Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני עד 40K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שואל בשביל חבר:

מחפש רכב בתקציב של עד 40K ידני, הכי חשוב שיהיה אמין וחסכוני בדלק, גר בירושלים ונוסע בעיקר בתוך העיר ולכן חשוב שיסחב גם עם מזגן. הרכב לא אמור להיות רכב משפחתי, ונוסעים בו מקסימום 2 אנשים.

בינתיים ראיתי את האופציות של קיה פיקנטו, ניסן מיקרה ויונדאי i20, מתלבט לגביהם ואשמח לשמוע על עוד רעיונות.

תודה.

פורסם

אם כבר יונדאי I20 אז הייתי שוקל גם קיה ריו- יותר מרווחת ועם עוד אחריות אם קנית מיד פרטית, אבל כבדה ואיטית מהיונדאי עם אותו מנוע.

תוסיף איביזה 1.4- מנוע יחסית שרירי לרכבי סופר מיני ידניים.

בגזרת המיני- סיאט מיי/פיאט פנדה/108 ידנית [אם נכנסת בתקציב] תעשינה את העבודה.

הבחור רוצה מיני או סופר מיני?

פורסם

קיה ריו חורגת מהתקציב, מיני או סופר מיני זה לא משנה, רק שיהיה חסכוני ויוכל לסחוב נסיעות בירושלים עם מזגן.

פורסם

הייתי מחפש איביזה או פאביה בגלל המנוע,לפאביה יתרון במרווח מאחור ואיכות חומרים.

סוזוקי ספלאש גם יכולה להיות אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הפיקנטו אני מכיר אישית ויכול להעיד שהיא תעשה את מה שאתה מבקש בלי בעיות בכלל. לשני אנשים היא מאוד נוחה והדגם 1.25 סמ״ק יסחוב בירושלים בלי בעיות. צריכת הדלק של שתיהן לא מהמבריקות אבל גם לא מהרעות. בגדול הפיקנטו פשוט רכב מצויין ולא סתם הוא הכי נמכר בארץ...

פורסם

לפני הקפיצה לפיקנטו- מה הגובה של חבר שלך? נהגתי באחת אוטומאטית (!) וסבלתי. ואני אפילו לא 180

פורסם (נערך)

לכזה גובה לא תהיה בעיה בפיקנטו.

אבל הפיקנטו ספורט מעל התקציב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה חושב שהרכב קטן מדיי בשביל 1.75 +- ?

אני 178 עם גפיים ארוכות אז הייתי אומר ל180 ומעלה, כן, קטן , סופר מיני תהיה עדיפה וצריכת הדלק לא בהבדל משמעותי

פורסם (נערך)
את הפיקנטו אני מכיר אישית ויכול להעיד שהיא תעשה את מה שאתה מבקש בלי בעיות בכלל. לשני אנשים היא מאוד נוחה והדגם 1.25 סמ״ק יסחוב בירושלים בלי בעיות. צריכת הדלק של שתיהן לא מהמבריקות אבל גם לא מהרעות. בגדול הפיקנטו פשוט רכב מצויין ולא סתם הוא הכי נמכר בארץ...

נוסע בקיה פיקנטו ידנית באזור ירושלים מ 1/2013 ומאוד מרוצה מנוע 1.0 . מנוע 1.2 ידני יש רק בדגם ספורט ויעלה הרבה מעל תקציבך . מכיר גם את האיביזה ובהחלט אופציה ראויה

עריכה אחרונה על ידי vday
  • תוכן חדש...