Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוני בדיקה הם כסת"ח מבחינתי, מעדיף לקחת את הרכב למוסך שמכיר את הרכב ויצביע על בעיות אפשריות לפני הקנייה.

אז האם יש מוסך שכזה בחיפה והסביבה?

חבל שסמל"ת לא הופכת את מה שחיים ממוסך שמשון ביהוד מציע לכלל רשתי - במקרה הקודם שרכשתי פיאט אחרי הבדיקה אצלו, השארתי את הרכב לטיפול גדול שהסתכם בכמה אלפים, ככה שזה משתלם גם להם.

פורסם

מוסך עדי בחדרה זה נחשב צפון מבחינתך?

יש בפורום המון המלצות עליו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האמת שמה שחשוב זה לאן המוכר יסכים לנסוע. אני בספק אם הוא יסכים...

בכל מקרה - במוסך עדי מוכנים להציץ ברכב לפני קנייה ולספר מה מצבו? כי זה לא טריוויאלי, לא מכיר מוסכים שמוכנים לתת שירות כנ"ל, למעט שמשון ביהוד.

פורסם

אני אישית הגעתי אליו עם גרנדה רובוטית לפני 3 שנים בערך וביקשתי לבדוק,

לפני שהרכב עלה על ליפט וכו' הוא הראה לי היסטוריית טיפולים במחשב, הדגיש שהרכב עבר החלפת גיר פעמיים.

בשלב הזה אני והמוכר נפרדנו כידידים.

לא יודע מה בדיוק הוא עושה מעבר לזה, אבל אני סבור שהוא כן מציע ייעוץ כלשהו לפני קניה.

מקסימום לא עולה כסף להתקשר לשאול :wink:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני כחיפאי בעל 2 פיאטים שעדיין באחריות נוסע עד חדרה למוסך עדי.

על GTA שמעתי דברים טובים בעבר,לי אין ניסיון אתם ושאלה אם הם מספיק מנוסים עם "סתם פיאט" שכן בשעתו שמעתי עלהם בעיקר בהקשר של אלפות, מכוניות "חמות" ורכבים ייחודים אחרים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...