפרק. בעיות של התחממות מנוע, מערכת חשמל דפוקה ונזילות אין קץ. אז כן, עכשיו ב-208 המנוע הוא של BMW והגיר יפני. מבדיקה באתרים בחו״ל אני לא רואה בעיות אמינות מיוחדות עם הדגם, ועדיין הסטיגמה בארץ (שחוויתי אותה על בשרי) שרכב צרפתי אינו אמין. יש לציין שאם אני אקנה את הרכב הזה אז אחזיק אותו לפחות 3 שנים ואח״כ אעביר אותו לבן משפחה, כך שאני לא מוטרד משוק היד 2 הבעייתי של הרכבים הצרפתיים. אז לדעתכם האם שווה …
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 779 צפיות
שלום לכולם, אגיע הזמן להחליף את עגלה (Volvo S60 T5) ולהתקדם. מכיוון שטסלה עדיין לא בארץ ונגמר לי הסבלנות להמתין לה במיוחד שאין שום צפי החלטתי לרכוש רכב אחר. כעת הבעיה העיקרית שנתקלתי בה היא למכור את העגלה הקיימת שלי. לא משנה שקניתי אותה ב280 אלף ואחרי 4+ שנים אני מנסה למכור אותה ב-90 אלף ולא מצליח. אני לא רוצה את הבעיה הזאת ברכב הבא שאני קונה. אני יודע שבארה"ב מקובל לשכור רכבים יקרים לטווח ארוך בתשלום חודשי ולהחזיר מתי שרוצים. האם יש משהו כזה בארץ? לא רוצה להתעסק עם המכירה של רכב יד שניה. הצעות הטריידין שקיבלתי היו עלובות ובמיוחד אם אני רוצה לקנות רכב יד שניה בן פחות משנה ואל לקנות מהסוכנות. ליסינג רגיל זה בשביל רכבים במחירים נמוכים ולכן לא מתאים…
הודעה אחרונה מאת dima_vy, -
-
- 1 תגובות
- 557 צפיות
שלום לכולם, אני בחיפושים אחרי רכב משפחתי סולידי בעיקר לנסיעות בין עירוניות, ראיתי שברולט קרוז 2013 יד 1 עם 79,000 ק"מ מנוע 1.6. למישהו יש נסיון/מידע לגבי הדגם הספיציפי הזה מבחינת בטיחות,ביצועים וצריכת דלק? תודה מראש, יובל
הודעה אחרונה מאת lze22, -
מה אתם אומרים על מאזדה 6 שנת 2006 דגם הפרימיום 2.3? מבחינה מכנית, נוחות, אמינות וצריכת דלק
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 754 צפיות
מה אתם אומרים על מאזדה 6 שנת 2006 מנוע 2.3 הציעו לי 20K והיא עשתה 120K ק"מ
הודעה אחרונה מאת elite4, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
שמעתי על דבר כזה שנקרא החלפת רכב רציתי לדעת על כל התהליך. שוקל לעשות החלפה על הרכב שלי אשמח לשמוע פרטים
הודעה אחרונה מאת look38, -
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
אהלן, מחפש רכב אוטומטי משומש או חדש, שיתאים לזוג עם ילד לנסיעות בין עירוניות על בסיס יומיומי. קילומטרז' שנתי יחסית גבוה ולכן עדיפות לרכבים חסכוניים בדלק. בגז' יחסית גדול. חווית נהיגה פחות חשובה תקציב עד 80K
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את הרכב המשפחתי. חשבתי על מאזדה משומשת שנתונים 2004-2008. האם יש עדיפות לשנתון כלשהו? האם להיזהר משנתון כלשהו? האם יש בעיות ידועות לשנתון/שנתונים כלשהם? כל אינפורמציה בנושא תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת shmulik88, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי חברים, מתלבט בין מספר אופציות, ואשמח לעזרתכם. נסועה יומית - 