Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני יפנית עד 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היונדאי נחשבת לאמינה וגם ברמה הבסיסית האיבזור טוב ביחס למתחרות,החיסרון שלה שהיא מנוע מרגיל עצל לעומת המזדה או הסוויפט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ברצינות הייתי שוקל במקומך לבדוק אפשרות לקנות רכב חדש.

כיום נמכרת סופר מיני בשם דאצ'יה סנדרו, ב-55K, עם אפשרות להוסיף עוד קצת ולקבל 5 שנות אחריות.

אם תכניסי לשקלול ההוצאות שלך על רכב ב-30K את החיפושים, את הבדיקה לפני קנייה, את התיקונים שתצטרכי לעשות באופן מיידי וגם את התיקונים שעוד יגיעו (כי בכ"ז את מחפשת רכבים בני 5-8 שנים) - את תגלי שאת לא רחוקה כל כך מהמחיר של חדש.

תוסיפי לזה את האפשרות לקבל 100% מימון - מה שאומר שלא צריך להוציא עכשיו כסף מהכיס, ואת האחריות המלאה והשקט הנפשי שאת נוסעת ברכב חדש לגמרי - ותקבלי את העסקה הטובה ביותר בשוק.

כמו כן - בגזרת המיני - יש שברולט ספארק ידנית מנוע 1000, ב-47K - חדשה לגמרי. תעשי נסיעה מבחן ותראי אם יש הבדל גדול לעומת הקליאו שלך, אולי תופתעי לטובה.

פורסם

העניין שהיא רוצה רוצה עם מנוע חזק בשביל העליות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מאזדה 2 וסיריון נראה לי שאין ידני.

בקשר לסוויפט - לדעתי סתם חבל עם תקציב כזה לקנות רכב כל כך ישן.

תסתכלי לדוגמה חבר פורום מוכר קליאו ידנית 2012 ב 35K גמיש.

אולי קליאו 2011 כבר בתקציב שלך. או גרנדה פונטו.

לדעתי חבל ללכת כל כך אחורה בשנתון

לא.

הידנית חלשה מאוד לנסיעות הרריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מניסיון עם מרבית הרכבים כאן -

הסיריון מעולה, אמינה, יחסית חסכונית, חסרונה שהיא פחות בטיחותית.

המזדה 2 - קשה למצוא רכב טוב בתקציב שלך. אני גם מחפש.

יונדאי i20 - לא חסכונית. לא חזקה, סה״כ חבילה טובה.

הייתי קונה את הכי שמורה שהייתי מוצא מכולן.

• תוכן חדש...