Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש גיפון אוטומטי במחער של 20000 ש"ח ובאתרים השונים יש רק גיפונים ישנים מאד עם מספר קילומטרים גדול מידי ומצב מכני לא מזהיר. מה דעתכם על כך?

פורסם

בושה וכלימה,

אנשים רעים,

היצע וביקוש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה אתה מחפש? איזה ג'יפונים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

^^^

אין עליך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כי ג'יפון בישראל עדיין נתפס כסוג של סמל סטטוס (כן, גם אאוטלנדר 2005 ברמת גימור בסיסית), לכן המחירים בהתאם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא כדאי לך לחפש גיפון כזה קשיש, האחזקה שלו והתיקונים יהיו מאוד יקרים, בסכום של 20 אלף לגיפון אתה תקבל משהו שחוט במיוחד,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני לא יודע מה בדיוק הכוונה "ג'יפון" אבל אני חיפשתי דיהטסו טריוס בסביבות השישים אלף שח, מצאתי אחד יפיפה מודל 2008 עם פחות מחמישים אלף קילומטר. בחיפוש נתקלתי בכאלה ישנים יותר שנראו עם נתונים מצוינים בהרבה פחות כסף, גם בסכום שאתה מדבר עליו. מדובר ברכבים שבדרך כלל שימשו כרכב שני, לא נסעו הרבה קילומטרים ובכלל לא בשטח. אני מאוד נהנה מהרכב למטרה שהוא יועד לה- נסיעות יומיומיות קצרות ופה ושם איזה טיול שבילים עם הילדים. אם אתה מעוניין שווה להגדיל מעט את התקציב ולקנות את הדגם בעל הצורה החדשה שטוב בכל פרמטר מהצורה הישנה.

נ.ב: שתי נקודות שהרכב יכול להיראות חלש בהם אבל דווקא ההפך הוא הנכון:

1. מרווח נוסעים ומטען- במיוחד מאחור, יש המון מקום עקב מרחק הסרנים הגדול. גם תא המטען גדול ושימושי.

2. יכולת שטח מפתיעה: אני בא מעבר של ג'ימני ידני מוגבה, אמרתי לעצמי מה כבר "ג'יפון" ללא הילוך כוח יכול לעשות? מסתבר שדי הרבה כל עוד לא מגזימים והוא אפילו עושה את זה בצורה נעימה ומהנה. כל זאת הודות לכמה יתרונות על דגמים אחרים בקטגוריה: 4X4 קבוע, נעילת דיפרנציאל מרכזי, סרן אחורי, אין סרח עודף מלפנים ומאחור, מרווח גחון גבוה יחסית.

בקיצור מומלץ, גם את הדגם הישן ניתן למצוא במצב טוב ולהנות.

פורסם
מה דעתכם על כך?

דעתי היא שתרד מהחלום על ג'יפון.

כמו שנוכחת, בתקציב הזה תקבל רכב בן לפחות 15, עם כל ה"ירושה" שמתלווה לזה.

לא בכל מקרה זה דיל ברייקר. יש אנשים שמוכנים לחיות עם החסרונות (תסתכל בחתימה שלי :-P). אבל יש לזה מחיר.

המחיר הוא יומיומי ומתבטא בעיקר:

א. בצריכת דלק גבוהה (1:8 משולב עם רגל עדינה מאד, וזה בטריוס שבחתימה, שאינו נחשב לזללן בקטגוריה)

ב. בהוצאות על תיקונים פה ושם (רצוי מאד שתהיה מסוגל לבצע לבד חלק גדול מהמטלות, כי אם לא, החשבון הסופי ישתווה מהר מאד לזה של ג'יפון חדיש).

ג. באישור בלמים לפני כל מבחן רישוי, ובקרוב מאד, הטרטור של שני מבחני רישוי בשנה.

ד. בנוחות נסיעת כביש נמוכה (רכב איטי, רעשי מנוע ורעשי רוח, זווית גלגול של אוטובוס קומותיים, מרחב מוגבל בתא הנוסעים).

למרות האמור לעיל, יש כמה פסיכים (:-P) שכל הנ"ל לא מונע מהם לרכוש ולטפח נבלת שטח קשישה.

ואם כבר, אני נוטה להמליץ על סמוראי שההתעללות שעבר לא הכניעה אותו, ולא בהכרח על הטריוס, שיכולות השטח שלו (שכמו שאמרו, הן בהחלט קיימות, והוא מספק לא מעט כיף בשטח) נמוכות יותר משמעותית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אתה מחפש שטח, או משהו גבוה שמטפס על מדרכות?

אם התשובה השנייה נכונה אתה יכול לקנות מיניוואן, או מסחרית קטנה.

ברלינגו למשל יכולה להיות מכונת שבילים נחמדה ביותר..

אם בכל זאת חשקה נפשך בגיפון תתמקד בויטרה או גראנד ויטרה, פורסטר או אאוטבק.

אגב בעבר חיפשתי b4 סטיישן לשבילים קלים והתכנון היה לשים ספייסרים ולקבל 4x4 במחיר זול שלא ירד לשטח לפני כן, לא מצאתי שמורה במחיר סביר כך שירדתי מהרעיון.

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

• תוכן חדש...