Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

שוקל מעבר מ 2 רכבים ל 1.

יש ברשותי סטיישן ומסחרית, הסטיישן משמשת ליום-יום והמסחרית נוסעת אחת לכ חודשיים במטרה עסקית ברורה - גרירת נגרר עם בלמים 1150 ק"ג לאירועים.

שוקל להחליף את שתיהן ברכב אחד, ג'יפ לדוגמא, על מנת לחסוך ביטוח (2 טסטים, המסחרית 95) והוצאות מיותרות.

מחפש רכב שיכול לגרור אבל ביום יום יהיה נוח ופרקטי (2 בנות ואופניים...) לא הולך על טנדר למיניו.

חשבתי על XC90 סביב 2008/10, הסטיישן זה V70 T5 אני מת על המותג - נוחות, שקט, וזול (יחסית).

יש למישו עוד רעיון ?

תודה

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

בשביל גרירה הייתי הולך על אחת האמריקאיות. טרייל בלייזר למשל, אפשר למצוא שנתון מתקדם עם מס' בעלים מועט ונסועה נמוכה במחירים מגוחכים יחסית. אני לא יודע למה השוק שלו חלש כל כך בארץ, בארה"ב הוא מקביל למאזדה 3 אצלנו.

Sent from my X9006 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עדיין, מחיר רכישה נמוך (באיזור ה 50 א"ש) למודל 2006-2007 יד ראשונה\שניה ובאיזור ה 150 אלף קילומטר ישאירו לך כמה שקלים בצד למערכת גפ"מ אם לא התקינו כבר. תמורת הסכום הזה תקבל רכב מפנק, 4X4, תא מטען עצום, כושר גרירה מעולה ותחזוקה שפויה. 300,000 קילומטר לרכבים האלו זו לא מילה גסה. כך שבנסועה שלך יש לך לפחות 4-5 שנים וגם אז... מי אמר שאי אפשר להמשיך? חיפוש זריז בלוחות העלה את המודעה הזו:

Capture.JPG

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לא רשמת מה התקציב.

מה שיכול להתאים לדרישות, כולל כושר גרירה וצריכת דלק, זה יונדאי סנטה פה או קיה סורנטו ( דיזלים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בשביל גרירה הייתי הולך על אחת האמריקאיות. טרייל בלייזר למשל, אפשר למצוא שנתון מתקדם עם מס' בעלים מועט ונסועה נמוכה במחירים מגוחכים יחסית. אני לא יודע למה השוק שלו חלש כל כך בארץ, בארה"ב הוא מקביל למאזדה 3 אצלנו.

Sent from my X9006 using Tapatalk

גם פה השוק שלו די חלש, הטרייל בלייזר עדיין נופל לקטגוריה של "GM של פעם" למעט הSS, המחיר של הטרייל בלייזר די נמוך פה.

אם אתה אוהב וולבו וחי בשלום עם הV70 אז תבדוק את הXC90, אולי גם XC60 מאובזר ידבר אליך, צריכת הדלק של ה60 עם הT5 הפתיעה אותי לטובה.

haters will hate

• תוכן חדש...