Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי את השיקול של גיוון מנועים.

דבר שני, אם אמא שלך החליטה, מה השאלה?

זה בסדר, גם אני לא. נשים וזה...

אמא (ואני) די בכיוון של הלאון, למרות שבמונחים יבשים היא קנייה פחות טובה- יותר יקרה לרכישה, פחות חסכונית, שנה פחות אחריות...

השאלה של אמא היא (או הייתה) האם ההחלטה לרכוש לאון מוטעית (החשש נבע מאמינות המנוע, והתפוגג).

פורסם
לא הבנתי את השיקול של גיוון מנועים.

דבר שני, אם אמא שלך החליטה, מה השאלה?

זה בסדר, גם אני לא. נשים וזה...

אמא (ואני) די בכיוון של הלאון, למרות שבמונחים יבשים היא קנייה פחות טובה- יותר יקרה לרכישה, פחות חסכונית, שנה פחות אחריות...

השאלה של אמא היא (או הייתה) האם ההחלטה לרכוש לאון מוטעית (החשש נבע מאמינות המנוע, והתפוגג).

אנחנו כנראה לא מבינים אחד את השני.

אני מדבר על צריכת דלק בין תדלוק לתדלוק , לא פר נסיעה.

מה שאמרתי הוא למשל שבוע רגיל נסיעות לעבודה חזרה וסידורים בעיר ובסופש טיול אז הממוצע עמד על 1-9.

ללא טיולים או התגרזנות הממוצע היה על 1-13.5/14.

לא מבין איך אתם שוללים או מפריחים מה שאני אומר למרות שהיה בבעלותי רכב כזה בשנתיים האחרונות שעבר איתי 50K.

אתם בעלים של רכב כזה ? בדקתם את הנתונים ?

פותש , הלאון היא בחירה נהדרת , אחלה רכב מכל הבחינות , מה שכן יש לקחת בחשבון את גיר , אני בחודשים לפני המכירה למשל התחלתי להרגיש רעידות והחלפות הילוכים לא הכי חלקים מידי פעם.

יכל להיות שזה רק אני והפוביה שלי מהגיר הנ"ל או שבאמת התחיל שם משהוא.

בכל מקרה שני הרכבים מגיעים עם אותו הגיר.

אני ללא צל של ספק הייתי בוחר בלאון.

האמת היא שמהגיר אני פחות מפחד, עברו במשפחתי במרוצת השנים הרבה רכבי וואג עם הגיר הזה. מניח שהרעידות נבעו בין היתר מהעדכון שהקפיץ את המומנט להערכתי לשושים ומשהו קג״מ, בעוד שמהגיר הזה מוגבל ל-25.5 קג״מ.

פורסם

כן. ההחלטה לקנות לאון מוטעית,מבחינת צרכים. אבל אם בא לה דווקא זה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש ברשותי גולף TSI 1.4 עם 122 כוחות סוס.

עשיתי נסיעת מבחן על הליאון 1.8 TSI המדוברת ולא הרגשתי הבדל משמעותי בין שני המנועים.

לכן אני בטוח שההבדל בין מנוע ה-150 של הגולף הנ"ל שחזק יותר משלי, לבין המנוע של הליאון יהיה קטן יותר.

אני באופן אישי הייתי בוחר בגולף 150 בגלל הסיבות הבאות:

שנת אחריות נוספת

הפרש של כ-12,000 במחיר

שמירת ערך טובה יותר

איכות חומרים והרכבה טובה יותר בתא הנוסעים

נוחות נסיעה טובה יותר

בהצלחה.

פורסם

אני רק אוסיף שאכן אפשר להגיע לצריכת דלק של 1:13-14 בעיקר בנסיעה בינעירונית ורחוק מקצב סבתא (מעדיף לא לרשום כאן את המהירות) ולראיה, זה הרכב שלי וצריכת הדלק שלו:

http://www.fuelly.com/car/seat/leon/2015/yt1981/365825

הגעתי פעם ל 1:15, אבל זה כנראה כן היה בנסיעה די איטית או שהרוב היה בבינעירוני, לא זוכר.

בנוגע לצריכת שמן מופרזת, לי קשה עדיין להעיד, כי הרכב שלי עבר רק 18,000 ק"מ ולא הייתי צריך להוסיף שמן לפני הטיפול הראשון (הייתה צריכת שמן, אבל לא שהייתי צריך להוסיף).

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

• תוכן חדש...