Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג׳ו 208 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אז לובינסקי יצאו במבצע על ה-208 ב-80K. על פניו נשמע אטרקטיבי, ומבחינת הנתונים היבשים הרכב נשמע לא רע.

הדבר היחיד שמטריד אותי זה נושא האמינות. הייתה לי 206 ישנה שקניתי אותה עם 60,000 ק״מ. עד 100,000 ק״מ היא הייתה בסדר, ואחרי זה היא די התחילה להתפרק. בעיות של התחממות מנוע, מערכת חשמל דפוקה ונזילות אין קץ.

אז כן, עכשיו ב-208 המנוע הוא של BMW והגיר יפני. מבדיקה באתרים בחו״ל אני לא רואה בעיות אמינות מיוחדות עם הדגם, ועדיין הסטיגמה בארץ (שחוויתי אותה על בשרי) שרכב צרפתי אינו אמין.

יש לציין שאם אני אקנה את הרכב הזה אז אחזיק אותו לפחות 3 שנים ואח״כ אעביר אותו לבן משפחה, כך שאני לא מוטרד משוק היד 2 הבעייתי של הרכבים הצרפתיים.

אז לדעתכם האם שווה לתת צ׳אנס נוסף לפיג׳ו או לא ?

עריכה אחרונה על ידי Finch1
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המנוע הנוכחי הוא לא של במוו (מנועי ה1.6 טורבו ) אלא של פיג'ו ובנתיים אין לו מחלות סדרתיות.

הגיר הוא אוטומטי פלנטרי תוצרת חברת איסיין יפן, שבבעלות חלקית של טויוטה אם זה עוזר לך.

ממה שחוויתי הרכב נוח ,זריז , מרווח יחסית.

החסרון העיקרי זה האבזור בדגם הספציפי , או חסרונו - שני חלונות חשמל , כיוון ידני למראות ,אין בקרת שיוט ועוד חוסרים שקיימים באקטיב.

אם החוסר באבזור לא מפריע לך זו עסקה טובה לדעתי.

פורסם

הרכב טוב,מושבים נוחים,מראה מצוין,זריז אך החיסרון שלו זה חוסר איבזור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי - הסופר מיני הכי שווה בסגמנט.

חבר בדיוק רכש בהמלצתי אחת, ACTIVE, קצת יותר מ90K ש"ח.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
,עוד נושא שמאוד קשה להתעלם ממנו זה שמירת הערך שלו

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

נושא שמירת הערך פחות רלוונטי כי אני מתכוון להחזיק את הרכב הזה במשפחה 8-12 שנים. אז בעוד 12 שנים אני אקבל על הרכב הזה מעט מאוד בגלל שהרבה מכוניות יהיה חשמליות ואוטונומיות. גם הונדה עם בנזין תהיה שווה בעוד 12 שנה מעט מאוד עם כל הרכבים שיסעו לבד על חשמל :)

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

כפי שכבר ציינו כאן, ב 208 החדשה למעט גירסת ה GTI והדיזל, המנוע הוא 1.2 ליטר, עם טורבו בגירסאות האוטומטיות ואטמוספרי בגירסה הידנית.

אותו המנוע אגב משמש בשתי הגירסאות שלו גם ב 308, גם ב C4 החדשה וגם בקקטוס שהפך להיות חביב הפורום (ואנחנו מבינים למה).

בשורה התחתונה - אין למנוע או לגיר כל בעיה או מחלת ילדות וזה על סמך נסיון של אלפי מכוניות.

ספציפית ה 208 האוטומטית המוזלת נועדה בדיוק לתת גירסא איכותית של רכב סופר מיני אוטומטי מודרני אבל במחיר מוזל, ולשם כך הורדנו ממנה חלק מהאיבזור. רוצה איבזור - קח את הגירסה השניה.

אבל למה לדבר סתם - בוא לעשות נסיעת מבחן ותתרשם בעצמך. אם תרצה, שלח לנו בה.פ. פרטי יצירת קשר ונדאג לך.

צוות לובינסקי

פורסם

בהחלט הצעה שווה ואטרקטיבית, כמובן בתנאי שלא מפריע לך שהרכב לא מאובזר (ברמות שאפילו חיבור usb אין...).

אין מה להשוות ל 206, כמו שאין מה להשוות את הרנו 5 המתחממת שהיתה לי בשנות ה 90 (שאהבתי אותה, אבל...) לנו קליאו החדשה.

פורסם
בהחלט הצעה שווה ואטרקטיבית, כמובן בתנאי שלא מפריע לך שהרכב לא מאובזר (ברמות שאפילו חיבור usb אין...).

אין מה להשוות ל 206, כמו שאין מה להשוות את הרנו 5 המתחממת שהיתה לי בשנות ה 90 (שאהבתי אותה, אבל...) לנו קליאו החדשה.

אין חיבור USB ??

http://www.auto.co.il/פרטים-טכנים-9218-פיג-ו-208-1-6-אוט-access.aspx

פה יש

כניסה לנגן מוזיקה חיצוני ומערכת שמע MP3 -נשמע כמו כניסת USB, לא?

פורסם
שלום,

כפי שכבר ציינו כאן, ב 208 החדשה למעט גירסת ה GTI והדיזל, המנוע הוא 1.2 ליטר, עם טורבו בגירסאות האוטומטיות ואטמוספרי בגירסה הידנית.

אותו המנוע אגב משמש בשתי הגירסאות שלו גם ב 308, גם ב C4 החדשה וגם בקקטוס שהפך להיות חביב הפורום (ואנחנו מבינים למה).

בשורה התחתונה - אין למנוע או לגיר כל בעיה או מחלת ילדות וזה על סמך נסיון של אלפי מכוניות.

ספציפית ה 208 האוטומטית המוזלת נועדה בדיוק לתת גירסא איכותית של רכב סופר מיני אוטומטי מודרני אבל במחיר מוזל, ולשם כך הורדנו ממנה חלק מהאיבזור. רוצה איבזור - קח את הגירסה השניה.

אבל למה לדבר סתם - בוא לעשות נסיעת מבחן ותתרשם בעצמך. אם תרצה, שלח לנו בה.פ. פרטי יצירת קשר ונדאג לך.

צוות לובינסקי

זה יפה והגיוני שאתם מציעים גירסה פחות מאובזרת אבל למה לכל השדים והרוחות בגירסה הכן מאובזרת צריך להוסיף 2500 עבור מצלמת רוורס שהיא כמעט סטנדרט בכל דגם מאובזר מקביל (למשל במאזדה 2 ובפייסטה). תשובה עניינית תתקבל בברכה.

נהג ותיק

פורסם

השאלה היותר חשובה היא למה לכל הרוחות צריך מצלמת רוורס בסופר מיני?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...