Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6

elite4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אתם נוסעים בשנה?

כי צריכת דלק זה באמת הצד החלש של הרכב . חוץ מזה הרכב מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כמה אתם נוסעים בשנה?

כי צריכת דלק זה באמת הצד החלש של הרכב . חוץ מזה הרכב מעולה.

אני קונה את האוטו כרכב משומש למשפחה יד שנייה ואני נהג חדש

פורסם (נערך)

תבדוק מחיר הביטוחים לרכב הספציפי לנהג חדש ( תראה האם זה לא בשמיים ).

לא ענית לשאלה שלי. אם זה 10-12 אלך קילומטרים בשנה, אפשר לחיות עם הוצאות דלק. אבל ל 20-25 אלף קילומטרים בשנה הייתי מחפש רכב יותר חסכוני.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ענית לשאלה שלי. אם זה 10-12 אלך קילומטרים בשנה, אפשר לחיות עם הוצאות דלק. אבל ל 20-25 אלף קילומטרים בשנה הייתי מחפש רכב יותר חסכוני.

לא אני נוסע פה בעיר בכבישים של 80 וזה

לא ניראלי אני אני יעבור את ה10 בשנה

פורסם

?...?

פורסם

ההודעות שלך קשות להבנה.

אם אתה לא עובר 10 אלפים קילומטרים בשנה, ומחירי הביטוחים, אשר כוללים נהג חדש, למזדה 6 עם מנוע 2300 סמ"ק מקובלים עליך, אתה תהנה מאוד מהרכב ( בתנאי שתמצא אחד שמור ומטופל ).

אין צורך לצטט הודעה צמודה.

פורסם (נערך)
ההודעות שלך קשות להבנה.

אם אתה לא עובר 10 אלפים קילומטרים בשנה, ומחירי הביטוחים, אשר כוללים נהג חדש, למזדה 6 עם מנוע 2300 סמ"ק מקובלים עליך, אתה תהנה מאוד מהרכב ( בתנאי שתמצא אחד שמור ומטופל ).

אין צורך לצטט הודעה צמודה.

חחח לא הבנתי מה לא מובן

אמרתי לדעתי אני לא יעבור את 10 ק"מ כי אני עדיין תלמיד אני לא נוסע למקומות רחוקים

לפי מה ששמעתי לא כול כך יקר הביטוח על המאזדה הזאת ואני עושה רק חובה וצד ג

ההצעה שמצאתי היא 20אלף שקל על המאזדה 6 הזאת שנת 2006 מנוע 2.3 עברה 120 אלף ק"מ יד ראשונה מה אתה אומר כדאי לי?

עריכה אחרונה על ידי elite4
פורסם

כדאי להכניס את הרכב למוסך לצורך הבדיקה.

יש למשפחה שלך מוסך שאפשר לסמוך עליו שיגיד מה מצב הרכב מבחינה המכאנית וכמה צריך להשקיע בו מיידית?

אם אין מוסך כזה או הרכב נמצא באיזור אחר, תיקח אותו לבדיקה במכון הבדיקות ( יעלה כ 500 שקלים ). מי המוכר? אדם פרטי או מגרש הסוחרים?

פורסם
כדאי להכניס את הרכב למוסך לצורך הבדיקה.

יש למשפחה שלך מוסך שאפשר לסמוך עליו שיגיד מה מצב הרכב מבחינה המכאנית וכמה צריך להשקיע בו מיידית?

אם אין מוסך כזה או הרכב נמצא באיזור אחר, תיקח אותו לבדיקה במכון הבדיקות ( יעלה כ 500 שקלים ). מי המוכר? אדם פרטי או מגרש הסוחרים?

כן היום ראיתי את האוטו עצמו הוא נראה אחלה מאוד קצת שריטות מאחורה לא עברה תאונות

כן זה מה שתיכננתי עכשיו ללכת איתה למוסך לבדוק אותה אבל אין למשפחה שלי מוסך אז אני יחפש משהו שקרוב לי( אני מאיזור צפון חיפה והקריות)

והמוכר הוא אדם פרטי בן 25-30 בערך

פורסם

בעל הרכב הוא בן 25-30 אוטו יד ראשונה שנת 2006.

כלומר הוא קנה רכב חדש מהחברה כאשר הוא היה בגיל 15 עד 20 ועוד רכב משפחתי.

תבדוק שהוא אכן בעל הרכב הרשום ברישיון.

תמיד יכול להיות שהרכב של ההורים א כל אופציה אחרת, לא שזה משנה אני פשוט מחדד את העניין שתמיד כדי לבדוק את הדברים האלו.

פורסם
בעל הרכב הוא בן 25-30 אוטו יד ראשונה שנת 2006.

כלומר הוא קנה רכב חדש מהחברה כאשר הוא היה בגיל 15 עד 20 ועוד רכב משפחתי.

תבדוק שהוא אכן בעל הרכב הרשום ברישיון.

תמיד יכול להיות שהרכב של ההורים א כל אופציה אחרת, לא שזה משנה אני פשוט מחדד את העניין שתמיד כדי לבדוק את הדברים האלו.

כן צודק עצה טובה

לדעתי הוא בן 30 וגם לא חייב אותה שנה שיצא האוטו ישר לקנות, יכול להיות קנה שנתיים אחרי

פורסם

הדבר הראשון שעושים, זה מבקשים לראות בלי בושה תעודת זהות של המוכר ורישיון הרכב.

אם בסעיף ידיים קודמות רשום 00 ובעל הרכב הרשום ברישיון הרכב זהה לתעודת זהות, אפשר להתקדם.

אם לא בעל הרכב מראה לך את הרכב, נדלקות נורות אדומות.

פורסם
הדבר הראשון שעושים, זה מבקשים לראות בלי בושה תעודת זהות של המוכר ורישיון הרכב.

אם בסעיף ידיים קודמות רשום 00 ובעל הרכב הרשום ברישיון הרכב זהה לתעודת זהות, אפשר להתקדם.

אם לא בעל הרכב מראה לך את הרכב, נדלקות נורות אדומות.

גם אם זה היה של ההורים שלו לדוגמא עדיין זה סבבה אין פה איזשהי בעיה

מי שהציג לי תרכב זה בעל הרכב עצמו ואיתו רק דיברתי

רק מה שנשאר זה לעשות בדיקה ולראות אם הכול תקין או יש בעיות

השאלה שלי אם יעבור הכול תקין אז האם כדאי לקחת לי את האוטו הזה

פורסם

ראית רישיון הרכב ותעודת זהות של המוכר? אם זה של ההורים שלו, שם המשפחה צריך להיות זהה.

הוא הראה לך קבלות של הטיפולים ( עם תאריכים ורישום קילומטראז' בקבלות )?

אתה תלמיד, וכנראה זאת הפעם הראשונה שאתה קונה רכב, צריך לבדוק כמה דברים ולא רק להסתמך על הסיפורים ( שלא היו תאונות, למשל ).

• תוכן חדש...