Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שהטורבו יתקלקל אתה תחליף כבר כמה רכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם לא חושב שהטורבו צריך להטריד אותך, זה מאוד מקובל בשנים האחרונות ויודעים ליצר אותם באופן אמין וטוב. גם המנוע הספציפי הזה נמכר כבר מספר שנים ברכבים שונים של רנו ולא שמעתי על בעיות מיוחדות איתו.

מבחינת צריכת הדלק, לפי נתוני היצרן ה1.2 צורכת בין 15-30 אחוז יותר דלק מהטורבו אבל ספק אם זה משמעותי עבורך לאור הנסועה השנתית הנמוכה והפרש של 15000 שקל במחיר. הדבר היותר משמעותי הוא הנוחות הנוספת של הגירסה הגבוהה והכח הנוסף של המנוע.

פורסם

ה-208 שהוזכרה כאן איכותית משמעותית מכל החלופות האחרות.

תעשה לעצמך טובה ותבצע נסיעת מבחן ברכבים (ובפרט בסנדרו שלטעמי הינו רכב מאד מאד בסיסי ופשוט ולא עומד בסטנדרט שאתה רגיל במכוניות מודרניות).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קח בחשבון שהסלריו זה גיר רובוטי חד מצמדי ולא אוטומט רגיל כמו שהיה באלטו הקודמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם נניח לרגע את הדיון על איזה מנוע עדיף, לדעתי שיקול חשוב מאוד שכדאי לקחת בחשבון זה גודל תא מטען.

הסלריו, פנדה, פיקנטו וכל המיני למינהם ישנו תא מטען קטן מאוד שלא יתאים לעגלה + אמבטיה ואני לא מדבר על תיקים/מזוודות/ קניות ועוד.

לדעתי הדאצ'יה תיתן מענה טוב יותר מבחינה זו.(כמובן גם סופר מיני נוספות כמו הפיג'ו 208 )

פורסם
צודק, שכחתי שהסטפווי עם 0.9 טורבו

לא קר טורבו - חזק וחסכוני יותר וגם צמיגים שונים וגם בולמים שונים לגמרי וגם רמת אבזור שונה...

פורסם

נפח תא המטען הוא נושא מאוד חשוב מבחינתנו. כרגע אנחנו מסתדרים עם תא המטען של יונדאי אטוס כולל תקופה של עגלה + אמבטיה. היה צפוף אבל שרדנו. אני מניח ששני ילדים כבר יהוו בעיה מהבחינה הזאת. בהחלט נלקח בחשבון. הפיאט עדיין קורצת לי בגלל הסידור הקובייתי שממה שהבנתי קטן על הניייר אבל גדול בפועל. אם המצב לא כזה בסלריו אני ממש אוותר עליה.

פורסם

הסלריו מאחור מרווחת מהפנדה.

אך הדציה תהווה יתרון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...