Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים, עד עכשיו היה לנו POLO ואנחנו מאוד מרוצים ממנה, בקרוב אנחנו רוצים להחליף את אוטו בקטגרויות המיני / סופר מיני ונשמח לשמוע המלצות האם להישאר עם הרכב או לעבור.

דרישות:

חסכוני

אמין

קטן ושיסחוב בעליות

שימושים:

נסיעה הלוך חזור לעבודה (איזור ה 40K). חשוב לציין שאנחנו גרים בהרי ירושלים אבל גם אם לא נוכל להגיע ל140 בעלייה זה בסדר.

בנוסף בסופ"שים נסיעות קצרות באיזור ומדי פעם נסיעות למרכז או לצפון (בתדירות לא גבוהה אך גם לא נמוכה)

התקציב הוא עד 95 כי זה האיזור של POLO חדשה, אם יש רכב בהרבה פחות גם נהיה מעוניינים לשמוע. אגב, אין לנו בעיה לרכוש POLO חדשה שוב פשוט.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי eden333
פורסם

בתקציב הזה לדעתי הפיגו 208 אחלה אופציה,זריזה,נוחה,איבזור טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב הזה לדעתי הפיגו 208 אחלה אופציה,זריזה,נוחה,איבזור טוב.

מה המחיר שלה? כמה היא נותנת בדלק?

פורסם (נערך)

גם לי היתה התלבטות דומה, אותו תקציב, גר בחיפה.

האופציות שהגיעו לגמר אצלי היו 208 או פאביה. ובחצי גמר איביזה ופיאסטה.

ה208 ניצחה (ACTIVE בנזין אוט'), עד כה מרוצה.

ממליץ להשוות מפרטים (איבזורים), להחליט מה חשוב לך ומה פחות ובסוף לעשות נסיעת מבחן על אלו שנראות לך.

אם אתה חייב אישור סופי מהפורום אז ספר את המסקנות שלך מהמחקר הפרטי ותקבל חוות דעת ספציפית יותר.

בהצלחה :)

נ.ב - רעיון נוסף שהייתי בודק אך במקרה שלי הוא עלה לי מאוחר מידי הוא דאצ'יה סנדרו סטפווי.

עריכה אחרונה על ידי IdanRe
  • תוכן חדש...