ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
נהגתי כמעט 5 שנים על קליאו ידנית, והייתי מאד מרוצה. לצערי הקליאו הלכה לעולמה בדמי ימיה (אובדן עפ"י השמאי). כמעט קניתי קליאו חדשה, אבל אז גיליתי שרנו ביטלה את כריות האוויר מאחור, ששם יושבים הילדים. מכיוון שזה רכב שני במשפחה, שמשמש בעיקר כרכב הסעות בשעות אחה"צ- חשובה לי מאד הבטיחות לילדים. לכן, התחלתי לחפש אלטרנטיבה בטוחה יותר לקליאו. הגעתי להשוואה בין השלוש: א. רנו קליאו ב. פורד פיאסטה ג. פיג'ו 208 מה שחשוב לי מדורג להלן לפי סדר חשיבות: 1. בטיחות (!!) אקטיבית ופאסיבית 2. תחזוקה ואמינות 3. מרווחת 4. צריכת דלק נמוכה 5. מחיר (כל עוד לא עובר את ה- 90 אש"ח) 6. איבזור ונוחות אז מה דעתכם? מה עדיף מבית השלוש? ואולי בכלל יש אפשרות נוספת שלא חשבת…
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 800 צפיות
מדוע קשה למצוא את הרכב הנ"ל בנתונים טובים? מזה כשבועיים שאני נתקל בסוחרים או במחירים יקרים התקציב הוא בן 40-50 אשמח לתגובות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בוקר טוב חברים, שוקל מעבר מ 2 רכבים ל 1. יש ברשותי סטיישן ומסחרית, הסטיישן משמשת ליום-יום והמסחרית נוסעת אחת לכ חודשיים במטרה עסקית ברורה - גרירת נגרר עם בלמים 1150 ק"ג לאירועים. שוקל להחליף את שתיהן ברכב אחד, ג'יפ לדוגמא, על מנת לחסוך ביטוח (2 טסטים, המסחרית 95) והוצאות מיותרות. מחפש רכב שיכול לגרור אבל ביום יום יהיה נוח ופרקטי (2 בנות ואופניים...) לא הולך על טנדר למיניו. חשבתי על XC90 סביב 2008/10, הסטיישן זה V70 T5 אני מת על המותג - נוחות, שקט, וזול (יחסית). יש למישו עוד רעיון ? תודה
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, האם יש דרך לדעת מה היה מחיר המחירון (יצחק לוי) של רכב כלשהו, נכון לנקודת זמן שאיננה היום? ובאופן ספציפי, מחירה של קיה פורטה 2011 נכון לספטמבר 2013? תודה!
הודעה אחרונה מאת gimik, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני שוקל לקנות רכב דרך טויוטה סלקט, עוד לא סגור אם שנת 2013 (4 חודשי אחריות יצרן) או 2015 (24 חודשי אחריות יצרן), כאשר אחרי זה מקבלים עוד אחריות טויוטה סלקט. לפי מה שהם אומרים הם עושים כל בדיקה אפשרית, תהליך השבחה אם צריך, בלי פגיעות שלדה, היסטוריית רכב מלאה. יש טעם לקחת רכב כזה למכון בדיקה? שאלה נוספת, שמתי לב שברוב המכוניות הם מבקשים כמה אלפים מעל המחירון המשוקלל. אם יש שתי מכוניות שזהות מבחינת הנתונים שהם מפרסמים באתר, על אחת מבקשים 6 מתחת למחירון (109) ועל אחת מבקשים 4 מעל (119), מה יכול להשפיע על המחיר עד כדי כך? הרי לא אמורה להיות פגיעת שלדה. המחירון של רכב חדש הינו 134, כך שהורדה של 25 אחרי שנה זה גם מעורר חשד. תודה!
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 800 צפיות
היי נהגת שלא עצרה בעצור עשתה לי טוטאלוס לסיאט לאון 2012 האהובה שלי. בכספי הביטוח אוכל להרשות לעצמי מסיבות כאלה ואחרות מכונית יד שנייה עד 78 אלף שח. אני מתלבט כעת בין 3 אפשרויות אשמח לדעת מה המומחים פה חושבים שעדיף: - רנו קליאו 2015 1.2 ליטר טורבו. - פולקסווגן ג'טה 2013 1.2 tsi -סיאט איביזה 2014-2015 1.2 tsi מה הכי כיפי לנהיגה? מה הכי אמין? יש לכם עוד רעיונות אשמח לשמוע תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
אני מחפש רכב עד 20 אלף , עדיפות לידני מחפש אמינות וחסכון בדלק , חשבתי על פיאט פונטו גרנדה 2008 ידני איך הוא?
