Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30 מול אוריס 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח לקבל את חוות דעת החברים על 2 המכוניות הללו.

אני מחפש רכב יד 2 שנתון 2013-2014 (באוריס מ 2013 זה הצורה החדשה,I30 הצורה החדשה)

מה הייתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, וזה מול זה?

מבחינת עלויות, אמינות הרכב, אחזקה וטיפולים, צריכת דלק, ביצועי מנוע, נסיעה נוחה ושקטה, הנדסת אנוש, איכות האבזור ועוד.

תודה מראש!

פורסם

תא הנוסעים של ה-I30 מרגיש מרווח ואוורירי יותר, בעיקר ברכבים עם ריפודים בהירים. הגג הפנוראמי רק תורם לתחושה הזאת. לי היונדאי הרגישה זריזה יותר בזכות הגיר האוטומטי הרגיל (6 הילוכים) והיא גם שקטה יותר תחת עומס ובשיוט.

מצד שני, האוריס לא ממש נופלת בתחומים האלה, רק חשוב לבדוק אם אופי הפעולה של הגיר הרציף לא מפריע לך. היתרון הגדול של האוריס הוא שמירת הערך של טויוטה והעובדה שדגם ה-1.6 הרגיל כמעט לא נמצא במגרשי חברות הליסינג. בעיני האוריס נאה יותר. למה אגב אתה שוקל רק את ה-1.6 ולא את הדגם ההיברידי?

ממליץ לך לבדוק גם את קיה סיד מהדור הנוכחי. אני העדפתי את התנהגות הכביש שלה לעומת היונדאי ולי היא גם נוחה יותר. העיצוב שלה גם כן יותר לטעמי מבפנים ומבחוץ ויש לה גיר רובוטי כפול מצמדים לעומת אוטומטי רגיל ב-I30. הגיר של הקיה אמור לתרום לביצועים עדיפים ולצריכת דלק נמוכה יותר.

פורסם

האמת שאני חסיד של קיה בכלל ושל ספורטאג' בפרט אבל כשעשיתי נסיעת מבחן עם הקיה סיד הופתעתי ממש. כמו שמייק אמר פה מעליי, יש לה גיר רובוטי כפול וזה מורגש בכביש. אני מניח שאם הייתי לוקח אותה לשטח זה היה מורגש עוד יותר וזו חוויה אחרת למי שמחפש לחוות את הנהיגה כמו שצריך ולא רק לקחת את הילד לגן (למרות שתכלס זה עונה גם על הצורך הזה)

• תוכן חדש...