Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום עשיתי סיבוב ברוב חברות הטרייד אין והליסינג כדי לקבל הצעות על רכב יד שנייה שאני מעוניין לקנות.

אלה הדרישות שהצבתי להם:

עד 50,000 שקל.

עד 110,000 ק"מ.

רכב מתוצרת יפנית/קוריאנית.

זול לאחזקה ואמין.

קיבלתי 3 הצעות סך הכל, 2 מחברות הליסינג ואחד מבן אדם פרטי.

הראשונה שבהן היא יונדאי I20 שנת 2013, עברה 88 אלף ק"מ והייתה בהשכרה עד עכשיו, הם מוכנים לתת לי את הרכב ב 48 אלף שקל, הצעה שעל פניו משתלמת, לדעתי אני לא אסע מעל הממוצע השנתי, באיזור ה 13 בשנה, אז הק"מ יאזן את עצמו במהלך השנים.

ההצעה השנייה הייתה מיצובישי ספורטבק שנת 2011 עם 83 אלף ק"מ, רכב יד ראשונה פרטי שעבר אליהם לליסינג לא מזמן, רכב מעולה 1.8 עם 140 כ"ס, רכב מאוד חזק אך גם לא חסכוני במיוחד, הם רוצים עליו 50,000, עדיין בהתלבטות בגלל השוק החלש והצריכת דלק הגבוהה.

ההצעה האחרונה מבן אדם פרטי, יונדאי I20 שנת 2010 דגם פרימיום עם סאן רוף, עשה 86 אלף ק"מ יד ראשונה פרטי, מטופל רק במורשה, דורש 49,500 אבל אפשר להתגמש לאיזור ה 45/46 לדעתי.

רכב שמור מאוד, של משפחה צעירה.

עכשיו השאלה לאיזה כיוון ללכת?

אני עדיין מתלבט איזה רכב לקנות ואני לא סגור לאיזה כיוון אני הולך..

סופר מיני?

משפחתית קטנה?

אשמח לשמוע את דעתכם ונימוקים בעד ונגד כל הצעה.

בנוסף אשמח לשמוע על הצעות לרכבים מניסיונכם האישי, תודה !

פורסם

רכב קטן, מהשכרה, שעבר כ"כ הרבה, לא הייתי נלהב לקנות, לגבי השוק החלש, זה עובד רק לטובתך,

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

ל-i20 ולמיצובישי צריכת דלק דומה (גם ה-i20 לא ממש חסכוני) לו אני צריך לבחור בין השלוש, הייתי הולך על המיצובישי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני יכול לסייע לך לגבי היונדאי:

היתה לי i20 במשך שנתיים (הדור השני, זה עם החיוך הצר) - אכן כפי שציינו מעל, צריכת הדלק גבוהה ומשתווה לזאת של מכונית משפחתית (כלומר בין 1:10 ל- 1:8).

המנוע והתיבה חלשים, התנהגות הכביש טובה, וגם שיכוך המהמורות (לרכב קטן. פסי האטה אתה תרגיש טוב אם תעלה עליהם מעל ל- 30 קמש).

דברים שהתקלקלו לי: למראות מעל סוככי השמש יש נטיה ליפול כי הפלסטיק נמס (אמרו לי שזאת מחלה נפוצה). בדוק סימני-פלסטיק חסרים ופתח/סגור את המראות. אם המראה נופלת - בקש שיחליפו.

חוץ מזה, גם הפלסטיקים של המראות החיצוניות "נפתחו" - בדוק אם הם צמודים לבית-המראה, ואם הם לא צמודים ומתחילים להתעוות - בקש שיחליפו.

תיבת-הילוכים - בעת מאמץ בעליה, היו רעידות של המנוע - בדקו לי ולא מצאו בעיה, אבל שווה לבדוק.

ואחרון (והכי חשוב) - בעיה בבלמים כשהאוטו קר. קרה לי לא-פעם שכאשר האוטו עדיין קר, הבלמים כמעט ולא עבדו . בדקו את זה כמה פעמים ואמרו לי "ככה זה". אז בדקתי את זה, ומסתבר שהתופעה יותר נפוצה ממה שחשבתי. לרוב צריך להחליף מגבר-בלם (בוסטר).

מעבר לכך, לא היו לי תקלות. גם המצבר החזיק מעמד (ואולי שווה גם לבקש להחליף אותו, או להתמקח על זה שיורידו לך מחיר של חצי-מצבר).

בכל-מקרה ,שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...