Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

• האם המכוניות שהם מציגים כיד ראשונה, הם אכן יד ראשונה?
    (האם ברכישה מידם אני אהפוך לבעלים יד 2?)
  • האם ניתן לקחת את הרכב מהמגרש לבדיקה במכון בדיקה חיצוני?
  • אני יודע שעדיף לא לקנות בחפזה על הפעם הראשונה בביקור שם, אך אם אני רואה "מציאה" האם ללכת על זה? מה הסיכונים?
  • יש טיפים נוספים לשים לב אליהם לפני שאני מבקר שם?

תודה רבה

פורסם

1) הם נחשבים לאמינים, ואתה יכול לבקש את רישיון הרכב כדי לוודא את היד.

2) ניתן לקחת את הרכב לבדיקה במכון, במרחק סביר מהמגרש.

3) אם תמצא משהו מתאים - אין סיבה לא לרכוש, אבל אם תתלהב, יהיה לך קשה לעמוד על המקח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הייתי מוותר על בדיקה וכן יתעצות עם חברים.

פעם הייתי באחד המגרשים האלו ורצו "לדחוף" אוטו שאמנם יד ראשונה פרטי אבל אולי עבר הרבה יותר מאוטו ליסינג ממוצע.

אני הייתי עם הראש של "פרטי, דגם מפואר, וכו'" לקח לי זמן לשמוע לכול אחד מסביבי (כולל הבוחן עצמו) שאמרו לי להתרחק מזה, כמובן שבסוכנות אמרו לי שהכל כסת"ח.

פורסם

אם כבר מגרש/סוחר אז אוטודיל היא אופציה טובה ואמינה יחסית. לי יש ניסיון טוב איתם. ממקבצי הרכבים היותר טובים שאפשר למצוא במגרשים (פרטי, יד נמוכה, קילומטרז שפוי, טיפולים במורשה)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
1) הם נחשבים לאמינים, ואתה יכול לבקש את רישיון הרכב כדי לוודא את היד.

2) ניתן לקחת את הרכב לבדיקה במכון, במרחק סביר מהמגרש.

3) אם תמצא משהו מתאים - אין סיבה לא לרכוש, אבל אם תתלהב, יהיה לך קשה לעמוד על המקח.

לגבי נק' 3 שכתבת, במידה והחלטתי לבצע עסקה, האם זה נעשה על המקום? ובמידה ואני זקוק למימון, האם יש להם אפשרויות מימון שאפשר לדון בהם במקום? או לחלופין עליי לבוא עם תכנית הלוואה (מהבנק למשל ) מראש?

ובנוסף לקיחה מאוטודיל למכון בדיקה אני מניח שאני משלם עליה לא?

פורסם

מעטות הן העסקאות שנעשות במקום, גם אם התשלום הוא במזומן. כמעט תמיד ישנם כל מיני דברים שהלקוח מבקש לסדר וזה לוקח כמה ימים.

במקרה של תשלום בעזרת הלוואה אתה מקבל הםניה לבנק שעובד איתם (או הולך לבנק שלך) מקבך הלוואה ורושם שעבוד על הרכב שגם לקוח יום יומיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם לי יש ניסיון חיובי איתם משתי רכישות שם.

הראשונה ב2006, והשנייה השנה.

בשני המקרים מצב המכונית היה כמו שהוצג לי.

בקנייה האחרונה ביצעתי טרייד-אין סופר משתלם.

בהצלחה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מחזק את קודמי.

זהו הטרייד אין של צמפיון וניתן למצוא שם הרבה מאד רכבים איכותיים.

הם אמינים עם שרות טוב.

רכשתי מהם 2 רכבים.

פורסם

רכשתי מהם רכב לפני שנה וחצי, בסה"כ הם היו בסדר גמור.

לגבי ביצוע העסקה במקום - אם אתה רוצה את הרכב - מנהל מו"מ ומגיע למחיר שמקובל עליך - אתה חותם על חוזה, משלם מקדמה של 2000 ש"ח בכרטיס אשראי, ואז דואג לכל שאר העניינים.

באתי וראיתי את הרכב בערב - לקראת סגירה, ראיתי שמתאים לי ואני מעוניין, הגעתי למחרת בפתיחה - 8 בבוקר, סיכמנו מחיר, לקחתי לבדיקה איפה שאני בחרתי, הבדיקה יצאה טובה, חתמנו חוזה עסקה ושלמתי מקדמה. למחרת העברתי את שאר התשלום והגעתי לקחת את הרכב.

ממה שזכור לי המקדמה הזאת לא חוזרת אליך במידה ואתה מתחרט, אז כדאי להיות סגור על עצמך.

מצד שני קח בחשבון שרכבים מבוקשים עם נתונים טובים לא יחכו שם הרבה זמן.

ביום שבאתי לראות את הרכב - התקשרתי והיו 2 רכבים רלונטיים. עד שהגעתי לשם - כעבור כשעה - אחד כבר נמכר.

• תוכן חדש...