Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש לקנות לאחותי רכב ראשון, די סגור על סוזוקי סוויפט.

שמתי-לב שיש הרבה רכבים שמורים עם ק"מ מאוד נמוך, 60K-80K לרכבים בני 8-9 שנים, אבל המוכרים מבקשים תוספת של בערך 4K מרכבים אחרים עם בערך 105K, האם תוספת של 4K שווה את ההפרש בק"מ שהרכב עבר?

חוץ מזה, קיימת התלבטות בין 2008 ל-2009. הפרש המחיר לא קריטי, אבל לא הצלחתי למצוא את ההבדלים בין השנתונים, האם יש הבדלים משמעותיים?

רב תודות!

פורסם

לדעתי לא שווה את ההפרש. גם סוזוקי סוויפט, גם עם 150,000 ק"מ, אם טופל היטב, זה יופי של רכב. הדבר היחידי ששווה לבדוק (ואני לא יודע), זה אם יש איזה טיפול גדול ומאוד יקר בין לבין...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זה לא תמיד רק מסתכם ב 4 אלף. יכול להיות שלרכבים יש טסט עוד מעט, יכול להיות שצריך לעשות טיפול, להחליף צמיגים. הפער במחיר יכול להצמצם מאוד עקב כך, ומצד שני גם לגדול.

אני הייתי פשוט קונה את הרכב במצב הטוב ביותר. אם זה יהיה הרכב עם ה 110 מה טוב, אם זה הרכב עם ה 60-80, הייתי משלם את ההפרש

פורסם

אם מדובר על הפרש של 40 אלף ק"מ אני חושב שהייתי משלם הפרש,כמובן אם המצב הכללי טוב מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אולי טועה, אבל לא הגיוני לחשוב שרכב עם 60 אלף ק"מ אמור להיות שמור יותר מרכב עם נניח 110 אלף ק"מ? האם כדאי לשלול רכבים בלי ספר טיפולים מסודר למרות ק"מ נמוך, ובכלל.. עד כמה ספר טיפולים צריך להוות משקל בקניה של רכב?

חוץ מזה, אשמח לשמוע אילו הבדלים קיימים בין השנתונים (2008-2009).

תודה לכם!

פורסם

אם לרכב אין תיעוד של כול ה8 שנים אבל כן מהשנים האחרונות זה גם בסדר.

זה לא מחייב שרכב עם 60 אלף יהיה שמור יותר,כבר היו מקרים שאנשים נסעו ממש מעט ולא עשו טיפולים בזמן.

לכן לא כולם שומרים קבלות על טיפולים,אבל כן אפשר לגשת למוסך שבעל הרכב מטפל ולראות מה היו הטיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. לספר טיפולים יש משקל די כבד.

2. שווה לשלם את ההפרש עבור הרכב שעבר 60K במידה ויש אותו ספר טיפולים כלומר הרכב טופל כל שנה ועבר כבר (או קרוב לעבור) את הטיפול של 120K.

3. אין הבדל בין הדגמים, אבל שים לב לנקודה הבאה. שנת דגם 2008 זאת שנה מיוחדת: גם רכב שעלה לכביש ב 1 למאי 2007 נרשם כשנת דגם 2008. החל מ-2009 שנתון הרכב = עליה לכביש. תבדוק ברשיון אם רכב עלה לכביש ב-2007 צריכה להיות הורדה מסויימת במחיר למרות שלפי המחירון אין הבדל במחיר.

• תוכן חדש...