Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגיע הזמן להחליף את הפוקוס עקב תקלות רבות מידי .נזילה במחזיר שמן באזור רצועת טיימינג .החלפת כוהל .רכב חלש שלא מושך אם הוא מלא ומדליקים מזגן פשוט עגלה .אז חשבתי ללכת או על קרולה או רנו פלואנס דיזל .אף פעם לא היה לי רכב צרפתי אני די חושש האם המנוע והגיר באמת מתוצרת ניסן ומה צריך לבדוק .יש לי 3 בוסטרים מאחורה של הילדים .או פשוט ללכת על טיוטה קרולה

פורסם

המנוע והגיר בפלואנס דיזל לא מתוצרת ניסן.

מנוע הדיזל נמצא בשלל דגמים והוא דיי אמין.

כמו כל טורבו דיזל לבדוק את מצב הטורבו והמזרקים ומבחינת גיר לבדוק שהוא לא מחליק.

פורסם

טויטה אוונסיס. מרווחת מאוד ומפנקת ויש לה כוח.

אמין ומתאים למרכב המשפחתי. בתקציב שלך תוכל להכניס אחת שמורה 2010 ולהישאר עם הרבה עודף או לעלות בשנתון

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

האוונסיס אכן רחבה מאחור אך כמו כל רכב יש לבדוק אם הבוסטרים נכנסים. הצעה שלי: גש למגרש הליסינג הקרוב למקום מגוריך, תחפש שם הצעות, יהיה לך מבחר עצום זמין שתוכל פיזית להתרשם ממנו ולבדוק אם הבוסטרים נכנסים, ואז תחליט מה לרכוש ואיך. יונדאי I30CW מהדגם הישן, מאוד מרווחת עם מושב אחורי מפתיע, ובזול.

פורסם

מנוע וגיר רציף כמו של ניסאן קשקאי תוכל למצוא בפלואנס בנזין 2000 סמ"ק.

רכב נוח, מפנק, די חזק, מאובזר. נקודה חלשה - צריכת דלק של 1:8.5. זה קצת יותר גבוה מאשר בפוקוס שלך. אבל אם אין הרבה נסיעות, פלואנס 2 ליטר יכולה להיות אופציה טובה. גם המחיר שלהם ביד 2 די נמוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...