Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע על אותן תקלות חשמל בקליאו. אני לא חוויתי כאלו.

כמו כן, לא מבין מה הבעיה בקליאו מבחינה בטיחותית...?

לגבי הפיאסטה, זו שנמכרת בבריטניה היא עם מנוע האקו-בוסט המצויין, וגרסאות אבזור מפנקות. אין בכלל מה להשוות למיץ של הזבל שמביאים לפה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אך גם כאן בחירה בדגמי הבנזין תהיה בדמות מנוע אטמוספרי דומה לפיאסטה.

שניהם אטמוספריים, זה נכון, אך הם ממש לא דומים.

בפיאסטה מדובר במנוע שנמצא בה כבר לפחות 3 דורות, אומנם יש לו 16 שסתומים, אך מדובר במנוע מיושן מבחינת משקל, תחזוקה וצריכת דלק.

בפיג'ו מדובר במנוע חדש לחלוטין שהוצג ביחד עם הדגם וזה ניכר בו, הוא קל יותר, יעיל יותר, חסכוני יותר ואפילו מרגיש חזק יותר בזכות שיא מומנט שמושג בסל"ד נמוך ( 2750 סל"ד) ומשקל קל של הרכב עצמו (על אף שמדובר ברכב גדול ומרווח מהפיאסטה).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

לא יודע אם הפסיקו לשווק את הדגם , לא מופיע במחירון אבל מופיעה השורה הבאה

"המחיר המצוין לעיל הינו לאחר הנחה על רכב מדגם Fabia TSI 1.2, גיר ידני, ברמת גימור Active. מחיר הרכב מהדגם הנ"ל לפי מחירון חברה 54 מתאריך 23.5.16 "

אבל עם חוסר אבזור כזה לא טורח להציע אותה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

לגבי כרית האוויר בקליאו? ברנו הבינו שגם ללא כרית וילון אפשר להשיג 5 כוכבים שכן הרכבים לא נבחנים עם נוסעים בוגרים מאחור אלא רק עם ילדים במושבי בטיחות. רק מוכיח עד כמה יצרני הרכב "חושבים על הבטיחות", חלקם לפחות. אני לא חושב שהסוכנים מדברים על כרית וילון אלא אומרים שיש 6 כריות במקום 4 שכן זו כריות הצד כפולות באורכן ומספקות הגנה על הראש כמו במקרים של 6 כריות אוויר, אך זה כמובן רק לנוסעים מלפנים.

תודה. אכן, האבזור שלה באמת מעליב.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם
חשבתי להציע גם את הפאביה הידנית, אבל אני רואה שהיא נעלמה ממחירון מאי 2016, הפסיקו לשווק את הדגם?

לא רק שהיא קיימת היא גם במבצע.

76 ,900

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

פורסם
אז ככה, לא הייתי פוסל את הפיאסטה בשום שלב, לא סתם היא הסופר מיני הכי נמכרת באנגליה בפער משמעותי, היא מוצלחת מאוד גם אם לא מושלמת וגם אם יחסית ותיקה, רכב מעולה עם עלויות אחזקה נמוכות וכל הנושאים השליליים לגביה עוסקים בתיבה האוטומטית.

את הרנו הייתי בודק בקפידה רבה, יותר מידי קולות עברו ליידי על כל מיני תקלות חשמל הזויות גם אם לא מהותיות, בנוסף קרסו הוא יבואן שנהנה מתדמית לא הכי טובה.

הפיגו נראית על הנייר כעיסקה הכי טובה אך שימי לב כי הפער בין הבנזין לדיזל כלכך גבוה שצריך קילומטראז מאוד גבוה כדי להצדיק את הבחירה בדיזל.

אני הייתי מזמין נסיעות מבחן בכולן, בנוסף מברר על עלויות ביטוחים וטיפולים.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

לגבי הדיזל / בנזין כבר שקלתי, והחלטתי על הבנזין. אני לא עושה המון קילומטרים בחודש- זה רכב שני במשפחה...

הטיפ לגבי עלויות ביטוחים וטיפולים הוא חשוב מאד! אוסיף את זה לשיקולים, למרות שאני כבר די סגורה על ה- 208, וקשה לי להאמין שיש פערים אדירים בין הרכבים השונים.

תודה רבה!

פורסם
בדור הרביעי של הקליאו הכסאות נוחים אבל השיכוך מהמורות קופצני.

והשיכוך ב 208 אמור להיות יותר טוב ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם (נערך)

הוא יותר טוב, זה ששתיהן צרפתיות לא אומר שהנוחות תהיה זהה.

בסופו של יום נוחות זה סובייקטיבי וכל רכב עם שלו ובכללי אין למה ללכת עם הכללות אלא לבדוק כל רכב לגופו

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
הוא יותר טוב, זה ששתיהן צרפתיות לא אומר שהנוחות תהיה זהה.

בסופו של יום נוחות זה סובייקטיבי וכל רכב עם שלו ובכללי אין למה ללכת עם הכללות אלא לבדוק כל רכב לגופו

אז מבחינת נוחות ושיכוך מהמורות בנסיעה מי הסופר מיני הכי טובה בסעיף זה ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תוכן חדש...