Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות, אם אתה אומר אני מאמין שאתה יודע, אני לא בדקתי את הרכבים הנ"ל כאשר רציתי מיני מכל מיני סיבות וחלק מהם זה הגיר הרובוטי ובעיקר פחות כוח וצילינדרים אבל למי שזה לא מפריע אני חושב שהם אופציות לא רעות בכלל.

פורסם

הספארק לא החיסכונית בין רכבי המיני,אבל כשמוספים את כול היתרונות שלה היא המיני המובילה לדעתי מה גם שבמבחן שנערך באוטו היא הייתה באמת החיסכונית מהיונדאי והפיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
א הסחירות של הרכבים האלה כלכך גרועה וקשה למכור יונדאי וקיה ושברולט

אני ממש לא מסכים איתך אבל לא רק אני, גם טובים ממני לא מסכימים איתך. תראה בטבלה המצורפת ממגזין אוטו מלפני כמה חודשים את הסחירות של הרכבים השונים. יונדאי במקום הראשון בסחירות וקיה במקום החמישי המכובד. על סמך מה אתה כותב את מה שכתבת?

Fullscreen 24122015 101108.jpg

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שמכרתי מיקרה ידנית, הסחירות על הפנים, בקושי קיבלתי טלפון וירדתי משמעותית במחיר על מנת למכור, בשוק יד 2 אין לרכבים הללו שוק! לא למיקרה וגם לא לספארק (יש לי חבר שמוכר ספארק הרבה יותר זמן ממה שלקח לי למכור מיקרה).

הרכב שלי נמכר 18 אחוז מתחת למחירון משוקלל או סביב 13 אחוז ממחירון לפני שקלול, לקח לי למכור כחודשיים (כמובן המחיר בהתחלה היה הרבה יותר גבוה ממה שהרכב נמכר בפועל).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הכל יכול להיות, כרגע זה לא ממש מעניין אותי כי אני כבר מכרתי, סה''כ שיתפתי את זה. המצב בידני קשה יותר ללא ספק אבל גם באוטומט המצב לא מדהים.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הייתה אצלי 10 חודשים, נמכרה עקב התרחבות עתידית של המשפחה וחוסר נוחות לצרכים שלי (מבחינת גודל הרכב).

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מבין השתיים האלה אז ללא ספק הספארק. היא חזקה ושקטה יותר, וכפי שציינת גם מאובזרת יותר. אבל במחיר הזה יש חלופות נוספות כמו איביזה ו-208. הן מרווחות יותר, נוחות, חזקות וחסכוניות יותר.

פורסם

האיביזה מנסיון שלי לא חיסכונית יותר,כיוון שאיביזה מעט יותר חיסכונית מהפיגו,גם הפיגו לא חיסכונית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אולי בגלל שהיא ידנית?

תלוי באיזה רכב מדובר. המיקרה נמצאת הרבה בציי רכב, לכן השוק יד שניה שלה נפגע.

אני מכרתי רכב ידני ב-10% מעל המחירון שלו וזה קרה לפני שנה וחצי.

• תוכן חדש...