Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60-70K

adon1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

לפני 4 שנים קניתי את הרכב הראשון שלי (206) והייתי מבסוט ממנו לגמרי למרות כל מה שאומרים על הצרפתיות.

באותה תקופה שהתלבטתי איזה רכב לקנות התייעצתי פה בפורום, לכן אני חוזר להתייעץ עם אנשים יודעי דבר :)

בכל מקרה, הגיע הזמן להתחדש, תקציב של 60-70K,

בגדול חשוב לי שהוא יהיה אמין וחסכוני בדלק (אבל ממש לא סופר מיני!) עם מראה צעיר, שנתון 2012 לפחות!

פחות מעניין אותי הביצועים (אם כי מעדיף רכב זריז ושלא יתאמץ ב100 קמש עם מזגן).

נוסע כל יום לתל אביב, מה שאומר שאני עומד לא מעט בפקקים, צריכת דלק צריכה להיות בהתאם.

עדיפות לתיבת הילוכים אוטומטית.

הייתי שמח אם תשפכו לי קצת פרטים על יונדאי ולוסטר '12, פולקסווגן פולו '12-13' ו\או רנו קליאו החדשה.

ואם יש הצעות חדשות אשמח לשמוע :-D

תודה!

פורסם

פולו וקליאו הן סופרמיני כך שאתה סותר את עצמך

שתיהן עם מושבים נוחים אבל עם שיכוך קופצני.

הפולו זריזה יותר.

הוולוסטר זה אוטו שהוא בעיקר מראה.

פורסם (נערך)

עריכה:

טעות שלי, אין בעיה עם רכב סופר מיני, אבל לא רכבי מיני כמו הספארק, 107 וכיוצב..

עריכה אחרונה על ידי adon1
פורסם

ספארק, אלטו, 107, פיקאנטו - רכבי מיני.

פולו. קליאו, 208, פביה, איביזה, מזדה 2, סוזוקי סוויפט - סופר מיני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב הזה הייתי בודק את האיביזה,מנוע זריז,התנהגות טובה,שקטה איכות חומרים טובה.

הקליאו מעוצבת יותר,מושבים טובים אם כי תמיכת צד פחות טובה ונוקשה יותר.

יש גם את הדאציה סטפוואי אותו מנוע כמו לקליאו רק ששם אתה מקבל יותר תחושה של קרוס אובר בגלל הגובה,לי הרכב רגיש נוח אבל תיבת ההילוכים לא מעודנת מספיק,צריך להפעיל מעט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חייב להגיד שפחות אהבתי את האיביזה, ישבתי באחת וממש היה צפוף ולא נוח.

הבעיה שאני לא יודע לגבי האחרות, הם באותו גודל או יותר מרווחות?

פורסם

הקליאו גם לא ממש מרווחת מאחור,הדאציה יותר מרווחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

העמדת תקציב מכובד לרכב, ולא בטוח שאתה צריך להסתפק ברכב משומש.

יש הרבה מכוניות סופר מיני (208 / איביזה/ קורסה וכד') שבגירסאות ידניות מגרדות את התקציב שלך.

אם תהיה מעוניין תוכל אצלנו לבחור בין 208 ידנית (מנוע 1200 אטמוספרי) ובמתיחת תקציב קלה גם 208 אוטומטית עם מנוע 1.2 ליטר טורבו. מהעבר השני של אולם התצוגה ממתין הקקטוס של סיטרואן שמסתבר שלא מעט מגולשי הפורום מצאו אותו כהולם את צרכיהם. במקרה שלך אנחנו מדברים על קקטוס בנזין (ללא טורבו) ידני.

זו אולי מתיחה קלה של התקציב אבל מנגד אתה תהנה מרכב חדש, מודרני, בטוח ועם שלוש שנות אחריות מלאות.

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...