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב , מבקש ייעוץ בקשר לרכב הנ"ל. מבחינת אחזקה, אמינות וכל דבר שעולה לראש. כמובן שאני מדבר על רכב סטוק שלא הולך לעבור שיפורים גם. השמועות אומרות שמנוע ה2.5 ליטר לא כ"כ מוצלח ושהרכב נוטה הרבה לשבור את הגיר גם בגרסת הסטוק לו. תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Jeka.E, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, אנחנו לפני רכישת רכב חדש וחשבנו על שלושת הדגמים הנ"ל. אנחנו משפחה צעירה (כרגע זוג+ ילד) ולכן נצטרך מושב אחורי מרווח לכיסאות בטיחות. בנוסף, מכיוון שהעבודה שלנו ממש קרובה הביתה אנחנו כמעט ולא משתמשים ברכב ולכן עושים בין 5000 ל6000 ק"מ בשנה. סדר העדיפויות שלנו הוא 1. בטיחות 2. צריכת דלק ואמינות (או בקיצור רכב זול) 3. נפח מטען. כל השאר בונוס (אני לא מצפה מרכב כזה להתנהגות כביש מטורפת). להבנתי הפנדה עדיפה מבחינת בטיחות, הדאציה עדיפה מבחינת גודל תא מטען והסלריו מגיעה בגרסא האוטומטית במחיר זהה (המחירים סביב 67,000 ש"ח). אנחנו כעת בשלב נסיעות המבחן. כמובן שנביא איתנו עגלה וכסא ילדים כדי לבדוק. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. האם יש דגמים אחרים ששווה לשים עליה…
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אנחנו במחשבות להחליף את הפולו של אמי (אחלה אוטו, אבל קצת צפוף לצרכים שלה) באחת מהשתיים שמעל. לצערי היא לא מוכנה לשמוע על מתחרות אחרות בקטגוריית הקומפקטיות האוטומטיות, נניח מאזדה 3 ספיריט. ההבדל במחיר לא פרמטר משמעותי מבחינתה. היתרון של הגולף- צריכת דלק טובה יותר, פנים איכותי יותר, קלה ב-בערך 110 קילו, ובעיקר יחידת הנעה שאני מכיר ומוקיר (כמו באוקטביה של אבי) ושלוש שנות אחריות. ההבדלים באבזור לרעת הלאון (כניסה/התנעה ללא מפתח, בלם יד חשמלי) לא מטים את הכף לטובתה (אם כבר אז להיפך- אמא מעדיפה סוויץ' נורמלי ובלם יד אמיתי). הגולף נראית כבחירה היותר ההגיונית (יותר זולה וחסכונית, מהירה לכשעצמה) בין הזוג. היתרון של הלאון- אבזור יותר טוב, נראית יותר טוב לטעמה, ובעיקר י…
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם הייתי מעוניין ברכב מסוכנות והחלטתי לקנות אותו ושילמתי מקדמה בסך 500 ש"ח באשראי, לאחר ששילמתי את המקדמה היו לי לבטים ובסוף התחרטתי ואני לא כזה מעוניין ברכב הזה, האם אני יכול לבטל את העסקה על הרכב ולקבל בחזרה את ה-500 ש"ח מקדמה ששילמתי? שאלתי אותו אם אני יכול לבטל את העסקה והוא אמר לי שזו קצת בעיה וביקש ממני גם צילום של רשיון נהיגה, למה הוא צריך צילום של רשיון נהיגה שלי?
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- 2 תגובות
- 698 צפיות
בדקתי 2 יונדאי גטס לקראת קניה שניהם עם קילומטראצ סביב ה 100-130 אלף ידים שניות ובשניהם אותה תקלה בדיוק כמו בתמונה: השאלה שלי האם זה בסדר שיש את הגושים של השמן כי אני זוכר שראיתי איפה שהוא שזה אומר שאם יש גושים על הפקק כנראה גם במנוע וזה לא בסדר, אבל עכשיו שראיתי את זה ב2 היונדאי גטס שבדקתי רציתי לדעת אם זה משהו חמור או בסדר?
