Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לעזרתכם באסטרטגיית קנייה:

דרישות:

- אין לי זמן להתעסקויות עם מוכרים ובזבוזמן. מעדיף חברות.

- מימון נוח (תשלום חודשי מינימלי, ללא מקדמה / מקדמה קטנה)

- רכב משפחתי, אוטומטי, לא משנה סטיישן/סדאן (למשל פוקוס, אוקטביה, I30, קורולה, מזדה 3...)

הייתי בשלמה סיקסט בנשר. קניתי אצלם רכב ב-2010 ומאוד נהניתי מהחוויה (באמת). הפעם הביקור היה פחות מהנה.

המכוניות היחידות שעלו לדיון הן אלו שבמבצע למרות שהבחור ציין שכמובן יש גם רכבים אחרים. המבצעים:

- פוקוס טורר. אפשר לקנות ב-1000 שח בחודש כפול 45 (כדוגמא, יש עוד 2 מסלולים אחרים). ללא מקדמה או תשלום נוסף בסיום. אמרתי לבחור שאני מכיר את בעיית הגיר בפוקוס ומעדיף להמנע - הוא אומר שזה לא נכון ונותנים אחריות של 10 שנים ואין מה לדאוג.

- אופל אסטרה Enjoy - מוצעת ב-750 שח כפול 48 ואז יש לשלם עוד 20,000 בסיום או להמשיך לרכב הבא.

עשיתי סיבוב במגרש ופתחתי מספר מכוניות אופל כי אני לא מכיר ודי הזדעזתי ממצב לוח השעונים והפלסטיקה הפנימית. לא מצאתי רכב אחד ללא בעיות בתחום הזה. כולם נראים משמעותית יותר גרוע מהפנים של הפוקוס 2007 שלי. כמה עצוב.

אשמח אם תוכלו לעזור לכוון אותי לרכב מומלץ (אוקטביה מאוד מעניינת אותי) וכן למגרש ליסינג מומלץ באזורי כדי לסגור את הפינה.

פורסם (נערך)

שלום,

תעשה סיבוב במגרשים של חברות גדולות אחרות ( אלדן, אוויס, קל אוטו ) ותראה מה יש להם להציע, גם רכבים וגם תנאי תשלום.

בפוקוס על תיגע עם המקל ( יש אחריות אבל אין פתרון לבעיות, והרכבים נכנסים ויוצאים מהמוסך פעמים רבות ).

תתמקד במאזדה 3, אולי קורולה, מיצובישי לנסר ( בגלל המחיר ), i30/35.

אני יודע מדוע אתה נמשך לסקודה, אבל אוקטביה זה רכב מומלץ מאוד כאשר הוא אצלך בליסינג ממקום העבודה, פחות מומלץ כאשר אין אחריות לגיר dsg ומנוע tsi. האחריות לשנה של מגרשי ליסינג לדעתי קצרה מדי כדי להסתכן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה נעול על סוכנות, עדיף לבוא למרכז שיש בו הרבה סוכנויות שונות, שם התחרות יותר מורגשת. אני למשל עשיתי סיבוב מקיף במרכז בפי גלילות (הייתי אצל כ10 סוכנויות שונות שם)

תגדיר לעצמך מה אתה רוצה (סוג רכב, בעלים קודמים - ליסינג והשכרה קודמים מורידים מאוד במחיר, קילומטראז, מספר רכבים ספציפי להתמקד בהם ותקציב. מכוניות שהחליפו דגם ב20 12 בד"כ הכי משתלמות אם קונים את הדגם הישן. טובות ואמינות לדעתי - מאזדה 3 2012 או יונדאי i30 סטיישן 2012 שתיהן צורה ישנה. המחירים נעים מ40000 ל70000 לשני הרכבים. הטווח גדול כתלות בפרמטרים שאתה בוחר, אז תחליט על מה מתפשר.

• תוכן חדש...