ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 732 צפיות
אני מוכר רכב ואם אני לא טועה לפי ההתנהגות יש מתעניין שהוא סוחר אמר שקונה לבן שלו. הביא ת.ז לרישום על איזה אישה זקנה עם יפוי כוח. השאלה האם משהו כזה צריך למנוע ממני מכירה או שמכירה זאת מכירה ואין לי מה לדאוג? וסתם להבין מה זה נותן להם לרשום על מישהו אחר?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! ברצוני להיפטר מהפג׳ו 308 שברשותי , בצורה הכי יעילה שאפשר. למיטב הבנתי Trade in היא האלרטנטיבה הנכונה ביותר, וכמובן שבתור בחורה שמוכרת את האוטו שלה לראשונה, יש חשש קל בלב שברגע שאדרוך בגוב האריות, יקלטו אותי ויציעו לי חצי ממחיר המחירון. שאלותיי להלן: מישהו מכיר סוכנות אמינה באזור המרכז (אם הם ממש אחלה אין לי בעיה לנסוע גם שעה יותר מהמרכז) שגם יציעו לי מחיר הגיוני על הרכב וגם האוטו שיוצע לי במקום יהיה אמין ולא חתול בשק? ואם אני כבר חוטאת בשאלות של מתחילים (תודה מראש על הסבלנות)- אני יכולה פשוט למכור להם את הרכב מבלי לקחת רכב אחר במקום? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת yaaraG, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי, הסיפור הוא כזה. כרגע יש לנו i-30 וצריכים רכב שני. אז ההתלבטות היא בין i-10 שבת הזוג תנהג בה, או סיאט איביזה שאני אנהג בה, שתיהן חדשות, והשני ינהג בi30, והרכב יוחלף כנראה אחרי 3 שנים, או במכירה או בטרייד אין. הרכב משמש בעיקר לבית-עבודה, משהו כמו 10,000 ק"מ בשנה. קיבלנו שתי הצעות מהסוכנויות: i-10 inspire 1.0 אוטומט כולל מערכת מולטימדיה( וויז, מצלמת רוורס, וכו'), חיישני רוורס, 4 חלונות חשמליים סה"כ 70,000 סיאט איביזה 1.0TSI STYLE אוטומט כולל איתוראן לביטוח, מצלמת רוורס, חיישני רוורס, מראות חשמליות, חיישן גשם, ל. אוויר,שיוט וכו' סה"כ 90,000 לוקחים מימון של P+0.2 על 50,000 ש"ח. יש לציין ששנה הבאה הi-30 מוחלפת לi-30 חדשה. לפי ה…
הודעה אחרונה מאת ozba, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם; בבדיקת הרכב שקיבלתי אודות קיה פורטה (כמובן, אקח את הרכב לבדיקה נוספת מטעמי), צוין "לא תקין" בסעיף המנוע, ובהערות נרשם "בלוק מנוע: נזילת שמן". בסעיף המרכב גם צוין "לא תקין", ובהערות: "תקוני מרכב, משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע, מעיכות / מעוך / שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים". הבחור ציין ש"אל תתרגשו מהנזילת שמן, זה טופל, במידה ולא אז יטופל." האם לדעתכם כדאי לקחת? כאמור, משנת 2014 עם 16,000 ק"מ. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
שלום! מתלבט בין שני כלי רכב , שברולט אבאו 2008 או יונדאי גטס 2007 הק"מ של שניהם נמוך ביחס לממוצע הרכב הוא רכב שני במשפחה ולא אמור לנסוע מחוץ לעיר. שניהם גיר אוטומט המלצות בבקשה רק מי שמבין ויודע לגבי אמינות , אחזקה , ותקלות נפוצות . תודה!