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, בימים הקרובים מסתיימת תקופת הליסינג של רכב החברה שלי. עקב שיקולי כדאיות חידוש הליסינג עם רכב חדש, אני מתעניין באפשרות של לרכוש את הרכב שהיה ברשותי ב-3 השנים האחרונות מהיבואן. מדובר על סוזוקי SX4 5 דלתות outdoor שנת 2013 (יולי) קילומטראז' נמוך - 39,000 ק"מ. מערכת מולטימדיה, BT, GPS, חיישני רוורס, מובילאיי. אני הייתי הנהג היחיד ברכב. הרכב עבר תאונה קלה שגרמה לשפשוף ומכה מזערית בפח בכנף האחורית שמאלית (שתוקנה), מעיכה קוסמטית בפח בכנף קדמית ימנית (שתוקנה) וכן שמשה אחורית שנופצה בעקבות מכה, הוחלפה וקצת פחחות קוסמטית בדלת תא המטען (כתוצאה מהמכה). בכל מקרה - אף אחת מהפגיעות לא דרמטית. מכנית, הרכב 100%. טופל בזמן ע"י מחלקת רכב של החברה ולא נרשמו תקלות…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- 1 תגובות
- 474 צפיות
היי. היום אני נוסע לבאר שבע כדי לבצע בדיקה לרכב מסוג סקודה סיטיגו רובוטית. באיזה מכון בדיקה הייתם ממליצים ללכת לבדוק, עם דגש על מקצועיות בכללי ולגירים רובטיים בפרט. לא חייב באר שבע יש אפשרות למכון בדיקה באזור נתיבות או שדרות . תודה.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב. מחפש רכב: אמין מרווח (משפחתית ומעלה, אפשרי גם מנהלים/7 מקומות) חזק (לא הכרחי, העיקר שיהיה חזק משמעותית מהאימפרזה הנוכחית) בונוס: מרכב גבוה. תקציב: 30-40K. איך האמינות של פוקוס 2.0 אוטו' (לא רובוטי) / קרוז 1.8 / לנסר 1.8? אודה לעצתכם תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת טל 25, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 645 צפיות
לטענת המוכר לא עברה שיפוץ או החלפת אינג'קטורים וטורבו.... סביר? ואם כן, הגיוני שהם לקראת שיפוץ/החלפה? איך הרכב בכללי? תודה.
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 748 צפיות
באתר של יונדאי ישראל יש הצעת מימון שנקראת Smart Drive, האם יש הבדל בין זה לליסינג? בשניהם יש מקדמה, תשלום חודשי ואפשרות לרכוש בסוף התקופה או להשתדרג, אז מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה לדעתכם הסופרמיני האוטמטית הטובה ביותר שניתן לקנות עד 35 אלף שקלים בהתחשב במראה החיצוני והפנימי,צריכת דלק,בטיחות,נוחות ועוד... אם אפשר גם להתחשב בשנתון שניתן לקנות ב35 אלף
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הרכב עבור אישתי שאלה השנים הראשונות שלה עם רישיון . ראיתי ביד 2 שנכנס לי בתקציב פיגו 107 , אלטו , גטס , פיאט פונטו . מה מבין כולם מומלץ ? הרכב אמור לשמש בעיקר לנסיעות של ראשון - ת"א בשעות הפקוקות של היום אשמח להמלצות נוספות אם יש
הודעה אחרונה מאת swiv, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני תכף מתחיל לימודים במכללת רופין (אחרי כלא שרונים בכביש 4) ואני גר בפתח תקווה, שעות הנסיעה הם בבוקר אז אין פקקים לשם בדרך כלל. סה"כ נסיעה של משהו כמו 60KM ליום ואני מעוניין לרכוש רכב חסכוני, אמין, ונוח. האופציה שאני חשבתי עליה היא ההונדה סיויק 2005/6 הדגם הבריטי בעל ה-3 דלתות שכמותו אין הרבה בארץ. היות והוא קטן ומנוע מעולה מבחינת אמינות ושאר ירקות זאת כרגע האופציה שיש לי בראש, אשמח אם תביעו חוות דעת בלי להתבייש . לא מעוניין בצרפתיות למיניהן או איטלקיות שניראות כמו קופסה של גלידה. תודה לכולם על העזרה
