Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שוקל לקנות רכב דרך טויוטה סלקט, עוד לא סגור אם שנת 2013 (4 חודשי אחריות יצרן) או 2015 (24 חודשי אחריות יצרן), כאשר אחרי זה מקבלים עוד אחריות טויוטה סלקט.

לפי מה שהם אומרים הם עושים כל בדיקה אפשרית, תהליך השבחה אם צריך, בלי פגיעות שלדה, היסטוריית רכב מלאה.

יש טעם לקחת רכב כזה למכון בדיקה?

שאלה נוספת, שמתי לב שברוב המכוניות הם מבקשים כמה אלפים מעל המחירון המשוקלל.

אם יש שתי מכוניות שזהות מבחינת הנתונים שהם מפרסמים באתר, על אחת מבקשים 6 מתחת למחירון (109) ועל אחת מבקשים 4 מעל (119), מה יכול להשפיע על המחיר עד כדי כך? הרי לא אמורה להיות פגיעת שלדה.

המחירון של רכב חדש הינו 134, כך שהורדה של 25 אחרי שנה זה גם מעורר חשד.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Shimshon20
פורסם

כן, אתה צריך / חייב לבדוק במכון שאתה בוחר את הרכב.

הבדיקות שלהם זה נהדר, והם בד"כ אמינים מאוד, ועדיין להם יש את האינטרסים שלהם, ולך יש את שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למרות שנחשב שרכבי Certified Used מהיבואנים זה רמה מעל רכבים ממגרשים רגילים, עדיין יש לזכור שאלה סוחרים וזה רכב יד שניה, לכן עוד בדיקה לא תזיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנחנו קנינו מהם לפני שנה אוואנסיס ויש לי רק מילים טובות.

הרכב היה עם 30,000 ק״מ ובמצב מצויין, ראינו הסטוריית טיפולים מלאה ויש אחריות מלאה לשנה.

הבדיקה שהם הציגו הייתה מקומפיוטסט.

למרות שאנחנו לא לקחנו לבדיקה הייתי ממליץ כן לקחת רק כדי להיות בראש שקט.

למרות שאנחנו לא עשינו בדיקה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

טויוטה בנו לעצמם מערך טרייד אין ששומר על התדמית של היצרן בארץ. הם לא נוגעים ברכב שעבר טראומה. הרכבים בטויוטה סלקט נמכרים מעל המחירון ויש ביקוש גדול, אין ספק שהם הצליחו ליצר קהל לקוחות בעל נאמנות כמעט עיוורת.

אני התעניינתי וממש נדהמתי מחוזק המותג בארץ, בסוף רכשתי לאישתי אוריס חדשה כי ההבדל בין לקנות משומשת לחדשה לא היה גדול.

(אישית אני לא מתלהב מהאוטו ולא מחבב טויוטה בכלל)

• תוכן חדש...