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
טוב, אז אחרי שחזרתי מחו"ל, כרגע מנסה להחליט מה לקנות בתקציב של עד 15K. צריך אוט' עם מקום לעגלת תינוק, בטיחותי, אמין (בגדר הסביר כמובן) ולא יקר לאחזקה. איכשהו נמשך ללנסר 2006 - 2007 ובכלל ליפניות או קוריאניות. פשוט כרגע אין זמן ותקציב להרפתקאות. מחיפוש ביד 2 אני רואה כמה לנסרים סביב התקציב אבל עם מעל 200K ק"מ. האם התיבה והמנוע שלה אמינים מניסיונכם ? אין לי דגם מסוים אלא רק תקציב ובקשה מפורשת מהאישה לאוט'. מה קונים ? ליאור
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
אז הרכב הוא לאבי, סובארו פורסטר 2008 XT turbu מול יונדאי סנטה פה 2007 הרכב ישמש לכביש ושבילים בלבד ללא שטח. מהן ההמלצות? איזה דגשים יש על כל דגם בבדיקה שלהם? בברכה, אדוין
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם. אני אמור לקנות השבוע ניסן אלמרה 2002, והשאלה מה לבדוק ברכב לפני הקניה ואיך לבדוק. אין לי עבר גדול של רכבים ואשמח לקבל עצות לבדיקת הרכב הספציפי הזה. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 544 צפיות
טוב חברים שוב הגיע זמן החפירה (למנכ"לית שלי כבר נמאס ממני) צריך להחליף רכב ליסינג נסועה ממוצעת – לפחות 200 ק"מ ביום אין משמעות לעלות הדלק וללא הגבלת ק"מ. יש נהג צעיר\חדש בבית (בקרוב 2 נהגים חדשים). כיום מתנייע בפלואנס דיזל ומרוצה מאוד חוץ מרעש המנוע שנוכח בכל זמן. עוד נתון משמעותי – אני איש גדול 1.99 על 110 קילו (הכל שרירים כמובן (-: ). האופציות הם קונבנציונליות לגמרי (מצרף קובץ) כאשר כל שקל שאני חוסך אני מרוצה (הרכב עולה הרבה כסף), ואין אופציה לשינוי לא יכניסו לא אוקטביה ולא 308. ההתלבטות מתחלקת לשני חלקים הראשון האם לחסוך בערך 500 שקלים החודש (נטו) ולהסתפק בג'אז – נסעתי עליה קצת צפוף לא מאוד נוח לרגלים אבל אפשרי. או ללכת על משפחתית קונבנציונלית ואז איזה…
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שניהם באתר קארקוסט קיה סיד LX סטיישן דיזל 1.6 ל' אוטו' - 2016. רנו פלואנס פריווילג' דיזל 1.5 ל' אוטו' - 2016 http://www.carcost.co.il/deals/deal/285 http://www.carcost.co.il/deals/deal/266 ערכתי השוואה באתר אוטו נראה שהקיה יותר עוצמתית, אבל הרנו עם הרבה אביזרים ופינוקים http://www.auto.co.il/catalog.aspx?compare=11274,9292, אשמח לשמוע את דעתכם!!
הודעה אחרונה מאת shimos, -
היי אנשים, לפני 4 שנים קניתי את הרכב הראשון שלי (206) והייתי מבסוט ממנו לגמרי למרות כל מה שאומרים על הצרפתיות. באותה תקופה שהתלבטתי איזה רכב לקנות התייעצתי פה בפורום, לכן אני חוזר להתייעץ עם אנשים יודעי דבר בכל מקרה, הגיע הזמן להתחדש, תקציב של 60-70K, בגדול חשוב לי שהוא יהיה אמין וחסכוני בדלק (אבל ממש לא סופר מיני!) עם מראה צעיר, שנתון 2012 לפחות! פחות מעניין אותי הביצועים (אם כי מעדיף רכב זריז ושלא יתאמץ ב100 קמש עם מזגן). נוסע כל יום לתל אביב, מה שאומר שאני עומד לא מעט בפקקים, צריכת דלק צריכה להיות בהתאם. עדיפות לתיבת הילוכים אוטומטית. הייתי שמח אם תשפכו לי קצת פרטים על יונדאי ולוסטר '12, פולקסווגן פולו '12-13' ו\או רנו קליאו החדשה. ואם יש הצ…
הודעה אחרונה מאת קבוצת לובינסקי, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 888 צפיות
יש לי הזדמנות לקנות רכב ליסינג ששימש את אחי ועשה 80,000 קמ מחברת הליסינג שלו. מישהו מכיר את הרכב? אני יודע שכבר פעמיים הוא החליף מצבר אבל אלה כל התקלות שהיו לו. אשמח לחוות דעתכם, מיכה.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 851 צפיות
שלום רב, מחפש רכב שני למשפחה עם שלושה ילדים קטנים, הרכב ישמש לנסיעות קצרות ועירוניות (בין 15 ל20 ק"מ ביום) מעוניין ברכב אמין וחסכוני ומהנה לנהיגה עד כמה שאפשר אפשרי גם ידני.לא מעוניין ברכב משפחתי אלא מיני או סופר מיני האופציות שנראו לי רלוונטיות הם יונדאי אקסנט, יונדאי גטס ופיג'ו 206. אודה לעזרה והמלצה ורעיונות לרכבים נוספים. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Manost, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 806 צפיות
שלום בהמשך לאשכול אחר שפתחתי, אני פותח אשכול זה, כיוון שאני די מבולבל מהאפשרויות הרבות. ראשית, ההנחה הראשונה שלי היא, שהיות ומדובר בהרבה ק"מ, על כן כדאי לקנות רכב חדש, ואם חדש, אז 0 ק"מ שהוא זול משמעותית אחרי ההנחה הזו, בא הנושא הכספי, שבו אני מניח שאחזיק את הרכב חמש שנים, ולכן אני עושה חישוב משוקלל של עלות של: 1 ירידת ערך לאחר חמש שנים, 2 עלות דלק לחמש שנים מצורפת טבלה בה שיקללתי והשוותי 11 רכבים בתחשיב כזה [לא הצלחתי להעלות, מצורף לינק] http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=466315&d=1468770402 האם אני עובד נכון? התחשיב נראה סביר? יש נושא נוסף של נוחות נהיגה, שלזה אני מעוניין לפתוח אשכול נפרדתודה רבה לכל המגיבים!
