Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יאריס 2007 או גטס 2009


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אחרי שבשרשור הקודם לא עזרו לי אני כותב שרשור חדש עם שאלות ממוקדות יותר.

אני צריך רכב בתקציב של 20-25K שישמש לנסיעות בתוך העיר ופעם בשבועיים נסיעה מראשון לחיפה ובתוך חיפה (עליות).

כרגע האופציה הבולטת היא היאריס 2007 אך קראתי הרבה ביקורות לא טובות על הגיר הרובוטי שלה והייתי שמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב. איך הרכב מסתדר עם נסיעות בין עירוניות ועם עליות?

הגטס היא האופציה שאני אישית פחות אוהב, למרות שאני יודע בוודאות שהיא תתמודד עם המשימה כמו שצריך (כרגע עושה את הנסיעות האלו עם האקסנט 1400 של ההורים).

 

הפעם אשמח אם לא תמליצו על רכבים אחרים מלבד שני אלה, אני לא רוצה לרדת בשנתון ואני לא רוצה רכב אירופאי.

 

תודה למגיבים!

×
×
  • תוכן חדש...