Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום אשמח בייעוץ לרשית רכב בין שני כלי הרכב הנ"ל ניסאן מקסימה שנת 2001 נפח 2000 ליונדאי סונטה 2002 נפח 2700

הפרמטרים המתבקשים הם:

איכות נסיעה

אבזור

איכות הרכבה של פנים הרכב

אחזקה

תודה מראש לעוזרים

פורסם

כרכב חדש המקסימה עלתה על הסונטה בכל היבט.

כרכב בן עשרה יש לבחון את שני המועמדות ולרכוש את זאת שמצבה עדיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוקר טוב,

התלבטות מעניינת. יונדאי מייצרת היום מכוניות מצוינות. יונדאי של תחילת שנות ה 2000 ייצרה מכוניות בינוניות.

ניסאן ייצרה את המקסימה וזכתה להצלחה גדולה מאוד בארה"ב כשהמקסימה גם שווקה שם כאינפיניטי. המקסימה היא מכונית גדולה ומרווחת מאוד, עם מנוע V6 בנפח 2.0 ליטר או 3.0 ליטר בהתאם לדגם, והדגם הספציפי של 2001 יוצר ושווק עד 2005.

היא עולה על היונדאי בכל פרמטר כשהן היו חדשות.

המקסימה לרוב נרכשה על ידי אנשים מבוגרים שהחזיקו בה שנים רבות. חפש רכב שמור ומטופל היטב, עם יד נמוכה, ותהנה מרכב אמין מאוד, מרווח, ושקט מאוד בנסיעה.

שלומי

פורסם

נדמה לי שהמקסימה גדולה וכבדה יותר מהסונטה, וכתוצאה מכך גם צורכת יותר דלק. מספר "המקסימות" הנעות על הכביש קטן לעומת הסונטה, וכתוצאה מכך זמינות חלקי החילוף כנראה לרעתה. מכל יתר הבחינות כנראה היא עדיפה על הסונטה. כמו שאמרו קודמיי, עם שנתון כזה יש לחפש את הרכב היותר שמור ומטופל ספיציפית.

פורסם

זווית "חצי אישית" - אבא שלי רכש את המקסימה הראשונה שלו בשנת 1999, גמע עימה מאות אלפי קילומטרים עם תקלה אחת במשך 5 שנים (מיסב גלגל אחורי התאבד אחרי קילומטראז' בין גלאקטי).

בשנת 2005 רכש את הנוכחית שלו שממשיכה לנסוע כל יום עם א-פ-ס תקלות. להערכתי יש לו כ-150,000 ק"מ והמנוע שקט ו"עגול" בפעולה שלו בדיוק כמו ביום הראשון לחייה. קשה לומר שעם מנוע השני ליטר המקסימה מהירה - למעשה היא לא, אבל נינוחה במיוחד לשיוט, סופר שקטה (יש לי רפרנס טוב להשוואה - ראה בתמונה שלי...), צריכת הדלק עומדת על בין 9-10 קמ"ל בנסיעה שמתחלקת שווה בשווה בין עיר ובין-עירוני, מרווחת הן בתא הנוסעים והן בתא המטען וכאמור - אמינה בצורה יוצאת דופן.

The older you get, the better you used to be

• תוכן חדש...