30-100 ק"מ, אזור חיפה. פרויד / בית אורן כמעט ברמה יומית, מדי פעם חיפה-ת"א. בגזרת היד 2 - משתדל להישאר עד 30K: ספארק 1.2 ידנית, 2011-2012 - רכב קצת מבאס ומעט פשוט לטעמי, עדיין אופציה בגלל המחיר. קליאו 2011, פיג'ו 206+ - מודאג מאמינות, סחירות i10, מנוע ליטר ? יד ראשונה עד 65K: דאצ'יה סנדרו 1.2, 55K - זמינה לתצוגה רק בפ"ת - מודאג לגבי עמידות, כושר סחיבה, סחירות יד 2. ניסאן מיקרה - סביב 65K במבצעים כולל מובילאיי ואיבזורים - נשמעו ביקורות לכאן ולכאן התקשיתי למצוא סופרמיניז אחרות בתקציב. הייתי שמח לסגור את הפינה ביד שניה, אבל לא מצליח למצוא רכב מנצח. אני מעט מפוז…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 926 צפיות
היי, מתלבט לגבי רנו סניק 2009. 150,000 ק"מ. יד שנייה. לפי המוכר, הקילומטראז הגבוה נובע בעיקר מנסיעות בין עירוניות. אני עושה בערך 10,000 ק"מ בשנה. אני מחפש רכב גדול ל 3 ילדים בתקציב נמוך יחסית ולכן הגעתי לרכב הזה. אני מתכנן להחזיק אותו הרבה שנים, כך שירידת ערך לא מעניינת אותי. אני לא רוצה לרוץ כל חודשיים למוסך, ופה הדאגה העיקרית שלי (אמינות של רנו). אשמח לחוות דעת, בעיקר מאנשים שמכירים את הרכב באופן אישי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Avram, -
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
היי לכולם, אני רוצה לקנות פורד מונדאו 2008. ידוע לי שהרכב הזה לא חסכוני בדלק. אבל צריכת דלק של 1/6 או 1/7 לא כ"כ באה בחשבון מבחינתי. האם זו הצריכה האמיתית של הרכב? אני נוסע הרבה ראשון לציון תל אביב וכמובן גם נסיעות בתוך העיר. אשמח אם מישהו יוכל לעזור והאם יש הבדל בין המונדאו למאזדה 6 מבחינת צריכת דלק? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Shmaya, -
- 5 תגובות
- 797 צפיות
שלום רב, מחפש רכב סופר מיני אוטומט , בעיקר לנסיעה עירונית של כ20 ק"מ ביום ולעיתים גם בינעירוני , יש שלושה ילדים קטנים ולכן מיני לא רלוונטי. מעדיף שנתון כמה שיותר גבוה , 11/12 וכנראה אחזיק את הרכב לפחות 5 שנים. חשיבות לאמינות ונוחות נסיעה קילומטרז יהיה נמוך לכן לא קריטי סעיף הדלק השאלה האם עדיף לחפש מחברות ליסינג או מגרשי יבואן מזדה 2 או i 20 לדוגמא או מיד פרטית שברולט סוניק. אם יש אפשרויות רלוונטיות נוספות בתקציב אשמח לשמוע. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Manost, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 616 צפיות
שלום, ברשותי סקודה 2008 דיזל שאני מרוצה ממנה, אך חושש מהתיישנותה ולא רוצה לאבד מירידת הערך הכספי שלה. לאחרונה אני שוקל להחליף את הרכב ברכב משנתון יותר גבוה. חשוב שיהיה נוח, בטיחותי ואמין. הייתי רוצה להישאר עם מנועי הדיזל אך אין היצע רב בתקציב שלי. אין גמישות בתקציב, בכמה שאמכור זה יהיה הסכום שאקנה. אשמח לקבל מידע ולדעת מה אתם יודעים על סיטרואן c4 אקסלוסיב מנוע 1.6 עם 156 כ"ס 2011 +. איך האמינות, האם קיימות מחלות, מה צריכת הדלק? תודה..
