Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני שואל עבור ההורים שלי,

ההורים שלי מעוניינים לשדרג את הסקודה אוקטביה שלהם (TSI 1200 שנת 2011)

הם חשבו ללכת שוב על סקודה אוקטביה החדשה וירדו מזה כי הם לא שינו כל כך הרבה מאז שהדגם הנ"ל יצא

ולכן הם חושבים ללכת על אחת מהטויוטות שציינתי.

השיקול העיקרי בין הדגמים זה ביצועים לצד איבזור,

לפי חלק מהביקורות האוונסיס עברה שינוי לטובה גם בעיצוב וגם בשיפור נסיעה ובחלק מהביקורות ציינו שהיא לא כ"כ שונה מהטויוטה מבחינת איכות הנסיעה במיוחד שמדובר בהבדל של 200 סמ"ק במנוע.

ועכשיו טויוטה הכריזו על דגם מחודש לקורולה שיגיע בחודש הבא לתצוגות וכנראה רק באוגוטס ללקוחות הפרטיים.

בסוכנות של טויוטה הם לא נותנים שום מידע אפילו לא מה שכתוב באינטרנט, מה שכן נראה שהקורולה החדשה אומנם עברה שינוי חיצוני קל אבל מה שתפס יותר את העין זה האיבזור העשיר שהם מציעים.

בקיצור, השאלה על איזה רכב עדיף ללכת בהתחשב שזהו רכב שמיועד רק להורים שלי?

האם איכות הנסיעה באוונסיס (1.8L) מורגשת בפער רציני יותר מהטויוטה שמצדיק עוד 20,000 ש"ח?

פורסם

לפני מספר ימים ביצעתי נסיעת מבחן על האוונסיס , לעומת האוקטביה 1.4 2011 שלי ,הרגשתי שינוי לטובה .

עיקר השינוי היה בבידוד רעשים טוב יותר.

מהשנייה הראשונה שיצאנו מהחניון הרגשתי נינוחות שהרכב מעודד.

לא יודע איך בדיוק להסביר את ההרגשה , שמעתי את השקט :) ישנה איזו הרגשה של ניתוק מהכביש כאילו עפים מעל הכביש .

אני מאוד אהבתי .

מבחינת מרווח בסלון ,האוונסיס די זהה לאוקטביה ,משמע ,מאוד מרווח ברכב.

לטובה אצייו את המושבים באוונסיס , הם די דומים למושבי הספורט באוקטביה ש"עוטפים" ומחזיקים את צידי הגב.

התמיכה החשמלית אף הוסיפה לנוחות .

די התאכזבתי שבאוונסיס אין זכר למערכות בטיחות מתקדמות , כמובן שמדובר בדגם ה1.8 בנזין שנמכר בארץ

בחו"ל מנוע 1.6 דיזל כן מאובזר במערכות אלה .

גם אני ממתין להגעת הקורולה במטרה להשוות בין השתיים .

פורסם

לפי דעתי האוונסיס רמה אחת לפחות מעל הקורולה ולא משנה בכמה יאבזרו את הקורולה וכמה תוספות ישימו עליה.

אם יש לך הממון והיכולת תיקח סיבוב על שתיהן וישר תחליט. אל תתפתא בתוספות האלה

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפני מספר ימים ביצעתי נסיעת מבחן על האוונסיס , לעומת האוקטביה 1.4 2011 שלי ,הרגשתי שינוי לטובה .

עיקר השינוי היה בבידוד רעשים טוב יותר.

מהשנייה הראשונה שיצאנו מהחניון הרגשתי נינוחות שהרכב מעודד.

לא יודע איך בדיוק להסביר את ההרגשה , שמעתי את השקט ישנה איזו הרגשה של ניתוק מהכביש כאילו עפים מעל הכביש .

אני מאוד אהבתי .

מבחינת מרווח בסלון ,האוונסיס די זהה לאוקטביה ,משמע ,מאוד מרווח ברכב.

לטובה אצייו את המושבים באוונסיס , הם די דומים למושבי הספורט באוקטביה ש"עוטפים" ומחזיקים את צידי הגב.

התמיכה החשמלית אף הוסיפה לנוחות .

די התאכזבתי שבאוונסיס אין זכר למערכות בטיחות מתקדמות , כמובן שמדובר בדגם ה1.8 בנזין שנמכר בארץ

בחו"ל מנוע 1.6 דיזל כן מאובזר במערכות אלה .

גם אני ממתין להגעת הקורולה במטרה להשוות בין השתיים .

אם אתה אומר שיש לך את ה-1.4 והשינוי הוא לטובה אז אני בטוח שגם אצל ההורים שלי השינוי יהיה עוד יותר לטובה.