הודעה אחרונה מאת alexp308rm, -
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הטיגואן שנת 2009 של הוריי ולכן אני פונה להתייעצות. ראשית, אציין שהרכב מיועד אך ורק לנסיעות בכביש ולא ירד לשטח לעולם. הדרישות העיקריות אמינות (הטיגואן לא הייתה אמינה במיוחד), ביצועים (זריז בערך כמו הטיגואן), בטיחות, 5 מקומות ישיבה, בנזין ורכב נוח ומפנק. הדגמים המועדפים: טויוטה 2.5L RAV4 הייבריד מאזדה CX-5 2.5L קיה ספורטאז' 1.6T יונדאי טוסון 2.0L כפי שניתן לראות אלו הגרסאות בעלות האיבזור וביצועים הגבוהים ביותר מכיוון שדרישה זו מאוד חשובה בין היתר בגלל שאנו גרים בירושלים וצריך רכב שיסתדר יפה עם העליות ולא יחנק. קראתי שירשורי עבר וסקירות למינהן באינטרנט אך לא הצלחתי להגיע כרגע לדגם המועדף, במיוחד כאשר עוד לא בי…
הודעה אחרונה מאת Nati N, -
רכב עד 40K
מאת daniel520- 0 תגובות
- 486 צפיות
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש רכב נקי אמין ונותן תמורה לכסף. התחלתי עם תקציב של 20K ועברתי על יפני וגרמני ולא מצאתי את מה שאני מחפש. כיום אני עם תקציב גדול יותר ואני מטלבת שוב האם יפני או גרמני. אם גרמני אז גטה או פסאט (זה יכול לכלול גם אוקטביה) אם יפני אז בתקציב שלי יש פוקוס 2012 יונדאי i25 או i30 שנת 2012 מאזדה3 שנת 2011 לנסר החדשה 1.8 שנת 2011 סובברו B3 שנת 2011 הונדה סיויק סדן שנת 2010 מאזדה 6 שנת 2010 קורולה 2009 גיר אוטומטי העדיפות היא רכב אמין ותורה לכסף אך גם מודרני במראה ובסלון שלו. אחרות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת daniel520, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 990 צפיות
שלום לכולם אני מעוניינת לקנות רכב סופר מיני או משפחתי קטן, הרכב מיועד לנהיגה בין עירונית בעיקר בכביש מהיר ללא פקקים כ 50 ק"מ ביום ולכן חשוב שיהיה חסכוני בדלק כמו כן מדובר בנהג בודד או שני אנשים. כיוון שאין הון עצמי גדול אצטרך מימון פניתי לחברת ליסינג הציעו לי: *סקודה אוקטביה שנת 2013 עם60 אלף ק"מ *הונדה JAZZ שנת 2012 70 אלף ק"מ * הונדה סיוויק שנת 2012 89 אלף ק"מ *פורד פוקוס ספורטיבי שנת 2013 60 אלף ק"מ *יונדאי I20 עם 80 אלף ק"מ מכולם הכי חשבתי בכיוון הפורד פוקוס אבל מהפורום הבנתי כי זה רכב עם הרבה בעיות האם מישהו יכול להמליץ על מה עדיף וממה להתרחק מודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת alexp308rm, -
-
- 1 תגובות
- 599 צפיות
אהלן מחפש המלצות לרכב עד 25k אוטומט חובה (לא רובוטי) סופר מיני והכי חשוב שיהיה אמין למה לכוון את החיפושים שלי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 667 צפיות
שלום. היום עשיתי סיבוב ברוב חברות הטרייד אין והליסינג כדי לקבל הצעות על רכב יד שנייה שאני מעוניין לקנות. אלה הדרישות שהצבתי להם: עד 50,000 שקל. עד 110,000 ק"מ. רכב מתוצרת יפנית/קוריאנית. זול לאחזקה ואמין. קיבלתי 3 הצעות סך הכל, 2 מחברות הליסינג ואחד מבן אדם פרטי. הראשונה שבהן היא יונדאי I20 שנת 2013, עברה 88 אלף ק"מ והייתה בהשכרה עד עכשיו, הם מוכנים לתת לי את הרכב ב 48 אלף שקל, הצעה שעל פניו משתלמת, לדעתי אני לא אסע מעל הממוצע השנתי, באיזור ה 13 בשנה, אז הק"מ יאזן את עצמו במהלך השנים. ההצעה השנייה הייתה מיצובישי ספורטבק שנת 2011 עם 83 אלף ק"מ, רכב יד ראשונה פרטי שעבר אליהם לליסינג לא מזמן, רכב מעולה 1.8 עם 140 כ"ס, רכב מאוד חזק אך גם לא חסכוני ב…