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 903 צפיות
צהריים טובים, גיסי לפני החלפת רכב , כרגע משתמשים ב-C4 פיקאסו ורוצים להחליף לרכב יותר חסכוני ואמין. יש 2 ילדים (בגילאי 9 ו-6 ). הרכב משמש לנסיעה יומית רמלה-ראשל"צ . הבנתי שהמושב האחורי הצר במאזדה לא היווה בעיה, הם לקחו את הילדים וכיסאות הבטיחות לסוכנות ובדקו, היה בסדר. הפורטה תהיה קרוב לוודאי חסכונית יותר . אשמח אם תוכלו להתייחס לנוחות, עלויות אחזקה וכו' בהשוואה בין שני הרכבים ? הפיקאסו מאוד נוחה אבל היא גדולה מדי (אין כבר צורך בעגלה , הילדים גדלו ) . לאחרונה גדלה תדירות הביקורים במוסך . מבחוץ -מאזדה יותר מעוצבת (אחותי -נהגת עיקרית ברכב) הסלון -בשני המקרים היה נוח ולא היתה הרגשה שחסכו בחומרים או ברמת ההרכבה . משני הרכבים הנ"ל הם התרשמו לטובה וה…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, פרסמתי פה נושא אך לצערי קצת הזנחתי אותו והוא קצת ישן ואני לא רוצה להקפיץ עץ ישן זה העץ ..מה גם שאני אשמח לקבל תגובות והתייחסות לפי הנתונים שאכתוב פה: -סה"כ, מחפש רכב מיני/מיני-משפחתי (סגנון של I20,קורסה,גטס..) מעדיף מנוע 1200 לפחות (כדי לא להרגיש שאני מתאמץ לנסוע על 120..) וחשוב לציין-אע"פ שגיר רגיל זה כיף,אני יודע שבבוא היום אם אתקע בפקק אני אתחרט על זה-ולכן אוטומט בלבד בבקשה 1. מדובר ברכב שבעזרת ה' יעשה את הנסיעות הבאות: א. מדי יום נסיעה של 20 ק"מ בערך הלוך-חזור ב. פעם-פעמיים בשבוע- 60 ק"מ הלוך חזור *כמובן שיהיו גם נסיעות עירוניות פנימיות של קילומטרים בודדים כמו לכל רכב... 2. התקציב בעיקרון הוא בין 30-35K אין אפשרות לחריגה מעבר 3. הייתי ה…
הודעה אחרונה מאת aviel-bs, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 595 צפיות
היי, כיוונתם אותי לכיוון של הגרנד סיניק. ראיתי מספר מצומצם של רכבים כאלה (למה , בגלל שהם עפים מהר?) ראיתי מודעה ביד2 לגרנד סיניק שלוקח 1:20 מנוע טורבו דיזל, זה אמיתי? האם,מומלץ או שיש בעיות עם הדיזל (130 קמ, 2013 כ 70k) ראיתי אחד נוסף שהוחלף לו מנוע באחראיות, האם זה פתח לצרות? באותו מחיר פחות או יותר, אני יכול להשיג מיצובישי גרנדיס 2011, גרני 2010 אולי, ומזדה 5 2010/11 (כמובן c4 ופיגו 5008) האם לדבוק ברנו? סליחה על החפירה , אבל התשובות המקצועיות שלכם יעזרו לי מאוד תודה Sent from my MX4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Elchai, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 745 צפיות
שלום,אני מתלבטת בין הרכבים שבכותרת, בעיקר בגלל שיקולי תקציב.הרכב מיועד לנסיעות ירושלים תל אביב וצריך להיות רכב חזק (שיעלה את העליות לירושלים במהירות ובלי להתאמץ), נוח לנסיעה ונהיגה, צריכת דלק נמוכה (יחסית לרכבים אלו).השיקולים:פיג'ו 3008 2012-2013 הוא פחות או יותר בתקציב. קומפקטי.מאזדה CX5 2012 לא בתקציב ונדרשת הלוואה. היתרונות שלה (עבורי) הן במישור האמינות והסחירות. ייתכן ואצטרך למכור את הרכב בשנה שנתיים הקרובות ואז למיטב הבנתי יש יותר סיכוי למכור את המאזדה מאשר את הפיג'ו.אם אצטרך למכור את הרכב בעוד שנה שנתיים, איפה ההפסד הכספי נמוך יותר?הארות ורעיונות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חברים איך נחשבת ה שברולט קרוז האמריקאית 1.4 LTZ מודל 2012 אני שוקל אולי להחליף את הריו בזמן הקרוב ומחפש רכב טוב השאלה אם שווה להשקיע באוטו כזה מבחינת אמינות של הטורבו שלא יהרס וצריכת דלק אם בכלל אפשר להשיג איתה צריכה טובה כשנוסעים רגוע כי יש לה כידוע מנוע טורבו. האם הרכב הזה נחשב אמין לעומת הקרוז הרגילה ? האם עדיין יש בעיות עם הגיר 6 הילוכים גם בטורבו האמריקאית? איך המחירים מבחינת טיפולים שגרתיים וביטוחים האם נחשבת יקרה לאחזקה ? אשמח למי שיש לו את הרכב שייתן חוות דעת מדוייקת לפי מה ששאלתי ^
