Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן אלמרה 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

אני אמור לקנות השבוע ניסן אלמרה 2002, והשאלה מה לבדוק ברכב לפני הקניה ואיך לבדוק. אין לי עבר גדול של רכבים ואשמח לקבל עצות לבדיקת הרכב הספציפי הזה.

תודה מראש לעונים.

פורסם

לבדוק רכב לפני קנייה זה עניין שהוא לא על רגל אחת. ניראה לי שקיים כבר לא מעט שירשורים בעניין הזה. אם תוכל לקחת איתך מישהו שמבין עניין וייבדוק לך זה יהיה מצוין!

פורסם

אם אני מבין אותך נכון, אזי יש לך רכב מסוים שאתה שוקל לקנות, ואין לך ניסיון בתחזוקת רכב (בהקשר הזה אני מתייחס להנחה שלי, שאין לך איזה מוסך שאתה מכיר וסומך עליו)?

בקש ממכריך להמליץ לך על מוסך שהם מכירים וסומכים עליו, גש אליו עם הרכב ובעליו, אמור לו מי שלח אותך ושאתה מבקש להיעזר בו לגבי רכישת הרכב (תימנע מלהגיד "בדיקת קנייה), יש מוסכים שיסרבו לעשות בדיקה כזו, בשעה שפחות התנגדות תהייה לעזור לך להחליט ובמקרה הצורך ימליצו לך אם לקחת את הרכב לבדיקה של ממש (או שיציעו לך לעשות מעין בדיקה).

בכל מקרה, תקפיד להבהיר שאתה מוכן לשלם עבור הייעוץ ואו הבדיקה.

אחרי זה תבוא להתייעץ איתנו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

התייעצתי עם כמה מכרים וקראתי על הנושא, ובהתחשב בנתונים של הרכב - 2002 יד 2 176000 ק"מ - הרשתי לעצמי לוותר על בדיקה, ופשוט בדקתי שמן מנוע וגיר, וכמות מים ברדיאטור, ולא היה חסר טיפה (ולא נראה שבדיוק הוא הוסיף בגלל שהוא לא דאג לעשות רושם ולא ניקה את האוטו שיהיה נוצץ ועוד), ראיתי שאין נזילות, בדקתי אם יוצא עשן מהאגזוז, והכנסתי את האצבע לראות אם הוא שומני והאגזוז היה יבש לגמרי עם קצת פיח, וכמו"כ האוטו טופל במוסך מורשה עד לאחרונה, ולא פחות חשוב מהכל המוכר היה נראה ונשמע אדם מאוד אמין, הוא לא סיפר סיפורים והיה מאד דוגרי.

והמחיר היה מאד טוב אז פשוט סגרנו ואקווה שהרכב ישרת אותי נאמנה.

פורסם

מזל טוב.

אני מקווה שזה לא יחזור לרדוף אותך כי ככה לא קונים רכב.

לדוגמא צבע מי הקירור היה אדום האם מי הקירור עומדים בתקן של ניסן?

איזה שמן מנוע היה באוטו(מבחינת צמיגות,תקן ,חברה)?

למה לא נכנסת למוסך לקבל חוות דעת?

בכל מקרה תתחדש ומזל טוב עוד פעם.

פורסם

לקחתי את הרכב למוסך עכשיו ועשיתי טיפול החלפת שמנים ומסננים, הוא אמר לי שהרכב נראה מצוין (מבחינה מכאנית כמובן)

אך יש לי בעיה גדולה איתו, בבדיקות צריכת הדלק שעשיתי יוצא לי צריכה בין 7.5 ק"מ לליטר ל 8.5 ל ק"מ שזה הרבה מאוד, ואני נוסע רגוע, אם יש למישהו פתרון לבעיה אשמח לקבל, ואם לא כנראה שרק בגלל הדלק אאלץ להחליף.

אציין שבבדיקות שעשיתי לפני הקניה בין היתר בפורום הבנתי שהצריכה הממוצעת היא בין 9.5 ל12/13 ק"מ לליטר ולכן אני מאד מאוכזב.

פורסם

1. בלי חלילה לזלזל, תבדוק שאתה בודק את צריכת הדלק בצורה נכונה, הרבה לא עושים את זה נכון ונכנסים לסרטים.

2. מניסיון, צריכת הדלק באלמרה בחיים לא תהיה 12-13 לליטר, אלא יותר לכיוון ה-9 לליטר, כך שמה שיצא לך די סביר.

פורסם

אני מתנייד עם אלמרה 2002 ביומיום.

נסיעה ממוצעת של 25 קילומטר ביום.

יוצא לי ממוצע של 1 ל10 בנסיעה של 60% בינעירוני.

בנסיעות בינעירוניות ארוכות (לגולן) יצא לי 1 ל14.

פורסם

סביר,מדובר בעליות.

תצרוכת דלק של 1:12 זה לאזור מישורי.

אל תשכח שאתה רק לומד להכיר את הרכב יכול להיות שבעתיד הרחוק יותר תפתח סובלנות שתאפשר לך לסחוט יותר ממנו.

• תוכן חדש...