Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הכי חשוב לבדוק במוסך את מצב הגיר .

כנראה צריך להשקיע בדברים הבאים:

תושבות מנוע וגיר, להחליף בלמים ( רפידות וצלחות ) ולעשות לרכב כיוון פרונט.

כל השאר נראה כמו כסת"חים של המכון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תצטרך לברר במוסך.

המחירים משתנים מדגם לדגם. בלמים מקוריים במורשה יכולים לעלות 1500-2000 שקלים ( צלחות, רפידות + עבודה ), כיוון פרונט 250-350 במכון הפרונטים. לגבי התושבות אין לי מושג. אבל יותר מכל לא ברור מהבדיקה האם הגיר תקין או לא. תושבות פגומות יכולות להיות הסיבה לרעידות. לגבי שילוב הילוכים לקוי - לרוב זה כסת"ח של המכון (כדי שלא יתבעו אותו במידה והגיר יזדקק לשיפוץ מיד אחרי הרכישה ), אבל במקרה של פורד והגירים של החברה, לא הייתי שלם עם זה בלי בדיקת תקינות הגיר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה שאתה יכול עוד לעשות זה לבדוק במורשה האם הרכב הספציפי הזה נכלל בהרחבת האחריות לגיר ומחשב הגיר, בדומה לפוקוס מאותו השנתון.

פורסם

אין קשר בין הגיר הזה לגיר של הפוקוס.

הגיר של המונדאו בעל מצמדים רטובים ומתוכנן למומנט של עד 45 קג״מ.

בכל אופן הגיר דורש תחזוקה אחת לסדר גודל של 4 שנים או 40,000 k בעלות של 2,000 ש״ח+. החלפת נוזל ופילטר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הטופס הזה נראה כמו כסתוח רציני.

קשה לקבל ככה החלטה.

פורסם

הטופס לפחות מאפשר יתרון לרוכש במו״מ.

יש סיכונים שכדאי לקחת כאשר יש שולי בטחון מספקים מבחינת המחיר.

פורסם

אני מתקשה להבין מה המשמעות של העברות הילוכים לקויות, האם הרכב עבר עדכון תוכנה של הגיר ?

לפי הבדיקה,צריך להבין מה הן המשמעויות של ההערות על הגיר, אולי שווה להכניס למוסך מורשה שיבדוק את הגיר, כך גם תקבל הצעת מחיר עבור יישור קו.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

בנוגע לעדכון גיר, מהתאריך. ה28.8.2014. עד היום לא נעשה עדכון גיר נעשה עדכון תוכנה 593 לא יודע אם זה קשור לגיר.. אולי לפני נעשה אין לי מושג .. אריק בנוגע למונדאו שלך.. כמה עלה העדכון ל240 כוח סוס ואיפה עשית?

פורסם

זה בסדר אני בכל אופן החלטתי כבר סופי אחרי מספיק חקירות שהמונדאו זה הרכב הבא שלי.. אולי לא זאת ספציפית אבל אני אמשיך לחפש.. .. האיקסים נראה כמו כסתח רציני זה גם מה שבערך הוא אמר לי במכון

פורסם

העדכון ל 240 כ"ס, בוצע בעזרת תוכנה שהוזמנה מחברה בשם superchips המוצר נקרא bluefin. רשמתי על זה סקירה בשרשור של קניית המונדאו.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

לא הצלחתי להבין מנוע יש צורך בתוכנה או צ'יפ בכדי להגיע ל-240 כ"ס? הרי דגם הטיטניום מגיע מראש עם 240 כ"ס.

דרך אגב בבעלותי רכב כזה כבר 5 שנים ו-90,000 ק"מ ואני יכול להעיד שהרכב אמין, נוח ויחסית לגודל מהנה לנהיגה

• תוכן חדש...