Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו? [תקציב 30K]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

עד לא מזמן הכיוון שלי היה סיאט מיי/סיטיגו בסכום של 30-30K מכיוון שרוב הנסיעות הם בעיר. הוא די חדש והבנתי שדיי אמין .

לאחרונה, אני חושב לכיוון של רכב שהוא מרגיש יותר טוב ורציני , למשל פולו בשנים של 2006-2009 מנוע 1.4 או 1.6 במקרה ואני ימצא בתווך מחירים באזור 20-25K ומצב טוב .

מישהו יכולה לתת המלצה האם כדיי להישאר בכיוון של סיטיגו/מיי מבחינת אחזקה אמינות וצריכת דלק ומצד שני רכב צעצוע.

או שהפולו היא מספיק טובה גם בשנתונים האלה כדי לתת את העבודה מבלי להיכנס להוצאות מיותרות ושהוכל להנות יותר .

פורסם

דווקא הייתי נשאר עם הכיוון של המיי. הפולו כבר די ישנה, ועם מנוע 1.4 עם הספק דומה ומשקל כבד יותר היא לא תהייה מהירה בהרבה, ובטח פחות חסכונית. ה-1.6 לבטח יהיו טחונות בק״מ ופחות אמינות.

הטריו הגרמני-ספרדי-צ׳כי נחשב (לדעתי לפחות) לבעל הניהוג מהטובים בקטגורית המיני, מרגיש בטוח ויציב יחסית, ואני בכלל לא בטוח שפולו דור רביעי תתעלה.

פורסם (נערך)

לדעתי כן. ה-1.6 חזק בהרבה מה-1.4 ואמין. תבדוק גם סיאט איביזה וסקודה פאביה- אותה גברת (אותה שלדה, אותם מנועים) בשינוי אדרת (עיצוב, אבזור ומחיר).

דור 5, הגיר ידני או DSG? אם הוא אוטומטי, אז הייתי מעדיף לרדת מההרפתקה, בכל זאת הוא כבר לא באחריות ונסע מעל 20K בשנה, הימור.

אופציה אחרת- פיאט פונטו איבו עם מנוע 1.4 (אפילו מולטיאייר אם טופל נכון) וגיר ידני (או רובוטי, אבל אני מעדיף ידני).

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם
לדעתי כן. ה-1.6 חזק בהרבה מה-1.4 ואמין. תבדוק גם סיאט איביזה וסקודה פאביה- אותה גברת (אותה שלדה, אותם מנועים) בשינוי אדרת (עיצוב, אבזור ומחיר).

דור 5, הגיר ידני או DSG? אם הוא אוטומטי, אז הייתי מעדיף לרדת מההרפתקה, בכל זאת הוא כבר לא באחריות ונסע מעל 20K בשנה, הימור.

אופציה אחרת- פיאט פונטו איבו עם מנוע 1.4 (אפילו מולטיאייר אם טופל נכון) וגיר ידני (או רובוטי, אבל אני מעדיף ידני).

מעולה .. עזרת לי מאוד וכן מדובר ב דור חמישי 5 אוט לא יודע אם זה DSG ...ואגב הגיר ב1.6 דור 4 זה לא DSG?

פורסם

אם מדובר בדור חמש אוטומט אז חייב להיות DSG. הגיר ב-1.6 אוטומט דור רביעי (אחרי מתיחת פנים) הוא 6 הילוכים פלנטרי (לא רובוטי כפול מצמדים כמו ה-DSG בפולו), אותה יחידת הנעה שהייתה בגולף דור 5 ובגולף דור 6 לפני שהוחלפה ב-1.2 TSI. באיביזה עם מנוע 1.6 (בשנתונים של סוף העשור הקודם, לפני שני מתיחות הפנים שעבר הדגם) הגיר הוא DSG7 יבש כמו בפולו 1.4, לדעתי לא מומלץ בשנתונים האלה (מ-12-13 לעניות דעתי יותר נורמלי).

פורסם

תלך תראה פולואים מהשנים האלו.

כל האלו שאני ראיתי לא הזדקנו טוב, תא הנוסעים היה נראה מאוד חבול ופצוע והרס את הרושם הכללי של הרכב

• תוכן חדש...