הודעה אחרונה מאת ntd, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. האם יש הבדלים משמעותיים בין דגמי הדיזל החדשים של פיג׳ו 208 ו- 2008? מעבר להבדל בתיבת ההילוכים: ידני ב208 ורובוטית ב2008. האם ההבדלים שווים את ההבדל במחיר? (בהתחשב שמדובר ברכב שני ולא אחד שאמור להסיע את כל המשפחה) על איזה מהם הייתם ממליצים? תודה!
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
היי, ההורים מחליפים את הרכב השני שברשותם ומחפשים רכב משומש במקומו, התקציב עומד על 65 אלף ש"ח. הרכב עתיד לעשות כ500-600 קמ בחודש, אולי טיפה יותר, חשוב שיהיה אוטומטי ועם כוח זמין (ירושלים). אין צורך ברכב גדול במיוחד או ברכב נישתי/בעל תכונות מיוחדות. שייסע טוב, שיהיה אמין ונוח. כרגע המחשבה היא על פולקסווגן גולף, שנתונים 2011-2012, tsi dsg. המלצות אחרות? אולי סקודה? מעריך מאוד, אמיר
הודעה אחרונה מאת Amired, -
מאזדה 3 2006 20K (עריכה, אין צורך לכתוב שזה יעוץ בקניית רכב ועדיף בכותרת משהו רלוונטי
מאת אלירן כפיר-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 470 צפיות
שלום רב, התקציב שלי הוא עד 20K. מאזדה 3 2006, אפשר פרטים על הצריכת דלק. מה שווה לקנות עד 20k תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
היי עד לא מזמן הכיוון שלי היה סיאט מיי/סיטיגו בסכום של 30-30K מכיוון שרוב הנסיעות הם בעיר. הוא די חדש והבנתי שדיי אמין . לאחרונה, אני חושב לכיוון של רכב שהוא מרגיש יותר טוב ורציני , למשל פולו בשנים של 2006-2009 מנוע 1.4 או 1.6 במקרה ואני ימצא בתווך מחירים באזור 20-25K ומצב טוב . מישהו יכולה לתת המלצה האם כדיי להישאר בכיוון של סיטיגו/מיי מבחינת אחזקה אמינות וצריכת דלק ומצד שני רכב צעצוע. או שהפולו היא מספיק טובה גם בשנתונים האלה כדי לתת את העבודה מבלי להיכנס להוצאות מיותרות ושהוכל להנות יותר .
הודעה אחרונה מאת Simon Krihali, -
- 0 תגובות
- 460 צפיות
אהלן אחרי שבשרשור הקודם לא עזרו לי אני כותב שרשור חדש עם שאלות ממוקדות יותר. אני צריך רכב בתקציב של 20-25K שישמש לנסיעות בתוך העיר ופעם בשבועיים נסיעה מראשון לחיפה ובתוך חיפה (עליות). כרגע האופציה הבולטת היא היאריס 2007 אך קראתי הרבה ביקורות לא טובות על הגיר הרובוטי שלה והייתי שמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב. איך הרכב מסתדר עם נסיעות בין עירוניות ועם עליות? הגטס היא האופציה שאני אישית פחות אוהב, למרות שאני יודע בוודאות שהיא תתמודד עם המשימה כמו שצריך (כרגע עושה את הנסיעות האלו עם האקסנט 1400 של ההורים). הפעם אשמח אם לא תמליצו על רכבים אחרים מלבד שני אלה, אני לא רוצה לרדת בשנתון ואני לא רוצה רכב אירופאי. תודה למגיבים!
