Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עוזר לידידה שלי למצוא רכב ואשמח להכוונה.

יש לה כרגע 20,000 במזומן ולדעתי אם היא תקנה רכב משומש ב20,000 יהיה לה גם קשה למצוא משהו טוב במחיר הזה כי אין לה נסיון ברכישת רכב, וגם במחיר כזה הרכב שימצא יצטרך לא מעט טיפולים והתעסקויות.

הצרכים שלה הם רכב קטן (רווקה). גיר ידני זה בהחלט אופציה טובה אם זה יעזור לחסכון.

הנסיעה כרגע היא נתניה-יפו פעמיים בשבוע, עם פוטנציאל להגדלת התכיפות.

יש לי חבר עם נסיון טוב עם שברולט ספארק 1.0 ידנית 0ק"מ שנקנתה בפחות מ50,000, וחשבתי שזה אופציה טובה גם בשבילה עם מקדמה של 20,000 + מימון ותשלום חודשי סביר.

כמובן שאם יש רכבים משומשים מומלצים וזמינים בשוק בתקציב של 20,000 אשמח לשמוע, ואם לא בסכום כזה אז אפשר להגדיל את זה עד 35,000 עם הלוואה.

תודה!

פורסם

אין צורך להגדיל את התקציב אלא לחפש משומשת עם היסטורית טיפולים טובה

סיריון 2007 או גטס 2008 יכנסו בתקציב, ובגיר ידני ישאר לה גם עודף וגם חסכון בדלק לאורך זמן.

בגטס לשים לב לרמות גימור GLI או GLS (יש כאלו שישקרו לגבי הרמת גימור, עדיף להסתכל לפי המראות אם הן חשמליות או ידניות)

• תוכן חדש...