Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי סקודה 2008 דיזל שאני מרוצה ממנה, אך חושש מהתיישנותה ולא רוצה לאבד מירידת הערך הכספי שלה. לאחרונה אני שוקל להחליף את הרכב ברכב משנתון יותר גבוה. חשוב שיהיה נוח, בטיחותי ואמין. הייתי רוצה להישאר עם מנועי הדיזל אך אין היצע רב בתקציב שלי. אין גמישות בתקציב, בכמה שאמכור זה יהיה הסכום שאקנה.

אשמח לקבל מידע ולדעת מה אתם יודעים על סיטרואן c4 אקסלוסיב מנוע 1.6 עם 156 כ"ס 2011 +. איך האמינות, האם קיימות מחלות, מה צריכת הדלק?

תודה..

פורסם

מנוע THP הידוע לשמצה משודך לגיר רובוטי חד מצמדי.

מבחינת נוחות היא טובה מאוד גם במושבים וגם בשיכוך (מהנסיון שלי עם שאר דגמי הC4.

אם אני זוכר מגיעה רק ברמת גימור אחת.

פורסם

לא ברורה לי הסיבה להחלפה. כבר ספגת את רוב ירידת הערך. דווקא עכשיו הירידה קטנה יותר. אם תמצא את ה C4 דיזל זו דווקא עסקה מעניינת אבל לא הייתי ממליץ לך לקחת את דגם הבנזין שראית.

פורסם

המחיר שאוכל לקבל על הסקודה הוא בסביבות ה40k. סיטרואן אקסלוסיב בסביבות ה45k. מה הבעיות במנועים הנ"ל thp? סיטרואן דיזל אין הרבה והרוב היו ליסינג לשעבר. הצריכת דלק המקסימלת שהגעתי עם האוקטביה עמד על כ-15 ק"מל מה תהיה הצריכה של ה156 כ"ס בנזין?

• תוכן חדש...