Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים שוב הגיע זמן החפירה (למנכ"לית שלי כבר נמאס ממני) צריך להחליף רכב ליסינג

נסועה ממוצעת – לפחות 200 ק"מ ביום

אין משמעות לעלות הדלק וללא הגבלת ק"מ.

יש נהג צעיר\חדש בבית (בקרוב 2 נהגים חדשים).

כיום מתנייע בפלואנס דיזל ומרוצה מאוד חוץ מרעש המנוע שנוכח בכל זמן.

עוד נתון משמעותי – אני איש גדול 1.99 על 110 קילו (הכל שרירים כמובן (-: ).

האופציות הם קונבנציונליות לגמרי (מצרף קובץ) כאשר כל שקל שאני חוסך אני מרוצה (הרכב עולה הרבה כסף), ואין אופציה לשינוי לא יכניסו לא אוקטביה ולא 308.

ההתלבטות מתחלקת לשני חלקים הראשון האם לחסוך בערך 500 שקלים החודש (נטו) ולהסתפק בג'אז – נסעתי עליה קצת צפוף לא מאוד נוח לרגלים אבל אפשרי.

או ללכת על משפחתית קונבנציונלית ואז איזה? I35\קורולה\ פלואנס\סיד?

הייתי לוקח שוב את הפלואנס אבל לא רוצה להתבאס שעוד חצי שנה מגיע דגם חדש ואני תקוע עם הישן...או שאולי זה עדיין שווה מחינת מרחב ואיבזור.

נשמח לתובנות.

רכב 2016.jpg

פורסם

i-30 לא ה CW, גם מהירה יותר, יפה יותר, וגג פנורמי.

עם האבזור שמגיעה הסטנדרט של הi-30, והנוחות נסיעה, ובידוד הרעשים המעולה, וגם די מהירה, לא הייתי חושב על משהו אחר (ואני נוהג עליה כבר 3 שנים תכף, וגם לי תכף מחליפים ואני אקח את המודל החדש שוב).

פורסם

גם אני לא הייתי בוחר באותו הרכב פעמיים למרות שדיי אהבתי את הפלואנס שלי.

אין כאן הרבה מבחר , I35 ופורטה מכוניות דומות מאוד וכנל הסיד והI30.

הייתי ממליץ לבחור באחד מדגמי הסטיישן כדי להפטר מאחד החסרונות הגדולים של הפלואנס ,דלת תא המטען המעצבנת, והסיד יותר לטעמי מהI30.

פורסם

הדבר שאני הכי אוהב בI30 זה הגג הפנורמי שלה שזה יתרון גדול ואם זה אחת חדשה היא מגיעה עם הגיר הכפול מצמדים שהיה עד עכשיו בסיד שזה שיפור גדול(הגיר האוטמטי 6 הילוכים שהיה בזאת שלפני המתיחת פנים עצל בטירוף וירגיש לך איטי ביחס לפלואנס).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...