הודעה אחרונה מאת Charger1970, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה שאלות על הדגם הנ"ל, מדובר על ידני ולצורך שימוש יומ-יומי, נסיעות קצרות בעיקר אך מידי פעם גם ארוכות, 15 אלף ק"מ בשנה בממוצע. האם הרכב עדיין נחשב לאמין למרות שהוא כבר לא צעיר בלשון המעטה? יש מחלות ידועות לדגם? מהם? זמינות חלפים - האם חולק חלפים עם דגמים אחרים? מכניקה פשוטה או מסובכת? אפשרי לטפל בבית עם ידע בסיסי וסט כלים ביתי סטנדרטי? וצריכת דלק - ברור שהוא לא חסכוני, השאלה היא עד כמה? במידה והרכב שמור יחסית, 200 אלף ק"מ זה הרבה בשבילו או שאמור להיות לו עוד כמה עשרות אלפים? האם הוא באמת ספורטיבי? לצורך השוואה, כיום מתמודד עם קליאו RSI. ביחס לקליאו האם אמור להיות שיפור משמעותי באמינות? ואם יש מישהו שמכיר מישהו…
הודעה אחרונה מאת ItamaR4 GTL, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
קניתי רכב לפני שנתיים עם הלוואת בלון דרך לאומי קארד יש לי עוד שנה של תשלומים חודשיים ובסיום השלוש שנים יש לי לשלם את יתרת ההלוואה. האם אני יכול כרגע לרכוש רכב חדש בעסקת טרייד אין ולשעבד את הרכב להלוואה הקיימת שלי ? איך זה בדיוק מתבצע ? מה אם היבואן שאני רוצה לקנות דרכו לא עובד עם לאומי קארד ? תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני צריך יעוץ או חוות דעת לגבי המכוניות שציינתי בכותרת : טויוטהRAV-4 הונדה CR-V מזדה CX-5 רוצים לקבל מידע לגבי עלויות טיפול צריכת דלק איכות נסיעה בתנאי מזג קרים ( מינוס 10 )שלג גר בקנדה. אני יודע שישנם צמיגים שמיועדים לחורץ אך ישנם רכבים שיש להם הנעה אחורית וקדמית ברגע שהרכב מחליק או בתנאי מזג אוייר קיצוניים. תוספות שאני רוצה במכונית מצלמת רוורס מערכת מולטימדיה חיבור BLUETOOTH חימום מושבים תא מטען גדול WIFI? אם אפשר בנוסף.. ישנים רכבים שבהם מקבלים את חלק מה features (תוספות ) בתור ברירת מחדל לעומת אחרים שצרים להוסיף כסף עבורם. רציתי לדעת האם אפשר להוסיף מערכת רווס מצלמה לאחר קניית הרכב. מבחינת הוזלת הקניה האם יהיה יותר ז…
הודעה אחרונה מאת vitalyi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 842 צפיות
שלום לכולם , הייתי בעל אלפא רומאו מיטו 155 כס כשנה , עד ששבוע שעבר רב נכנסו בה והורידו אותה מהכביש אני מחפש רכב שירגיש לי לפחות כמו המיטו בחווית הנהיגה שלה (האמת אני חושב לקחת מיטו תלתן ירוק ) הדרישות שלי : גיר ידני , האצבק , שנתון 2009-2011 תקציב עד 75K (מעדיף פחות ) תודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
אלפא מיטו ממגרש