הודעה אחרונה מאת avirana, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מתלבט בין פיג'ו 3008 2010 מקרוב משפחה. הרכב עבר החלפת מנוע אחרי 70000 ק"מ, וכרגע יש לו 60000 ק"מ עם המנוע החדש. הוא מתוחזק מדהים ומאז החלפת המנוע לא היו לו תקלות כלל. מחיר 45000 ש"ח. אופציה שניה היא פלואנס דיזל 2012 מליסינג עם 85000 ק"מ, על פניו הבדיקה של הרכב נראית טובה (אין שום דבר משמעותי). מחיר 65000 ש"ח. שני הרכבים עונים על הדרישות שלי, ההתלבטות היא בין שנתון נמוך ומוניטין בעייתי, אך עם זאת באה מבית טוב, תחזוקה טובה ואיכות נסיעה טובה. לבין שנתון גבוה יותר, צריכת דלק טובה יותר אך עבר לא ידוע אך מוניטין טוב לאמינות. מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת רכב לקנייה. מעט נתונים: נסיעה של כ-50 ק״מ כל יום, בעיקר בינעירונית. מעוניין לקנות רכב משומש שנת 2016 עם מעט קילומטראז׳ ולמכור לאחר כ-3 שנים. התקציב הוא 75 אש״ח. התכונה החשובה לי ביותר ברכב הוא החיסכון - דלק, אחזקה וכו׳. מתעניין בקניית הרכבים סיאט איביזה Style 1.0T או ניסאן מיקרה 1.2 Visia. אודה על קבלת תשובות על השאלות הבאות: האם יש הבדל מהותי בטיפולים השוטפים של שני הרכבים? אם כן, מהו? מנסה להבין האם הסטיגמה של הטיפולים היקרים של הרכבים האירופאים נכונה. להבנתי, על הנייר האיביזה עדיפה. האם נכון לקנות ידני או רובוטי? מבחינתי אין חשיבות בהקשרי חווית נסיעה, אלא רק חיסכון בדלק אל מול מכירת הרכב בעתיד …
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 3 תגובות
- 498 צפיות
משום מה שאני בודק מחירים סיאט יוצא לי הכי יקר בליסינג תפעולי. לטענת חברת הליסינג אין הנחות בסיאט. (ההשוואה היא לרכבים אחרים באותו מחיר)
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- 0 תגובות
- 487 צפיות
שלום, מעוניין לרכוש רכב משפחתי חדש בתקציב של עד 130K. מה שחשוב לי באוטו זה נוחות הנסיעה, מרחב פנים ובגאז' גדול (עגלה, כסא תינוק), בטיחות ואמינות. מתלבט בין הI35 לבין טויוטה קורולה. שקלתי גם מאזדה 3 אבל ראיתי שהיא טיפה צפופה וזה פחות מתאים. אשמח לייעוץ, תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Dror Hakimi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש גיפון אוטומטי במחער של 20000 ש"ח ובאתרים השונים יש רק גיפונים ישנים מאד עם מספר קילומטרים גדול מידי ומצב מכני לא מזהיר. מה דעתכם על כך?
הודעה אחרונה מאת ERT239, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 723 צפיות
שלום לכולם לאחרונה החלטתי לוותר על עולם הדו"ג ולעבור לרכב. התקציב שלי לא גבוה ולצערי הדרישות כן ולכן אני צריך את עזרת חכמי הפורום. הדרישות מהרכב: נסיעה של פעם בשבועיים לחיפה מראשון לציון- גם התמודדות עם נסיעה בין-עירונית של שעה וחצי וגם יכולת התמודדות עם העליות שיש בחיפה. אחזקה זולה ואמינות- כמובן חובה. אני עתודאי ומתגייס בקרוב ככה שלא ארצה לזרוק את כל כספי על תיקונים. החברה מעדיפה שהרכב יהיה קטן- לי פחות קריטי הגודל אבל מיצובישי לנסר למשל היא לא רוצה. כרגע אני עושה את הנסיעות האלו עם הרכב של ההורים- יונדאי אקסנט 2009 מנוע 1400 שעושה את העבודה. האופציות הבולטות מבחינתי הן: 1. יונדאי אקסנט שנת 2008-2009 2. מיצובישי לנסר 2008-2009 3. יונדאי גטס 2009- ק…
הודעה אחרונה מאת avirana, -