Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיוויק מיושנת כבר ונמצאת לקראת סוף חייה, תהיה חזקה יותר מהקורולה.

הקורולה מודרנית יותר, עיצוב פנים נעים יותר מהסרבול בסיוויק, חסכונית יותר ואם מדובר בדגם המתוח תקבל גם מערכות בטיחות אקטיביות.

פורסם

לדעתי את הקורולה פחות משתלם לרכוש בעיסקאות 0 ק"מ. ההנחה במקרה שלה לא משמעותית כמו במקרה של קיה פורטה סיד ופורטה למשל.

מבין ה-2 האלה לדעתי הקורולה טובה יותר, בעיקר בתחום הנוחות ובידוד הרעשים, איכות תא הנוסעים וליטוש כללי. היא מרגישה חדישה ומודרנית בהרבה מהסיוויק.

פורסם

לקורולה בגאז' יותר גדול - משמעותי למשפחה. סיוויק פחות נפוצה בליסינג, כנראה יהיה יותר קל למכור בעתיד ( גם לקורולה ביקוש טוב למרות ריבוי רכבי ליסינג ).

אני הייתי בוחר בהונדה בתנאים האלה ( במידה וגודל תא המטען לא משחק תפקיד משמעותי ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קורולה בהרבה יותר טובה מהסייויק המיושנת, דגם מ2012 שעד עכשיו לא השתנה לשוק האירופאי.

קורולה חסכוניות יותר, איכותית יותר (תא נוסעים ונוחות נסיעה), מרווחת יותר עם בגא'ז גדול יותר, ומנוע ותיבה מודרניים יותר.

פורסם

אני נוהג בקורולות מדי פעם, גם על הדגם הקודם, גם על הדגם החדש - לא מוצא בה משהו שאפשר להתלהב ממנו. לא נוחות המושבים, לא עיצוב הפנים ( בעיקר הדשבורד ), לא הצבעים של הריפודים, לא הנאה מנהיגה. לדעתי ולטעמי, לסיוויק יש קצת יותר פלפל והרגשה יותר נעימה בתוך הרכב. גם לא רכב המוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי בדיוק ההפך, הדשבורד המסורבל בסיוויק , או תנוחת הישיבה הנמוכה והכסא הקשיח יותר מדיי או התגובות האיטיות של הרכב לא הלהיבו ממש ורק הההגה השתפר, גורמות להעדיף את הקורולה יותר בתור רכב פרקטי ונוח יותר ( מתייחס לסיוויק 5 דלתות).

פורסם

וגם זה לא בדיוק- המנוע יותר חזק, אבל לא בפער גדול: 140 סוס עם 17 וחצי קג״מ, לקורולה יש 132 סוס ו-16 וחצי קג״מ (בלי העיגולים שלי ההבדל במומנט הוא 1.4 קג״מ) ותיבה שמנצלת את הסוסים יותר ביעילות, תוסיף משקל עצמי דומה ותקבל יחידת הנעה טיפה יותר חזקה ועם יותר פלפל מה-1.6 הסטנדרטי, אבל זה ממש לא מתחרה בגרסאות החזקות של יצרנים אחרים.

פורסם

תודה רבה לכולם, הייתה תפנית בעלילה, החבר נכנס לסוכנות טויוטה במטרה לקנות קורולה וייצא עם הזמנה של אוונסיס (עדיין מתלבט אם לשנות לקורולה), הבדל של 13K.

פורסם

גם בביצועים הקורולה הנוכחית לוקחת את הסיוויק.

יתרונות של הקורולה על האוונסיס - יתרון קל בחסכון בדלק ,מערכות בטיחות אקטיביות שאין באוונסיס , ירידת ערך קטנה יותר (אנשים נוטים להעדיף ג'יפונים על משפחתיות גדולות)

יתרונות של האוונסיס על הקורולה - מרווחת יותר , כוונון חשמלי למושבים , פחות נפוצה בכביש.

בדגש על בטיחות הקורולה עדיפה, מבחינת מרווח פנימי האוונסיס.

פעם אחרונה שבדקתי הפער בין הקורולה לאוונסיס היה באזור ה17 אלף יש מבצע כלשהוא?

פורסם
לדעתי את הקורולה פחות משתלם לרכוש בעיסקאות 0 ק"מ. ההנחה במקרה שלה לא משמעותית כמו במקרה של קיה פורטה סיד ופורטה למשל.

מבין ה-2 האלה לדעתי הקורולה טובה יותר, בעיקר בתחום הנוחות ובידוד הרעשים, איכות תא הנוסעים וליטוש כללי. היא מרגישה חדישה ומודרנית בהרבה מהסיוויק.

אבל לצורך העניין, מי שקונה קיה דרך ליסינג מאבד את האחריות המורחבת וזה חבל.

• תוכן חדש...