Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מתלבט בין מספר אופציות, ואשמח לעזרתכם.

נסועה יומית - 30-100 ק"מ, אזור חיפה.

פרויד / בית אורן כמעט ברמה יומית, מדי פעם חיפה-ת"א.

בגזרת היד 2 - משתדל להישאר עד 30K:

ספארק 1.2 ידנית, 2011-2012

- רכב קצת מבאס ומעט פשוט לטעמי, עדיין אופציה בגלל המחיר.

קליאו 2011, פיג'ו 206+

- מודאג מאמינות, סחירות

i10, מנוע ליטר ?

יד ראשונה עד 65K:

דאצ'יה סנדרו 1.2, 55K

- זמינה לתצוגה רק בפ"ת

- מודאג לגבי עמידות, כושר סחיבה, סחירות יד 2.

ניסאן מיקרה - סביב 65K במבצעים כולל מובילאיי ואיבזורים

- נשמעו ביקורות לכאן ולכאן

התקשיתי למצוא סופרמיניז אחרות בתקציב.

הייתי שמח לסגור את הפינה ביד שניה, אבל לא מצליח למצוא רכב מנצח.

אני מעט מפוזר, אשמח אם תוכלו להאיר את עיני, אולי פספסתי דגם / דיל כלשהו?

תודה רבה, שבוע טוב

פורסם

לאזור הררי כזה עדיף מנוע חזק יותר כמו למשל איביזה ידנית עם מנוע tsi,סנדרו סטוופאי 0.9.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סביב 35K תוכל למצוא איביזה 1.4 ידנית, אולי אפילו אחת 3 דלתות מאובזרת. זה דורש מתיחה קלה של התקציב ליד שניה אבל יכול להיות שזה שווה את זה.

אותו הסיפור גם לגבי פביה 1.4 ידנית.

הפיאסטה הידנית חלשה יותר אבל ראיתי 2 רכבים במחיר קרוב לתקציב שלך. שווה בדיקה.

פורסם

יש לך גם ספייס סטאר במחיר דומה מליסינג 0 ק"מ.

לא יודע אם הרכבים הנ"ל (ספייסטאר/מיקרה) הם הרכבים שאני רוצה להעביר בהם 100 ק"מ ביום.

אתה יכול רכב מיני או מעוניין רק בסופר מיני?

בגזרת המשומשות יש לך גם פיאט פונטו איבו ידנית, אם אתה מתרגל למנוע הקצת אנמי והחוסר בהילוך שישי בשיוט לא מפריע לך, זה אחלה רכב.

אתה יכול לרכוש סופר מיני משומשת בסביבות 65K?

פורסם
לאזור הררי כזה עדיף מנוע חזק יותר כמו למשל איביזה ידנית עם מנוע tsi,סנדרו סטוופאי 0.9.

רשמתי, לגבי הסטפוואי, הבדל של 15K על כמעט אותו רכב (אם נתעלם מהעיצוב), צריך לחשוב על זה.

איביזה - צריך למתוח לכיוון 73K?

סביב 35K תוכל למצוא איביזה 1.4 ידנית, אולי אפילו אחת 3 דלתות מאובזרת. זה דורש מתיחה קלה של התקציב ליד שניה אבל יכול להיות שזה שווה את זה.

אותו הסיפור גם לגבי פביה 1.4 ידנית.

הפיאסטה הידנית חלשה יותר אבל ראיתי 2 רכבים במחיר קרוב לתקציב שלך. שווה בדיקה.

רשמתי, צריך להחליט לגבי התוספת.

יש לך גם ספייס סטאר במחיר דומה מליסינג 0 ק"מ.

לא יודע אם הרכבים הנ"ל (ספייסטאר/מיקרה) הם הרכבים שאני רוצה להעביר בהם 100 ק"מ ביום.

אתה יכול רכב מיני או מעוניין רק בסופר מיני?

בגזרת המשומשות יש לך גם פיאט פונטו איבו ידנית, אם אתה מתרגל למנוע הקצת אנמי והחוסר בהילוך שישי בשיוט לא מפריע לך, זה אחלה רכב.

אתה יכול לרכוש סופר מיני משומשת בסביבות 65K?

100 זה יחסית קיצון, רוב הימים סביב 65km, אבל באמת תהיתי בנושא.

פונטו איבו - צריך למתוח ל35K.

לגבי משומשת ב65K, קצת לא מסתדר לי רעיונית לקנות משומש במחיר חדש, לפחות בשלב זה.

ומיני - בא בחשבון, אם המנוע רלוונטי.