הודעה אחרונה מאת ReifA, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 658 צפיות
אהלן, מבקש חוות דעת על הרכב הבא: יונדאי גטס ידני שנת 2008 דגם GLI עבר 161,000 ק"מ בעלות פרטית יד 2, בעלות קודמת היתה בהשכרה. עבר טיימינג לא מזמן. אחרי שהזנתי את כל הפרטים האלה במחירון של יד 2 הם טוענים שזה שווה 19.1 הבחור רוצה 16. האם משתלם? אנשים שהתיעצתי איתם טיפה חוששים מהקילומטראז' שהוא טיפה גבוה, אבל בתכלס 8 שנים על הכביש זה יוצא בערך 20,000 לשנה שזה די סביר אני חושב. בקיצור, ללכת על זה? לא שווה? עד כמה זה נורא שיד ראשונה היתה השכרה? ביקורות,הערות והארות יתקבלו בברכה!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 629 צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצה על רכב משפחתי 7 מקומות שאפשר (וכדאי ומשתלם) להסב לגז אשמח לתובנות בנושא / המלצות תודה מראש. נ.ב. הכיוון הוא סטייל מזדה 5 מודל 07-08.
הודעה אחרונה מאת צביקי, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 575 צפיות
אהלן אני מעוניין לקנות רכב יד 2 בתקציב של עד 45 אלף עדיפות לסופר מיני הדרישות: *חסכוני *אוטומט *אמין *סוחב נסיעות עד 50 ק"מ ביום בינתיים אני מכוון לספייס סטאר שאפשר להביא 2013 בתקציב שלי אבל עדיין אשמח לחוות דעת על הרכב כי בחיים לא נהגתי עליו , או שפשוט לקבל הצעה על רכב מיני אחר ושנה . תודה רבה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 944 צפיות
המשפחה מתרחבת (ילד רביעי) ואנחנו מחפשים רכב נוסף. משיקולים שונים החלטנו להשאיר את הרכב הקיים (קורולה רובוטית 2008) ולקנות בנוסף אליו רכב נוסף. ככה כשכל המשפחה נוסעת יחד ניסע עם 2 הרכבים. עם אחד מבני הזוג צריך ליסוע עם הילדים הוא יוכל ליסוע בקורולה. השיקולים ברכישת הרכב - בעיקרון שיהיה כמה שיותר זול בעלות הכוללת. הכוונה היא שקלול של - דלק, תיקונים (פונקציה של אמינות), שוק (השפעה על המכירה העתידית, אם כי פחות משמעותי כשקונים רכב זול). לצורך העניין - רכב עם צריכת דלק סבירה (נניח קורולה 06/07) אך מאוד אמין עדיף על רכב שיצרוך 1/14 אבל מועד לתקלות. צריכה שנתית משוערת תהיה כ-23,000 ברכב הראשון (עם צריכת דלק טובה יותר) וכ-12,000 ברכב השני. אם נקנה רכב עם צריכה טובה יותר…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי פותח פוסט התייעצות בשביל חברה שלי אלה האופציות שהציעו לה: יונדאי אלנטרה i35 סקודה רפיד 1200 טורבו דגם אמבישן סוזוקי קרוסאובר סטיישן מוגבה מיצובושי לנסר ספורטבק (עם המתנה של חודשיים-שלושה ככה שצריך להיות אופציה שווה אם הולכים על זה) מדובר ברווקה צעירה, משתדלים לטייל הרבה בארץ עם הרכב לנצל כמה שיותר את הדלקן ככה שחווית נהיגה חשובה כמובן אבזור מבחינת מערכת מולטימדיה ונוחות אני מניח שכולם מגיעים אבל בכל מקרה אם יש יתרונות לכאלה על פני אחרים אשמח לשמוע גם כן בטיחות ואמינות גם כן פרמטרים חשובים לפני כן הייתה לה ניסאן אלמרה הייתה מרוצה סה״כ תודה
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 781 צפיות
שלום רב, אני מחפש לקנות לאחותי רכב ראשון, די סגור על סוזוקי סוויפט. שמתי-לב שיש הרבה רכבים שמורים עם ק"מ מאוד נמוך, 60K-80K לרכבים בני 8-9 שנים, אבל המוכרים מבקשים תוספת של בערך 4K מרכבים אחרים עם בערך 105K, האם תוספת של 4K שווה את ההפרש בק"מ שהרכב עבר? חוץ מזה, קיימת התלבטות בין 2008 ל-2009. הפרש המחיר לא קריטי, אבל לא הצלחתי למצוא את ההבדלים בין השנתונים, האם יש הבדלים משמעותיים? רב תודות!
