Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבור אישתי שאלה השנים הראשונות שלה עם רישיון .

ראיתי ביד 2 שנכנס לי בתקציב פיגו 107 , אלטו , גטס , פיאט פונטו .

מה מבין כולם מומלץ ? הרכב אמור לשמש בעיקר לנסיעות של ראשון - ת"א בשעות הפקוקות של היום

אשמח להמלצות נוספות אם יש :)

פורסם

אנני מבין שהרכב צריך להיות אוטומטי בלבד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מחפש סוזוקי אלטו,קטנה,אמינה ולדעתי תתאים לדרישות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום,

ברשותך, אני רוצה להציג גישה שונה ב 180 מעלות.

אישתך יקרה לך, ללא ספק.

דווקא בגלל שמדובר בשנים הראשונות שלה כנהגת, ועם סגנון הנהיגה האגרסיבי הנהוג בארץ, בשילוב הפקקים של הבוקר לת"א - אל תקנו לה רכב מיני. תקנו משהו קצת גדול יותר / משפחתית שגם מכות קטנות או חלילה תאונה קשה יותר, שהרכב יגן עליה יותר טוב.

אני לא מתכוון שתקנו וולוו 240 משנת 82' אלא לכיוון של מאזדה 3 / סובארו אימפרזה / טויוטה קורולה וכד'. ולא חייבים לנצל את כל התקציב.

תן לה להשתפשף על האוטו, ואל תתרגשו ממכות או שריטות שהאוטו יקבל.

הגישה הישראלית שהגבר נוהג באוטו הגדול והאישה עם הילדים באוטו הקטן היא מוטעית לדעתי.

צריך להיות בדיוק הפוך.

את היקרים שלך תשים בדבר הכי בטיחותי שאתה יכול.

שלומי

פורסם

אישית מניסיון על רכב בעל גיר רובוטי (פיאט גרנדה ) , ממליץ מאוד לא לקנות אותו ספציפית, ורובוטי בכלל,

סיריון עשויה להיות בחירה טובה מאוד, בנוסף כדאי אולי לבדוק כיוון קצת שונה סוזוקי SX4 , גרסת 5 דלתות , (לא בטוח שזה יעמוד בדרישות התקציב אבל שווה לשקול)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום,

אישתך יקרה לך, ללא ספק.

תן לה להשתפשף על האוטו, ואל תתרגשו ממכות או שריטות שהאוטו יקבל.

הגישה הישראלית שהגבר נוהג באוטו הגדול והאישה עם הילדים באוטו הקטן היא מוטעית לדעתי.

צריך להיות בדיוק הפוך.

י

שלומי היקר, לצערי הרב אתה טועה, הגישה הישראלית הפוכה, הגבר הישראלי קונה לאשתו "ג'יפ" גדול עליה בכמה מידות ונותן לה ל"השתפשף" על המכוניות שלי. אני מאד מתרגש מהשריטות והשפשופים שגורמות לרכבי נשות ישראל (ותמיד אלה נשים שמשאירות חותמן על רכבי, אחת כזו ב"פיקאסו" 7 מקומות גם כיסחה אותי לגמרי כשרכבתי כחוק על קטנוע)

אינני רוצה לפתוח דיון על נהיגת נשים אך היות ואשתו של אחר לא יקרה לי כמו אשתי, שיקנה לה סמארט ושתסכן אותי ואת אשתי כמה שפחות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נסיעות של ראשון - ת"א בשעות הפקוקות של היום - עושה לי כאב ראש רק מלחשוב על נסיעה כזאת כל יום.

אם אפשר לעשות את זה ברכבת - הרבה יותר עדיף.

אם לא - רק רכב קטן וחסכוני, אין טעם לשרוף דלק במנוע 1600 סמ"ק של משפחתית בפקקים האלה כל יום. ולבטיחות אין משמעות רבה כאשר מזדחלים כל הדרך ב 15-20 קמ"ש.

פורסם
נסיעות של ראשון - ת"א בשעות הפקוקות של היום - עושה לי כאב ראש רק מלחשוב על נסיעה כזאת כל יום.

אם אפשר לעשות את זה ברכבת - הרבה יותר עדיף.

אם לא - רק רכב קטן וחסכוני, אין טעם לשרוף דלק במנוע 1600 סמ"ק של משפחתית בפקקים האלה כל יום. ולבטיחות אין משמעות רבה כאשר מזדחלים כל הדרך ב 15-20 קמ"ש.

בעיקרון אתה צודק לגבי הפקקים שעדיף רכבות , אבל אם לוקח לה בסביבות השעה וחצי להגיע לעבודה כשהיא נוסעת ברכבת ובנוסף אוטובוס מהרכבת לעבודה ( בבוקר גם צריך לקחת אוטובוס לרכבת אבל אני בד"כ לוקח אותה לשם ) ולחכות בין התחנות בגשם , שמש ולהצטופף עם עשרות אנשים

אז עדיף כבר רכב ..

בנוגע לסוגים , ה 107 ו C1 ממש קורצות לי , האם הגיר שלהן בסדר מבחינת אמינות או שעדיף לוותר ולחפש אוטמט רגיל . כמו אלטו , סיריון ?

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיריון. בתקציב הזה אפשר להשיג 2007-8-9. אם היא במצב טוב, רק תגרום לך לחייך. לא תריך יותר מזה ברכב. בהצלחה.

• תוכן חדש...