Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג׳ו 208 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מחייב אך נוח מאוד במיוחד בחושך כאשר הרכב עם השחרה מקורית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנו יש 208 לפני מתיחת הפנים, 1.2 אטמוספרי ידני אקטיב, ואנחנו מרוצים ממנו מאוד. יש לו usb, ולדעתי ממש אין צורך במצלמת רוורס באוטו הזה, למרות ההשחרה.

בנוסף יש לי 206 שנת 2001 שקניתי לפני 4 שנים עם 170 אלף קילומטר, היום יש לה 264 אלף ולא הייתה לי תקלה אחת מאז היישור קו בקנייה(שלא היה גדול במיוחד). סתם נקודת מבט נוספת על פג'ו.

Sent from my X9076 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הייתי היום בסוכנות וביצעתי נסיעת מבחן על האוטומט.

קודם כל אני מוכרח להגיד שבעיני האוטו הרגיש מצויין. איכות נסיעה טובה, נוחות מצויינת (לא מרגישים את הכביש), יש מספיק מקום ליושבים מאחור ובגאז׳ גדול.

כמובן שאין לי מושג איך הרכב יתנהג בעוד 5 שנים, אבל באמת שהוא לא מרגיש זול (כמו כמה רכבים ״יפניים״ שמיוצרים בהודו או בתאילנד שעולים הרבה יותר). ה-208 מיוצר במפעל באירופה.

אגב, ראיתי במו עיני כניסת USB בדגם האקסס עם התקנה של מולטימדיה. אולי אם מתקינים את מסך הטאצ׳ שלהם (עוד איזה 2000 ש״ח) יש גם כניסת USB ?

עריכה אחרונה על ידי Finch1
פורסם
השאלה היותר חשובה היא למה לכל הרוחות צריך מצלמת רוורס בסופר מיני?

אולי כבר תתקדם ותוותר על הקטע הגברי שיש לך ברוורס? מצלמה זה אחד הכלים הכי נוחים שמלבד חניות מושלמות, חשובה מבחינת בטיחותית, שטח מת יש, כל עוד יש לך כלי שיכול לחשוף אותו תשתמש בו ואם חשבת שהילדים שנדרסו כתוצאה מחיישנים מקולקלים אז אתה טועה

פורסם

וואלה?

חשבתי שבשביל לחנות בת"א צריך מזל.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אין כמו לצאת מהרכב ולבדוק שהכל בסדר :-P

נראה שפות"ש הולך להתחדש ב208.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אין כמו לצאת מהרכב ולבדוק שהכל בסדר :-P

נראה שפות"ש הולך להתחדש ב208.

אני בהחלט חושב שזו אופציה טובה מאוד. רק רוצה להבין עד כמה חוסר האבזור של האקסס מפריע לי. אולי אני אלך על אופציית האפס קילומטר של האקטיב שנמכרת ב-85,500 (בערך 87,000 ש״ח על הכביש)

פורסם

הבן שלי קנה את האקסס לפני חודש וחצי ומאוד מרוצה.

אין מה להשוות מצלמת רוורס לחיישנים שלעיתים נותנים התראות שווא.

לי יש מצלמת רוורס כבר 4 שנים ולא מוכן לוותר על זה.

גם מראות חשמליות זה חשוב במיוחד למי שחונה הרבה בעיר הצפופה.

מצד שני למי שחשוב נושא הצמיגים והחישוקים אפשר תמיד לשדרג גם בדגם האקסס.

(שימו לב שהצמיגים באקטיב יותר גדולים ושל מישלן לא כמו באקסס שהם תוצרת נחותה יותר)

מצד שני קצת מוזר שגם באקטיב אין הגה מצופה עור שאפילו בפייסטה הפחות מאובזרת יש.

נהג ותיק

פורסם
הייתי היום בסוכנות וביצעתי נסיעת מבחן על האוטומט.

קודם כל אני מוכרח להגיד שבעיני האוטו הרגיש מצויין. איכות נסיעה טובה, נוחות מצויינת (לא מרגישים את הכביש), יש מספיק מקום ליושבים מאחור ובגאז׳ גדול.

כמובן שאין לי מושג איך הרכב יתנהג בעוד 5 שנים, אבל באמת שהוא לא מרגיש זול (כמו כמה רכבים ״יפניים״ שמיוצרים בהודו או בתאילנד שעולים הרבה יותר). ה-208 מיוצר במפעל באירופה.

אגב, ראיתי במו עיני כניסת USB בדגם האקסס עם התקנה של מולטימדיה. אולי אם מתקינים את מסך הטאצ׳ שלהם (עוד איזה 2000 ש״ח) יש גם כניסת USB ?

הגיוני שכן. במסגרת מבצע שהיה לא מזמן, מכרו את הדגם הלא מאובזר עם מערכת מולטימדיה מתנה (בהתקנה מקומית) ובכל מערכת כזאת כמעט ראיתי שיש כניסת usb.

פורסם
הגיוני שכן. במסגרת מבצע שהיה לא מזמן, מכרו את הדגם הלא מאובזר עם מערכת מולטימדיה מתנה (בהתקנה מקומית) ובכל מערכת כזאת כמעט ראיתי שיש כניסת usb.

אחרי בירור בסוכנות אין USB אבל אם מוסיפים את המולטימדיה אז זה מגיע עם השקע.

פורסם

ברוב המכוניות שבהן נהגתי עד היום שקע הUSB לא מועיל, הטעינה שלו איטית(במיוחד במכשירים שדורשים 2A) והם לא מתחברים בצורה טובה למערכת, לכן בלוטוס בגדר חובה לשמיעת מוזיקה וכו.

פורסם

בכל רכב בו נהגתי הצלחתי לשמוע מוזיקה רק באמצעות שקע USB עם האייפון שלי. הזרמת מוזיקה בבלוטוס לא תמיד אפשרית, לא יודע אם אפשרית במכשירי אייפון בכל אופן. אפשר גם ב aux אבל אז כל השליטה חייבת להיות מהמכשיר עצמו.

• תוכן חדש...