מאת Rm Rz-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום נתקלתי לאחרונה במודעה ביד 2 על אלפא מיטו 2011 155 כ"ס, מחיר 63,900. לפי נתוני המודעה הרכב הוא יד 1, עם 80K. הטלפון במודעה הוביל אותי לסוכן של מגרש בחיפה בשם isracar. לאחר נסיון בירור קצר על המגרש, אכן מגרש קטן בקרית אליעזר בחיפה שפועל מספר שנים. הסוכן טוען שהרכב במצב חדש וטופל בחברה. קיבלתי ממנו את מספר הרכב ע"מ ליצור קשר עם החברה לבירור היסטוריה. במוסך המרכזי נאמר שהרכב עבר 2 טיפולים תקופתיים סטנדרטיים, טיפול ראשון ב2013, וטיפול ב 2015 (לא עבר טיימינג). הסוכן אומר שבעט רכישה הטיפול "עליהם", ואחראיות של שנה. האם מישהו מכיר את הרכב? אני יודע שבמנועים אלה יותר מרצוי לטפל כל K15. מציין שעדיין לא ראיתי את הרכב. היות ובשבילי לנסוע לחיפה זה סיפור לא קטן בתק…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי אני שואל עבור ההורים שלי, ההורים שלי מעוניינים לשדרג את הסקודה אוקטביה שלהם (TSI 1200 שנת 2011) הם חשבו ללכת שוב על סקודה אוקטביה החדשה וירדו מזה כי הם לא שינו כל כך הרבה מאז שהדגם הנ"ל יצא ולכן הם חושבים ללכת על אחת מהטויוטות שציינתי. השיקול העיקרי בין הדגמים זה ביצועים לצד איבזור, לפי חלק מהביקורות האוונסיס עברה שינוי לטובה גם בעיצוב וגם בשיפור נסיעה ובחלק מהביקורות ציינו שהיא לא כ"כ שונה מהטויוטה מבחינת איכות הנסיעה במיוחד שמדובר בהבדל של 200 סמ"ק במנוע. ועכשיו טויוטה הכריזו על דגם מחודש לקורולה שיגיע בחודש הבא לתצוגות וכנראה רק באוגוטס ללקוחות הפרטיים. בסוכנות של טויוטה הם לא נותנים שום מידע אפילו לא מה שכתוב באינטרנט, מה שכן נראה שהקורול…
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
פיג'ו 206
מאת shachar187- 3 תגובות
- 677 צפיות
כבר תקופה שאני מחפש סופר מיני בתקציב של 50-60 אלף. נתקלתי בפיג'ו 206 1.6 אקטיב, 2014 אוטו' מה דעתכם? מה צריכת הדלק? בטיחות? אבזור?
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב סופרמיני עד 35000 ש"ח (מוכן להתגמש למעלה טיפה) בדגש על צריכת דלק, אמינות, אבזור עדיפות לגיר ידני עדיף שנתון 11 ומעלה אשמח לקבל עצות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Hezi123, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעקבות כניסה לקבע, אני צריך רכב אוטומטי שישרת אותי בנסיעה בינעירונית של 15 ק"מ לכיוון הלוך-חזור כל יום חמישה ימים בשבוע, ופעם-פעמיים בשבוע נסיעה של 60 ק"מ לכיוון הלוך-חזור. התקציב הוא עד 30,000 ש"ח, אין לי עדיפות לרכב קטן/גדול,מיני/משפחתית. בעיקר למשהו שיקלע לתקציב, ולא יצרוך יותר מדי דלק. העדיפות כמובן היא לרכב כמה שיותר חדש (ברור לי ש2012 לא יהיה פה..לא בתקציב הזה,אבל זה מה יש כרגע). אגב,שאלה, הבנתי מאבא שרכב ממוצע נוסע 15 אלף קילומטר בשנה,ובחיפוש הוא אמר לי להציב קו מנחה כזה. כך שלמשל אם אני לוקח רכב משנת 2010 לחפש כזה שלא נסע יותר מ75-80 אלף קילומטר (כמובן שזה תלוי גם בתאריך עליה לכביש). זה ריאלי? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Eddard, -
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
עלו כמה למכירה ביד 2 והעלו מחשד את השאלה של החלפת רכב. למישהו יש דעות? ניסיון? איפה מטפלים בבמוו שיצאה מתקופת האחריות? מוסך ראשי? מורשה? מה העלויות הכלליות? דעות על הרכב בלי קשר, יש ריג'קטים? סיבות לשקול למה לא? ובנגזרת שיפורים אם מישהו עשה, מה יש? עריכה: שכחתי לציין, 2013
הודעה אחרונה מאת Eddard,