Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבטים בין שני הדגמים האלה.

במחירון המיקרה מתומכרת (מסיבה לא ברורה) ברמת מחיר של מאה אלף שקל אבל בפועל נמכרת בשמונים וקצת, כמו הספארק.

למראית עין הספארק טובה יותר, היא בנוייה טוב יותר מבפנים ויש לה מנוע חזק יותר ומציעה מפרט עשיר יותר מסך מגע ותוספות כמו חיישני חניה והתנעה ללא מפתח. הניסאן מציעה ממ כלום.

ובכל זאת אני רוצה להתיעץ כי אני לא מבין ברכבים. יש סיבה טכנית מנוע אמינות להעדיף את המיקרה?

פורסם

השברולט מודרנית וטובה הרבה יותר.

אם אבזור פחות מדבר אליך, במחיר של 83-86k יש לך איביזה ו-208 אוטומטיות שהן קבוצות מסגמנט גדול יותר ואיכותי יותר.

פורסם

הספארק,חזקה יותר,שקטה,נוחה יותר ומאובזרת יותר.

לטובת הניסן תא מטען גדול יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניסאן מיקרה יותר מכונית מהספארק ,קח למשל הבסיס גלגלים במיקרה 245ס"מ ובספארק 238

אגב במיקרה הוסיפו מערכת מוביליי ומערכת מולטימדיה ללא תוספת תשלום, אז כרגע לא רואה שום יתרון לספארק

גם רוחב המכונית המיקרה 167 ס"מ ללא מראות ,הספארק 159 ס"מ

בקרוב תצא המיקרה החדשה שנראית פחות מצועצעת, ואם התמונות שראיתי נכונות אז היא תשלוט בכבישים

היא דומה למאזדה 2

פורסם (נערך)

היתרון של הספארק הוא באיבזור ולא רק מולטמדיה,תסתכל במפרטים ותיראה,דבר נוסף מושב נהג הרבה יותר נוח ומנוע חזק יותר.

מנוע 4 צילנדרים ולא 3 לכן אין רעידות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ניסאן מיקרה יותר מכונית מהספארק ,קח למשל הבסיס גלגלים במיקרה 245ס"מ ובספארק 238

אגב במיקרה הוסיפו מערכת מוביליי ומערכת מולטימדיה ללא תוספת תשלום, אז כרגע לא רואה שום יתרון לספארק

גם רוחב המכונית המיקרה 167 ס"מ ללא מראות ,הספארק 159 ס"מ

בקרוב תצא המיקרה החדשה שנראית פחות מצועצעת, ואם התמונות שראיתי נכונות אז היא תשלוט בכבישים

היא דומה למאזדה 2

לא יודע איך הגעת למסקנה הזו, אבל היא מוטעית לגמרי. המיקרה מאוד בסיסית ולא מודרנית. הנסיעה בה לא הכי נעימה ומנוע 3 הצילנדרים שלה מורגש מאוד בסרק ובעמידה.

הספארק הרבה יותר מודרנית ומרווחת מספיק ל-4 נוסעים.

פורסם

נכון 4 צלינדר עדיפה אבל השאלה גם מה התקציב של הקונה ,4 צלינדר המחיר שלה נושק ל80 אלף!!

אם כבר לבחור לפי מספר צלינדרים אז הייתי הולך על MG3 שהיא עם 105 כח סוס ו4 צלינדר ומנוע 1500 וצריכת דלק 1:12 ב55000

,אבל MG3 זה רק ידני

פורסם

דווקא מכול המבחנים על הmg מתקבל הרושם שלמרות 105 הכס המנוע שם לא מטוס,כמו כן mg פשוט לא מצליחים פה.

אבל כיוון שפותח השירשור כניראה הולך על אוטומטית הmg לא רלוונטית.

פורסם

אני נהגתי על הMG3 הוא מגיב מצויין, בעיקר בסל"ד גבוה ,ויש מבחן דרך באתר יוטיוב של 7 דקות בעברית

לפי התגובות באתרים על קיה ויונדאי ושברולט, לא ממליץ בכלל להסתכל לכיוון המכוניות האלו

גם אם נעזוב את נושא הצריכת דלק שהם נופלים בו חזק, אז הסחירות של הרכבים האלה כלכך גרועה וקשה למכור יונדאי וקיה ושברולט

פורסם

הספארק האוטומטית בקושי פה כמה חודשים , איך קבעת את הסחירות שלה כ"כ מהר?

עד כמה שראיתי יש ביקוש לפיקנטו גם ביד 2.

הספארק מתעלה על הפיקנטו בצריכת דלק.

ומה עם חסרון גדול של הMG3 שלא רלוונטית לדיון הזה ? שלושה כוכבים בלבד?

פורסם
אני נהגתי על הMG3 הוא מגיב מצויין, בעיקר בסל"ד גבוה ,ויש מבחן דרך באתר יוטיוב של 7 דקות בעברית

לפי התגובות באתרים על קיה ויונדאי ושברולט, לא ממליץ בכלל להסתכל לכיוון המכוניות האלו

גם אם נעזוב את נושא הצריכת דלק שהם נופלים בו חזק, אז הסחירות של הרכבים האלה כלכך גרועה וקשה למכור יונדאי וקיה ושברולט

עזוב מה אומרים, הפיקנטו נסחרת יפה מאוד, את היונדאי לא מכיר, ולספארק החדשה יש צריכת דלק מעולה והכי חסכונית מכולם - אז לומר נופלים חזק בצריכת דלק זה פשוט מטעה ולא נכון בטח שלגבי הספארק!

ולגבי הסחירות כמו שציינתי לפיקנטו אין בעיה של סחירות אלא להפך, את היונדאי לא מכיר את השוק שלה אבל לא נראה לי שתהיה בעיה להיפטר ממנה, ולגבי הספראק זה דגם ממש חדש אז קשה לדעת את רמת הסחירות אבל לפי המכירות ומבחני דרך שעשו לה לעומת המתחרות היא מהווה איום גדול לפיקנטו ויונדאי.

ועוד הערה קטנה - אני קניתי את הספארק החדשה לא בשביל למכור אותה אחרי 3-4 שנים אלא להחזיק אותה לטווח ארוך יותר ולכן שיקולי סחירות פחות מעניינים אותי אבל זה אני.

פורסם

הספארק אכן פחות חסכונית מטויוטה אייגו/סיאט מי/אפ/סיטיגו/ פיספסתי מישהו?

אבל פרט לזה שמדובר בתיבה רובוטית לדעתי הם קטגוריה מתחת למיני או אם להגדיר נכון - המיני שבמיני.

פורסם

את ה108 והC1, וגם ה500.

זכותך לדעתך כמובן , אבל כולם מיני, ויש בינהן ארוכות יותר מהספארק או רחבות יותר או גבוהות יותר.

להוציא את הפיאט 500 , לכולם תא מטען גדול יותר מהספארק.

• תוכן חדש...