תודה לכם

פורסם

אל תשכח שאתה מקבל תמורה טובה למחיר. תחשוב על זה ככה, 65K קונים לך רכב משומש (במצב טוב- את זה עלייך לוודא) שרוב ירידת הערך (45%~) מאחוריו, שעלה חדש סביבות 110+ אש"ח. וגם אז, אף אחד לא אמר שצריך לנצל את כל התקצי-ב לדעתי משהו כמו איביזה 1.4 או 208 ידני (או קליאו 0.9 למרות שהיא יותר יקרה, או יונדאי I20 גם כן ידנית) אחלה אופציות בסביבות 45K, ויתנו תמורה מעולה למחיר- אמינות, די חסכוניות ומאובזרות ובטח יותר נעימות לנסיעה מהספארק עם קלאץ' נשבר או מפיקנטו עם מנוע ליטר.

רכב מיני נחמד- פיקנטו (עאלק) ספורט (אם אתה מסתדר עם 3 דלתות) או 108 ידנית.

פורסם

בכיף.

אם אתה מוטרד מעניין אחריות/אמינות קיה מציעה על חלק מדגמיה (הקטנים יותר, פיקנטו, ריו, סיד, סול ואולי עוד איזה אחד) 7 שנות אחריות.

בהנחה שאתה קונה קיה ריו ידנית (אחותה התאומה והמוצלחת יותר לדעתי של היונדאי) יש לך עוד פלוס מינוס 4 שנים אחריות על יחידת ההנעה.

פורסם

מתוך הרכבים שציינת - ספארק ו i10 הן מכוניות מיני, לא סופר מיני,

ניסן מיקרה - נמצאת איפשהו באמצע בין מיני לסופר מיני, מנוע 3 צילינדרים. לא יודע אם זה הרכב לעלות איתו את פרויד ובית אורן על בסיס יומי. גם נסיעה לת"א נשמעת לי לא להיט, הרכב רועש מאוד בשיוט בינעירוני.

פיג'ו 206+ רכב מיושן, פותח לפני כמעט 20 שנה.

לדעתי - תבדוק כיד שניה איביזה\פביה ידניות עם מנוע 1400, מנוע מספיק חזק ושני הרכבים (אותו מנוע וגיר) מפגינים אמינות.

סופר מיני חדשה בתקציב הזה זו רק דצ'ה סנדרו.

פורסם
רשמתי, לגבי הסטפוואי, הבדל של 15K על כמעט אותו רכב (אם נתעלם מהעיצוב), צריך לחשוב על זה.

איביזה - צריך למתוח לכיוון 73K?

רשמתי, צריך להחליט לגבי התוספת.

100 זה יחסית קיצון, רוב הימים סביב 65km, אבל באמת תהיתי בנושא.

פונטו איבו - צריך למתוח ל35K.

לגבי משומשת ב65K, קצת לא מסתדר לי רעיונית לקנות משומש במחיר חדש, לפחות בשלב זה.

ומיני - בא בחשבון, אם המנוע רלוונטי.

תודה לכם

מה עם הפונטו גרנדה 1.4?

פורסם (נערך)

היי,

לגבי סנדרו - הדגם מצליח מאוד במדינות מערב אירופה ונמכר בכמויות גבוהות משמעותית מרכבים אסיתיים מתחרים.

לסנדרו אמינות מאוד גבוהה בכל פרמטר. הרכב גדול ומרווח במחיר משתלם (של מיני קטנה אחרת). יד2: היות ודאצ'יה אינו משתתף במבצעים, אין הנחות ליסינג והשכרה - ערך היד השנייה יהיה גבוה בטוח.

נשמח לארח אותך לנסיעת הדגמה.

עריכה אחרונה על ידי Dacia Israel
פורסם

הייתי חושב על סיאט Mii, תוכל למצוא 2013 באזור ה-30 אלף שקל. חסכונית, פשוטה מכנית, מספיק חזקה. בידוד רעשים לא משהו (כמו בכל הסגמנט הזה) ובשנתון הזה היא ללא כיוון גובה למושב הנהג (לחלק זה מפריע).

פורסם

הסטפוואי והסנדרו הרגילה נראים דומה,אבל הסטפוואי גובהה יותר נותנת תחושה של קרוס אובר ומגיעה עם מנוע חזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי

אני שוקל אופציה של מתיחת תקציב לטובת איביזה / פאביה, שנתונים שכבר אחרי ירידת ערך משמעותית.

לגבי הסטפווי - מחיר הפביה 1.2T כבר ממש קרוב, מרגיש לי אופציה עדיפה.

אין לי צורך במימד הגובה של הסטפווי.

פונטו גרנדה 1.4 - ראיתי בודדות, רובן 1.2, צריך לחפור עוד קצת.

הפונטו איבו 1.2 - "נושקת לתקציב", גם את האופציה הזו אני בודק.

סיאט Mii, קצת קטנה לי, אבל הכנסתי לשיקולים.

נציג דאצ'יה - לצערי אתם ממוקמים רק בפ"ת, זה דורש נסיעה מיוחדת מבחינתי.. אם אתקדם לכיוון הסנדרו - אקפוץ לבקר ולדגום.

תודה חבר'ה.

• תוכן חדש...