Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לנסיעה קצרה יומיומית עד 30K

aviel-bs
שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בעקבות כניסה לקבע, אני צריך רכב אוטומטי שישרת אותי בנסיעה בינעירונית של 15 ק"מ לכיוון הלוך-חזור כל יום חמישה ימים בשבוע, ופעם-פעמיים בשבוע נסיעה של 60 ק"מ לכיוון הלוך-חזור.

התקציב הוא עד 30,000 ש"ח, אין לי עדיפות לרכב קטן/גדול,מיני/משפחתית. בעיקר למשהו שיקלע לתקציב, ולא יצרוך יותר מדי דלק.

העדיפות כמובן היא לרכב כמה שיותר חדש (ברור לי ש2012 לא יהיה פה..לא בתקציב הזה,אבל זה מה יש כרגע).

אגב,שאלה, הבנתי מאבא שרכב ממוצע נוסע 15 אלף קילומטר בשנה,ובחיפוש הוא אמר לי להציב קו מנחה כזה. כך שלמשל אם אני לוקח רכב משנת 2010 לחפש כזה שלא נסע יותר מ75-80 אלף קילומטר (כמובן שזה תלוי גם בתאריך עליה לכביש). זה ריאלי?

תודה על העזרה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הממוצע קצת יותר גבוה - בסביבות 17-18 אלף בשנה.

אפשר למצוא רכבים שלא נסעו הרבה, צריך סבלנות וזמן. למה שאתה מתאר יכול להתאים דייהטסו סיריון. רכב אמין מאוד, גם אם נסע יותר מהממוצע. גם ניסאן מיקרה יכול להיות מוצלח. ואם תרד בשנתון, אולי תוכל למצוא מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש קרכב משנתון מתקדם הייתי בודק פיגו 107 רובוטית,חיסכונית מאוד,הרובוט לא להיט אך דווקא בבין עירוני הוא בסדר.

אגב יש גם את ה סיטרואן c1 שזה אותו רכב.

אם לא תתחבר אליהם,מצטרף להמלצה של ולאד והייתי מוסיף את הספלאש שקרובה לתקציב שלך.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי המאזדה 2- אני כנראה אמצא רק כאלה עם ק"מ גבוהה מאוד,לא?(200 אלף בערך).

לגבי הסוויפט והספלאש-איך הן? אמינות? באיזה שנתון וקמ אני אמצא בערך בתקציב שלי? אגב,שווה לקנות מחברה? (שלמה סיקסט,אלדן וכו) לגבי הסיטרואן והפג׳ו,אני לא מבין גדול אבל אמרו לי שרכב צרפתי זה קצת מקור לתקלות. ברור לי שזה לא מדוייק אבל הבנתי שה סיטרואן יכולה להיות בעייתית? או שמדובר במשהו זניח? אגב,אין לי בעיה עם גיר רובוטי(לגבי הפג׳ו).

לגבי סיאט מיי,בכמה אלפים למתוח?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיכנס ללוח יד 2 ותראה מה מהדגמים האלה נכנסים לך לתקציב, ומה הנתונים שלהם.

סוזוקי, גם סוויפט וגם ספלאש, רכבים אמינים מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא מחפש רכב אוטומטי,TS ידנית.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא הייתי הולך על הקטנות כל כך כדוגמת סיאט מיי.

זה רכבים שהם מאוד קטנים- אבל זו רק דעתי.

מאזדה 2, יונדאי I20, סיאט איביזה ודומיהן יכולות להיות אופציות מצוינות לדעתי.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיני בהחלט מתאים לדרישות כל עוד אין מגבלות גובה קשות.

אני אקשה עליך ואוסיף עוד רכב להתבלבל ממנו, הפיאט פנדה, קטן, חמוד, חסכוני ונכנס בתקציב. בנוסף יש בונוס, תוכל לצחוק עם הנגדים שאתה נוסע בברלינגו מקוצרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...