Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 2009

itay25783
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

מתלבט לגבי רנו סניק 2009.

150,000 ק"מ. יד שנייה. לפי המוכר, הקילומטראז הגבוה נובע בעיקר מנסיעות בין עירוניות.

אני עושה בערך 10,000 ק"מ בשנה.

אני מחפש רכב גדול ל 3 ילדים בתקציב נמוך יחסית ולכן הגעתי לרכב הזה.

אני מתכנן להחזיק אותו הרבה שנים, כך שירידת ערך לא מעניינת אותי.

אני לא רוצה לרוץ כל חודשיים למוסך, ופה הדאגה העיקרית שלי (אמינות של רנו).

אשמח לחוות דעת, בעיקר מאנשים שמכירים את הרכב באופן אישי.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי itay25783
פורסם

אני ממליץ לך במקום הסניק הזאת לחפש פורד פוקוס 2008-2010 עם נתונים טובים ( יש גם סטיישן ) , במצב שמור ומטופל. הספסל האחורי לא מחולק כמו בסניק, אבל הוא מספיק רחב ל 3 ילדים ( בתנאי שלפחות אחד ממושבי הבטיחות הוא בוסטר ולא כיסא תינוק גדול ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פורד לא רלוונטי כי אני חייב אפשרות לנטרל כרית אוויר במושב ליד הנהג (נטרול על ידי מוסך לא בא בחושבון). חשבתי גם על הסיטרואן C4 פיקאסו אבל גם פה עולה השאלה של אמינות.

פורסם

פיקאסו הייתי קונה רק מלובינסקי טרייד ועם אחריות כמה שיותר ארוכה ( לפעמים הם נותנים שנתיים על מנוע, גיר, מזגן, הגה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי יורד שנת-שנתיים ורוכש מאזדה 6.

פיקאסו הייתי קונה רק מלובינסקי טרייד ועם אחריות כמה שיותר ארוכה ( לפעמים הם נותנים שנתיים על מנוע, גיר, מזגן, הגה ).

המחיר שלובינסקי רוצים עבור ה-C4 פיקאסו עם אחריות הוא בערך פי שניים מהתקציב של הבחור (כ-25K להבנתי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא אובייקטיבי מכיוון שבידי אחת כזאת (סניק 2008 מנוע 2000) למכירה

ולמרות זאת- מזדה 6, פורד פוקוס וחברותיהן לא דומות לסניק מבחינת המרווח והנוחות למשפחה-3 מושבים נפרדים שזזים על מסילה, רכב גבוה ואידיאלי למשפחה עם 3 ילדים קטנים. ואם מתוחזק כראוי- משרת את בעליו נאמנה.

פורסם

כבעל סניק 2007 כבר יותר משנה ועם הרבה רנוא'ים מאחורי - ממליץ מאוד. רק תקפיד על רכב שטופל כל ימיו ברשת קראסו, שמור מאוד מאוד ותהנה מאוד.

ממליץ גם על ה C-4 פיקאסו, ומצטרף להמלצה לבדוק בטרייד אינים של היבואנים.

ממליץ לרדת בשנה עבור רכב שמור במיוחד.

מנוע 1,600 אם רוב הנסיעות בעיר, 2,000 עם רוב הנסיעות מחוץ לעיר ובהרים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לאחי היתה מכונית כזו עד לאחרונה ממודל 2008 ונמכרה עם 125000 ק"מ למיטב זכרוני .

לא עשתה בעיות כלל והיתה מאוד נוחה .

אם האוטו מטופל היטב ויש לך מוסך מומחה לרכב הזה (לא מורשה יבואן כי ישחטו אותך בטיפולים) - אפשר לשקול בהנחה שאתה תגרוט אותו בבוא יומו

פורסם

בתור אחד שהיו לו כמה סניקים האיכות לא אחידה. יש כאלה חפים מבעיות, ויש כאלה שהם בור ללא תחתית.

כשהבעיות מתחילות, הן לא נגמרות והן יכולות להיות מ-א-ד יקרות לתיקון.

לכן אם אין לך כיסית עמוקים - תמנע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עם סניק 2007 כבר שנים רבות

כרגע משמש כרכב שני (פשוט לא שווה למכור)

קנינו מטרייד אין יבואן וטופל במורשה עד לאחרונה

ואמנם היום פה ושם תקלות , אבל לא קרוב לתדמית הגרועה

למשפחה זה אוטו אולטמטיבי

הבנות שלי מתלוננות שאנחנו נוסעים על הייטי במקום הסניק לנסיעות הארוכות

:wink: