Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מליסינג חברה i35/skoda rapid/suzuki crossover/lancer sportback

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

פותח פוסט התייעצות בשביל חברה שלי

אלה האופציות שהציעו לה:

יונדאי אלנטרה i35

סקודה רפיד 1200 טורבו דגם אמבישן

סוזוקי קרוסאובר סטיישן מוגבה

מיצובושי לנסר ספורטבק (עם המתנה של חודשיים-שלושה ככה שצריך להיות אופציה שווה אם הולכים על זה)

מדובר ברווקה צעירה, משתדלים לטייל הרבה בארץ עם הרכב לנצל כמה שיותר את הדלקן :) ככה שחווית נהיגה חשובה כמובן

אבזור מבחינת מערכת מולטימדיה ונוחות אני מניח שכולם מגיעים אבל בכל מקרה אם יש יתרונות לכאלה על פני אחרים אשמח לשמוע גם כן

בטיחות ואמינות גם כן פרמטרים חשובים

לפני כן הייתה לה ניסאן אלמרה הייתה מרוצה סה״כ

תודה

פורסם

חווית נהיגה אין פה ממש, הסקודה כנראה תרגיש זריזה עם מנוע טורבו וגיר רובוטי אבל במחיר של נוחות בתנועה עירונית צפופה והיא גם יחסית קשיחה מבחינת נוחות.

רכבים עם גיר רציף מרגישים בדכ מסורסים ( לנסר וקרוסאובר ).

זו חברה שהאות הראשונה בשם שלה היאN במקרה?

פורסם
חווית נהיגה אין פה ממש, הסקודה כנראה תרגיש זריזה עם מנוע טורבו וגיר רובוטי אבל במחיר של נוחות בתנועה עירונית צפופה והיא גם יחסית קשיחה מבחינת נוחות.

רכבים עם גיר רציף מרגישים בדכ מסורסים ( לנסר וקרוסאובר ).

זו חברה שהאות הראשונה בשם שלה היאN במקרה?

כן

מה הכוונה קשיחה מבחינת נוחות ?

טעיתי לגבי הלנסר - ההפך הוא נכון - אפשר לקבל אותה יותר מהר אבל לא חדשה לגמרי אלא חודשיים על הכביש

ל i35 בכלל לא התייחסת, מה לגביה ?

פורסם

לשם הדיוק, אין דבר כזה יותר i35.

שאלה, מדוע בחורה צעירה זקוקה לרכב משפחתי משעמם?

אין לה אופציה לבחור איזו סופר מיני מעניינת וכך גם לחסוך כסף?

פורסם
לשם הדיוק, אין דבר כזה יותר i35.

שאלה, מדוע בחורה צעירה זקוקה לרכב משפחתי משעמם?

אין לה אופציה לבחור איזו סופר מיני מעניינת וכך גם לחסוך כסף?

היה איזה שיקול שנוגע לזמן של החזרת הרכב, הברוטו שמקבלים במקרה כזה הוא יותר גדול

בכל מקרה לדעתי הסקודה והסוזוקי ירדו מהפרק - נשארנו עם i35/Lancer

פורסם

אז גם אחרי שהסברתי שאין דבר כזה יותר i35 את/אתה מתעקשים להמשיך לקרוא לה כך... ;-)

תכל״ס אם אלא היחידות על הפרק, הייתי הולך על האלנטרה. לפחות מדובר ברכב חדש ומודרני בהשוואה ללנסר המתיישנת מאוד.

פורסם
אז גם אחרי שהסברתי שאין דבר כזה יותר i35 את/אתה מתעקשים להמשיך לקרוא לה כך... ;-)

תכל״ס אם אלא היחידות על הפרק, הייתי הולך על האלנטרה. לפחות מדובר ברכב חדש ומודרני בהשוואה ללנסר המתיישנת מאוד.

סתם להיות אחיד עם פתיחת הדיון חח, לא הייתי בטוח אם אלנטרה מייצג את הדגם הספציפי או יש תתי קטגוריות אחרים

תודה רבה

פורסם
אולי נשאר להם i35 והם שמים אותה באותה קטגוריית מחיר כמו תת משפחתיות, או משהו כזה.

אחרי שהבנתי את הסדר בדגמים וידאתי, מדובר באלנטרה בדגם החדש

תודה

פורסם

מעניין למה סקודה ירדה מהפרק? לדעתי, הבחירה המתבקשת היא בין יונדאי לסקודה. כאשר יתרונות של סקודה: חסחנית, מהירה מאוד, בגז' גדול.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

אל תזלזל ב-90 כה"ס טורבו. השילוב שלו עם גיר כפול מצמד ייתן עדיין את חווית הנהיגה הטובה ביותר (להזכירך כי האוקטביה שווקה בתחילה עם מנוע 1.2 103 כה"ס והיתה זריזה ביותר).

פורסם

מנוע 1.2 עם 105 כ"ס שאני מכיר טוב מאוד מוחלש כאן ל90 כ"ס וזה מבאס.

היתרון שלו בעיקר בתאוצות הביניים תודות לתיבת ההילוכים.

ההפרש מהיונדאי ב0 למאה מתבטא בסה"כ 0.2 שניות.

• תוכן חדש...