האמת הצעתי להם ללכת על האופל אסטרה החדשה שמצויידת במנוע חדש ובאיבזור הכי חדש שיש אבל הם לא אהבו,

ככה שהבנתי שפחות מדבר אליהם כל האיבזור והספורטיביות ומה שחשוב להם באמת זאת התחושת "ניתוק" מהכביש כפי שציינת

מה שכן קצת מאכזב זה שאין את המערכות בטיחות המתקדמות, שמעתי עליהם המון דברים טובים וחבל שהתפספס בדגם הזה.

לפי דעתי האוונסיס רמה אחת לפחות מעל הקורולה ולא משנה בכמה יאבזרו את הקורולה וכמה תוספות ישימו עליה.

אם יש לך הממון והיכולת תיקח סיבוב על שתיהן וישר תחליט. אל תתפתא בתוספות האלה

עוד סיבה מאוד טובה ללכת על האוונסיס,

בדיוק מה שרציתי לשמוע וכמו שציינתי לפני האיבזור החדיש והצורה החדשה פחות קורצים להורים שלי

במיוחד כל מה שקשור למערכת המולטימדיה שזה בגדול השינוי שיהיה בפנים הרכב

שורה תחתונה אחרי מה שאמרתם נראה שבאמת האוונסיס תהיה בחירה מצויינת עבור ההורים שלי אז תודה רבה על העזרה!!

פורסם

אנחנו גם בידיוק קיבלנו את האוונסיס.

בקרוב אעלה חוות דעת ראשונית לאתר על הרכב עם תמונות. כמו שאמרו בידוד הרעשים ברכב הם ברמה גבוהה מאוד. חוץ מרעשי רוח(בלבד!!!) שחודרים מעל 110 קמש(לא משהו שאי אפשר לסדר עם הדלקת הרדיו) הרכב מאוד מאוד שקט.

אתה מוזמן להציץ באחד השרשורים ששאלו שם על הרכב. הגבתי לו בצורה קצת מפורטת. כמובן שאם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

ברמת המירים של האוונסיס ,האם קיים רכב (או עתיד להגיע בחודשים הקרובים) שיכלולל בין היתר מערכות בטיחות מתקדמות ?

המובילאיי באוונסיס די מעצבן .

לגבי הרעשים-רעשי רוח מוזרים מופיעים כאשר פותחים את אחד החלונות האחוריים (הרעש לא פוחת אם פותחים את שני החלונות יחד) . באוקטביה נתקלתי ברעש גם כן.

הפתרון-פשוט לא לפתוח חלונות אחוריים.

פורסם

העליונות מתבטאת בכמה מישורים:

נוחות, איכות גימור אינטריור, הרגשה כללית של מרחב, כוח.

בכל אלו יתרון לאוונסיס.

תיקח סיבוב בשתיהן ישר תהיה לך החלטה בעניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

האוונסיס היא משפחתית גדולה . מה יתרונן (אם בכלל) של המשפחתיות המוגבהות -הונדה hrv , סוזוקי קרוסאובר, אוקטביה (עם השם הארוך :) ) ואחרות ?

כל ה-3 שציינתי ,יותר זולות לרכישה מאשר האוונסיס.

אולי רכישת האוונסיס כלל לא משתלמת לאור המתחרות המוגבהות ?

פורסם

אבא שלי החליט ללכת על האוונסיס בסופו של דבר במיוחד לאחר ששמענו המון ביוקורת טובות עבור הרכב וגם ממה שאתם אמרתם

אחרי שנים שאבא שלי היה עם רכב משפחתי הוא החליט ללכת על רכב שנותן קצת יותר והאוונסיס 1.8L עולה על כל הציפיות

חלק אומרים שהרכב הזה משמעם, אני אישית גם חשבתי ככה אבל זהו רכב של סוג מסויים של אנשים ובדר"כ כאלה מעל גיל 50 שלא אוהבים כ"כ טורבו ואדרנלין אלא את השקט והנינוחות אז שורה תחתונה לדעתי זוהי הבחירה הנבונה ביותר.

מה שכן אבא שלי נסע על האוונסיס עם הצורה הישנה והוא דיי אהב אותה אז אני מאמין שהאוונסיס החדשה תיתן לו עוד קצת פינוק.

ותודה רבה לכל העוזרים והמייעצים עזרתם לנו מאוד! :mm_yeah:

פורסם

שאתה אומר צורה ישנה לאיזה שנתון אתה מתכוון?

בערך מ2009 זה אותו רכב שעבר פעמיים רענון , פעם ראשונה ב2012 ופעם שנייה ב2015.

• תוכן חדש...