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
אני יודע שעורכי המדור לא אוהבים כללי אצבע. ובכל זאת (אנסה להיות ספציפי למדי). רכב דיזל שיש עליו 250 K זה כבר לא רלבנטי מראש, או ששווה לבדוק? האם בכל זאת אפשר להעריך אורך חיים של מנוע ומערכות ל(נאמר) 500 K לדיזל ובערך חצי מזה למנוע בנזין. תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 תגובות
- 797 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב בן 3-4 שנים. איזה יבואנים נותנים אחריות מלאה לתקופה הנ"ל (בין 3-5 שנים או יותר)? ממה שאני מכיר: סובארו לתקופה של 5 שנים וקיה לשבע שנים (למרות שאני חושב שזו לא אחריות מלאה)? תודה.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, ככל הנראה אני הולך לקנות את אחת משתי המכוניות היישר מהחנות דגם 2016... שתיהן בגרסאות הכי מאובזרות שלהן - במחיר של סביבות ה100K שקלים...(כמובן שהסקודה יקרה יותר - רנו מורידים את המכנסיים כשמדברים איתם על המחיר) בגדול אני נוטה לכיוון סקודה - נטו מתוך שיקול כלכלי לטווח הארוך ... נחשבות אמינות יותר, שומרות על השוק טוב יותר וכו' וכו'... לאמר את האמת ? מבחינת איכות הנסיעה הרנו לא נופלת - כנ"ל בביצועים על הכביש, מראה, מולטימדיה ואיבזור ... ללא ספק הפאביה טובה יותר על ההילוכים ופה נכנסת השאלה העיקרית: הבנתי מקריאה בפורום שישנה בעיה עם הגיר של הסקודה (DSG7) או שזה הקלאצ' - לא ככ הבנתי את העסק שם . נראה קצת הזוי שאחרי 20K הוא מתחיל לעשות פאדיחות ורואה מוסך..…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 952 צפיות
בס"ד רבותי שלום, אבי מעוניין לרכוש רכב חדש, קטן, באזור 75 אלף ש"ח. הוא שמע חוות דעת טובות מחבר שיש לו ניסאן מיקרה. מה דעתכם על הרכב? תוכלו להמליץ לנו על רכב אחר בקטגוריה? ערב מצויין ותודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Ohad A, -
-
רכב ידני עד 40K.
מאת yb23-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, שואל בשביל חבר: מחפש רכב בתקציב של עד 40K ידני, הכי חשוב שיהיה אמין וחסכוני בדלק, גר בירושלים ונוסע בעיקר בתוך העיר ולכן חשוב שיסחב גם עם מזגן. הרכב לא אמור להיות רכב משפחתי, ונוסעים בו מקסימום 2 אנשים. בינתיים ראיתי את האופציות של קיה פיקנטו, ניסן מיקרה ויונדאי i20, מתלבט לגביהם ואשמח לשמוע על עוד רעיונות. תודה.
הודעה אחרונה מאת vday, -
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 401 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- sperial
- Markm4
- RBRB
- אהרן ג
- gadik6
- עדי-אל
- eladts
- amosbmw
- אלפרד חיות
- Carjhpua
- asix