Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...אני מחפשת רכב עד 30000 ש"ח, רק רכב משפתי (נשואה+2 ילדים).

חשבתי ללכת על כיוון של מאזדה 6 שנת 2006-2007, גם בהתחשב בעבודה שיש לה מנוע חזק וגם היא מרווחת.

אשמח אם תגידו לי- איך הרכב? טיפולים יקרים? נוחות? ואילו בעיות שכיחות יש לרב הנ"ל?

אם יש עוד רכבים מומלצים אשמח לשמוע...

נ.ב- עד עכשיו בעלת רכב הונדה סיוויק 2004..אחלה רכב אבל כבר קטן לנו:cry:

פורסם

לאשתי יש מאזדה 6 2006. רכב אמין ביותר. אצלה הבעייה היחידה הייתה שהאזעקה המקורית גנבה זרם ורוצה מצבר. נפלא על ידי ביטול ... חוץ מזה פעם בשנה מוסך לטיפול שנתי וזהו. לרכב שלה יש כ150000 קמ ומתחילים להרגיש את סימני הגיל: רעשי רוח עקב בלאי גומיות דלת,דלת תא איחסון מעל הדשבורד בעלת צירים עדינים ונשברה, בולמז עייפים. הכל דברים קטנים:הרכב אמין מאוד, חוויית הנסיעה טובה. צריכת דלק אחד לאחת עשרה בבין עירוני עם נהגת סופר איטית. ממליץ מאוד

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

הי , אני מאוד מרוצה מ4 חודשים של פורד מונדאו בקטגוריה דומה למאזדה 6. לרכב גם אין שוק בכלל ניתן להשיג מודל 2010 ב25+ ויש הרבה הצע. עכשיו רק למצוא את הכלה :)

פורסם

ב 30K הייתי שוקל לקנות שברולט מאליבו. הייתה לנו כזו במשפחה והיו מאוד מרוצים ממנה. לא זוללת דלק כמו שכולם חושבים.

דווקא בגלל הביקוש הנמוך אפשר לרכוש משנתון יחסית גבוה ולמצוא רכב שמור עם ק"מ ויד נמוכים ועם היסטוריית טיפולים.

• תוכן חדש...